Burdan başka dertleşecek yerim yok..

Yok canım ilçeye gidemiyorum alışveriş yapmaya bile gidemiyorum ayrı eve çıkartilir miyim sizce
Hanfendi kimseye sormayacaksınız zaten bunu . İşe girip çalışacaksınız paranızı toplayıp ben ayrı eve çıkıcam kendı duzenımı kurucam diyip helalleşeceksiniz .

Tamam vefa borcunuz vardır illa ki ama insanlar bi süre sonra kendı anne babasının evınden de ayrılıp düzen kurmuyor anlaşamadığı nokta da siz ilk olmayacaksınız yani

Onu zor duruma sokmadın ki adam keyfinde olan sana olacak,sanıyor musun evlenince çok mutlu olacaksın,daha ilişkide bu kadar eleştiren aynı evde kafayı yedirtir her şeyi ama her şeyi eleştirir, evlilik çocuk oyuncağı değil 5 kez düşün öyle yap sonra burda kocam her şeyi eleştiriyor boşanıyoruz diyip de konu açma.
Ya haklısın ama hangi insan dört dörtlük ki bakıyorum çevreme biri sessiz oluyor ama cimri oluyor biri cömert oluyor ama başka kötü huyu çıkıyor yani dört dörtlük biri bulmak sizce mümkün mü şu sebepten zora soktum dedim çünkü onun yaşına göre 1 sene gayet yeterli bir süre çevresindeki insanlar evlenmiş yuvasını kurmuş bazen ağlıyor zoruna gidiyor karşısında ben değil de başkası olsaydı durum bambaşka olurdu 😔

Neyden sinir oldunuz ne anlattım ki sinir oldunuz Allah aşkına bırak demek kolay da bırakmak kolay mı onun bana verdiği emeği benim ona verdiğim emek sevgi bir anda nasıl heba ederim sonradan ağzımdan burnumdan çıkmaz mi bende kpss ye girmeyi düşünüyorum başka çözümü yok
o zaman evlenın bütün konular kapansın 🙈

Ya haklısın ama hangi insan dört dörtlük ki bakıyorum çevreme biri sessiz oluyor ama cimri oluyor biri cömert oluyor ama başka kötü huyu çıkıyor yani dört dörtlük biri bulmak sizce mümkün mü şu sebepten zora soktum dedim çünkü onun yaşına göre 1 sene gayet yeterli bir süre çevresindeki insanlar evlenmiş yuvasını kurmuş bazen ağlıyor zoruna gidiyor karşısında ben değil de başkası olsaydı durum bambaşka olurdu 😔
Sizin daha dikkatli olmanız lazım arkada dönecek bi ana baba evınız yok

Zaten,koca aranmakla bulunmaz her nasip vaktine esirdir,salıp akışa bırakacaksın o seni bulur ben de çok yanlış saçma sapan ilişkiler yaşadıktan sonra,öyle büyük bir ders aldım ki artık akıllandım hayatıma odaklandım.

Manipüle ediyor sen de inanıyorsun,allah aşkına hiçbir erkek kolay kolay evlenmek için ağlamaz kendime yapışacak kapı bulamadım dememiştir.Sen onun her istediğini yapıp he dediğin için evlenmek istiyor hangi kadın he der her dediğine.Gözünü iyi aç kandırıyor seni.

Zaten,koca aranmakla bulunmaz her nasip vaktine esirdir,salıp akışa bırakacaksın o seni bulur ben de çok yanlış saçma sapan ilişkiler yaşadıktan sonra,öyle büyük bir ders aldım ki artık akıllandım hayatıma odaklandım.
Karşıma çıktı ilk kez birine güvendim ilk kez birisiyle fiziksel şeyler yaşadım öpmek sarılmak vs gibi o benim ilkim oldu ilk güvendiğim kişi oldu elinden geldikçe üstüme titredi hep bonkör davrandı nereye gitse haber verdi o da çok çabaladi olumsuz iki üç şey yazdım diye bu şekilde düşünmeyin elinden geleni yaptı bende yaptım tabiki 1 senedir görüşüyoruz işte o benimle evlilik amacıyla bir yola çıktı bana güvendi nasıl bırakayım yani sorarım size gerçekten kusursuz erkek var mı ? Lütfen bu şekilde düşünmeyin biz bile dört dörtlük değiliz ki kim sevgilisini giydirmek ister ki giyinsin güzel güzel bakayım ister ki ya bir çok şeyi var evet oluumsuz yanlarını da yazdım 😔😔

