Mavi cnm öyle kötü hissediyorum kendimi şu an gözlerim kıpkırmızı oldu kan çanağına döndü.Çok tşkederim iyidileklerin için. İnşallah atlatıcam o günleride.
royall Aşkımın ailesi çok iyi insanlar ben çalışmıyorum diye kız çeyizi gibi herşeyimi aldılar, Bene aldım tabi inkar edemem alıyorum ama onlar babası hele hep desteğimiz, hep yanımızda, gerçekten allah razı olsun annesinden de babasından da hepsinden de.
Nişan bi olsun herhalde ondan sonra gecer iyice zaman, eşya vs evlilik hazırlıklarıyla umarım, bir de ayrı şehirdeyiz biz canım sıkıldıgında sarılamıyorum aşkıma yapayalnız hissediyorum bu şehirde kendimi. Tek isteğim yüzümün akıyla atlatmak, yuvamı kurmak, hep huzurlu olmak kavgasız..
Gözlerine yazık değil mi ...Ne geçiyor ki eline böyle ağlayarak.
Kendini soyutla biraz bu sorunlardan.
Dışarı felan çık arkadaşlarınla vakit geçir kafan dağılsın.
Kızlar çok tşk ederim desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim
takmamaya çalışıcam, dadlum bende çeyizime istediklerimi almak için, çok özendiğim için karıştım, daha doğrusu zaten annem ne biliim benim ilgilendiğim kadar ilgili değildi, bende daha zaman varken aşkımın bohçasını bile hallettim sayılır, yani hem onları sıkıştırmak istemedim, taksitlerle aldım, ödensin bir an önce diye, niyetim buydu.. Bohça konusunda da işte daha guzellerini 3-5 daha fazlaya da olsa buldugum için daha güzeli özenlisi olsun istedim.
Bu arada aşkımın hediyesini vericem, gelmedi henuz kargo.Gelince vericem.
Mavicim daha iyiyim, geçicek hepsi biliyorum.Canım benimmm
joey cnm istanbulda değilim. Aşkım İstanbul'da. Çalışıyordum bundan 6 ay öncesinde, yatak odam için para biriktirmiştim allahtan o zamanlar..Şu sınava 2 ay var şu 2 ay geçsin iş bulmaya çalışıcam. Gerci dediğim gibi kolayladım da yine çok şüküri aylar öncesinden başladıgım için taksitlere allah yardımcı oluyor yine, aşkımın işi çok iyi allahtan, o hep destek. Ama tek dileğim şu sınavımının da iyi geçmesi ve atanmam, doğru dürüst bi işimin olması.
İnşallah huzursuzluklardan da kurtulucam 7 ay sonra.Huzur, aile bireylerinin özellikle anne ve babanın iyi anlaşması herşeyden önemliymiş hayatta. Evin direkleri sallandıgında hiç bir huzur sevgi ortamı kalmıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?