Manipüle ediyor sen de inanıyorsun,allah aşkına hiçbir erkek kolay kolay evlenmek için ağlamaz kendime yapışacak kapı bulamadım dememiştir.Sen onun her istediğini yapıp he dediğin için evlenmek istiyor hangi kadın he der her dediğine.Gözünü iyi aç kandırıyor seni.
Yok evlenmek için ağlamadı ama bazen bahsediyor arkadaşlarım evli çocuklu gidiyorlar her yere ben tek gidiyorum falan diye gözü doluyor hep değil tabi bir kere mi neydi şimdi de çevresi baskı yapıyor devamlı evlen evlen diye o da çok arada kaldım

Seni anlıyorum bende zamanında sevgili olmasam da bazı şeyler yaşadım ve sonra karşıma bu insan çıktı inşallah da nasiptir Allah kimseyi yanıltmasın

Ya çok dar bakıyorsunuz oku dedi ugrasti beni çok mutlu mu etti yani?

1.5 yasinda kendim dogurup buyutuyor oldugum bir kizim var, su lafi ondan duysam nasil kalbim kirilir. Bir de size kendi biyolojik bagi olmadigi halde annelik eden kadin hakkinda boyle konusurken hic ne yapiyorum diye dusunup utanmiyor musunuz? Hatalar yapmistir, baskicidir falan ama kendi bilgisi gorgusu dahilinde sizi korumak icin elinden geleni yapmis. Kac kisi travmasiz, mukemmel ailelerde buyuyor? Siz de 25 yasina kadar bir baltaya sap olamamissiniz hala daha evde oturuyorsunuz, bari kacin evlenin bir o kalmis bu denklemde yapilmasi gereken.

25 yaşında kocaman kadına öz anne babası bakmaz çok var tanıdığım 25 yaşında 26 yaşında okudu iş bulamadı evde yediği önünde ama gidip a101 lcw orda burda çalışıyor bu insanlar akılsız mı var mı anadan babadan kalan gelir ev araba para? Neye güvenip gelecek planı yapıyorsun arkanda duracak kimse de yok. Boşanmalara bak. Hadi diyeliö evlendin çeyiz o bu kına söz hangi parayla karşılaşacaksın

Ben 28im evim arabam var kocam var mesleğim var anadan babadan desteğim var kalacak malım var işten çıkarılınca kendime gelemedim bazı insanlar çooook rahat valla neye bu rahatlık anlamıyorum

Ben de bunu anlamıyorum. Dışarı çıkmak yasak, alışveriş yasak, nefes aldırmıyorlar ama erkek arkadaş var. Nasıl oluyor bu?

Ben bunu bir de 'kocam cok kiskanc, cok baskici' diyen ama bir sekilde sevgili bulup onunla gorusen kadinlar versiyonunda anlamiyorum. Bu baski altinda nereden buluyor nasil tanisiyor, hadi tanistin diyelim nasil gorusuyorsun?

Ben bunu bir de 'kocam cok kiskanc, cok baskici' diyen ama bir sekilde sevgili bulup onunla gorusen kadinlar versiyonunda anlamiyorum. Bu baski altinda nereden buluyor nasil tanisiyor, hadi tanistin diyelim nasil gorusuyorsun?
Tv'de çıkan tipler işte. Kocam çok baskıcıydı, dövüyordu, kocamın ailesi nefes aldırmıyordu ben de tiktoktan birine kaçtım.

Manevı akrabamm dedıgın ınsanlar sana bakmış, okutmuş. Barı sen de vefa borcundan o da yoksa kendı geleceıgın ıcın bır sınava ya da ışe gırseydınız. Harcanmış bir emek, hayat. Ne acelesı var evlılıgın. Evlılıgı niye cıkış yolu olarak goruyorsunuz. Para kazanın gelırınız olsun,Aile parasıyla evlılık yapılmaz.

Back
X