• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bana ölsün gebersin demiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi wuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eline paranı aldığında kuyruğunda köpek olacaklar malesefo_O bazı insanlar böyle çıkarcı :110:hayvanlarda doğuruyor olması gereken müddet kadar yavrularını koruyorlar:KK51: ama malesef bazı insanlar sadece doğuruyor annelik babalık vasıfları olmuyor.:KK64:.önüne bak paranı kazan alakanı kes Allahına sığın eğer adam gibi adamsa günü geldiğinde erkek arkadaşınla evlen ama zamanı geldiğinde yap hepsini..:)

• Beğen
Reactions: wuu
canım benım çok üzüldüm yaşadıklarına ama hepimiz bu dünyada bir şekılde sınav ediliyoruz sende bu şekılde sınav ediliyorsun.. benım fikrim okulun bitmiş bence kendıne uygun bir iş bul kendini geliştir. kendı ayakların üzüerınde dur.. hayatındakı kişiyi yueterince tanıdığına eömin oldugun andada evlen .. önüne bak ama sakın dönüp arkana bakma.. aıle arası kuslukler kırgınlıklar olur ama senın anlattıkların hıc normal degıl ozelllıkle kardesının yaptıkları ama ona çok görmemek lazım cunku kucuklukten berı tramvalı bir hayat aıle yapısına sahıp yaşamıssınız.. demem o kı birgun aılenle aran duzelır barısırsın ve evlenırsın ama ne durumda olursan ol cok fazla hayatına dahıl etme aılenı... ve hayatındaqkı kısıyede aılesıne de cok fazla aile hayatına dahil etme ınan kı bu hayatta kımseyı tanıyamıyosun .. sana ayy kıyamam canım dedıklerı konuları ılerde annen şunu yaptı kardesın bunu yaptı dıyerek basına kalkıyorlar... suanda yapman gereken sey kendıne bır iş bulup duzgun bir sekılde hayatını devaam etttirmek canım benım rabbim yar ve yardımcın olsun...

Ve sana tavsiyem gecmişle yaşama ... sadece kendini yıpratırsın eline başka bişey geçmez.. bırak su akar yolunu bulur.. sen sadece önüne bakk.. geleceğine kendi ayakların üstünde durmaya odaklan.. öyle annede olmaz kardeste olmaz baba da olmaz..... aslında söylenecek çok sey var ama tövbe estağfurullah diyip susuyorum....

• Beğen
eline paranı aldığında kuyruğunda köpek olacaklar malesefo_O bazı insanlar böyle çıkarcı :110:hayvanlarda doğuruyor olması gereken müddet kadar yavrularını koruyorlar:KK51: ama malesef bazı insanlar sadece doğuruyor annelik babalık vasıfları olmuyor.:KK64:.önüne bak paranı kazan alakanı kes Allahına sığın eğer adam gibi adamsa günü geldiğinde erkek arkadaşınla evlen ama zamanı geldiğinde yap hepsini..:)
tesekkür ederim cevap verdiğin için benm de planım o simdilik :) sadece ben nefret duymak kin güdmek istemiyorum bu bana zararlı ama af da edemyrm edemem de

Ve sana tavsiyem gecmişle yaşama ... sadece kendini yıpratırsın eline başka bişey geçmez.. bırak su akar yolunu bulur.. sen sadece önüne bakk.. geleceğine kendi ayakların üstünde durmaya odaklan.. öyle annede olmaz kardeste olmaz baba da olmaz..... aslında söylenecek çok sey var ama tövbe estağfurullah diyip susuyorum....
cok tesekkür ederim uzun uzun cevap yazmıssın cok da mantıklı seyler demissin gercekten dahil etmek istemiyorum zaten o yuzden direk yurda cıktım

canım benım ınsallah en yakın zzamanda kendi paranı kazanıp kendi evinde yaşamaya başlarsın .. kendini yalnız hissetme burada biz varız... her zaman yaz sıkıldıkca bunaldıkca fikre ıhtıyac duydugun anlarda... dualarım senınle canım benım... :KK60:

• Beğen
canım benım ınsallah en yakın zzamanda kendi paranı kazanıp kendi evinde yaşamaya başlarsın .. kendini yalnız hissetme burada biz varız... her zaman yaz sıkıldıkca bunaldıkca fikre ıhtıyac duydugun anlarda... dualarım senınle canım benım... :KK60:
cok iyisin ya gercekten tüm cevap yazanlarda hepinizin her kelimesini dikkate alacagım :)

forumun yaş ortalamasının yüksek olmasına güvenerek başıma gelen bu olayı sizlerle paylaşmak istiyorum öncelikle her aklınıza geleni yazmayın gercekten hassas bi konu her cevabı kaldıramam.

ben su an 21 yasndayım doğduğumdan beri kardeşlerme bakyrm annemi babamı dünyadaki herkesten cok seviyrm kardeşlerm kardeş değil evlattı bana. gelin görün ki annemler calıştığndan ve dadı tutacak paramz da olmadğndan küçük yaşta kardeşlermn tüm sorumluluğnu aldm 9 yasında yemek yapmayı öğrendm kendi kendme her hafta banyolarıyla bile ilglendm dersleriyle ilglendm dini acıdan öğrendğm herseyi öğretmeye çalştm annemler ben doğmadan önceden beri hep kavga hep kavga ben ilk çocugum abim olacakmış fakat düşmüş babam annemi ben 6 yasındayken gözmün önünde dövdü boğazladı zaten ben 10 yasndayken de ayrıldılar bi yıl sonra birleştiler sonra ben 15 yasınayken yine ayrıldılar babam annemi her yönden cok yıprattı aldattı dövdü ama annemin de ona cok agır küfürler ettğini ne bilim eve her geldğinde laf soktuğunu bilirim araları hiç hiç iyi olmadı.ayrıldktan sonra babam evlendi eşi bizi istemedği için bizi sildi bend e onu öldü saydım bana annem yeter dedim yasadklarım bana agır geldi kardeşlermle konusmaz oldum hatta kimseyle annem de üstüne beni anadolu lisesinden aldı baska bi ilde okuduugm için kendi olduğu yerde düz liseye yolladı orası benm alışık oldugum ders dinleyen ders anlatan kişilerden bambaska kişilerle dolmuş herkesn birbiriden nefret ettiği bi yerdi sınıfmdaki kızlar bana saldırdı dövdü üç kişi bu da üstüne eklenince dayanamaz oldum anti deprasanlar falan hastanelik de oldum kullndgm ilaçlar agırdı zehirlendm hastaneden cıkar cıkmaz (bir karıncayı bie ezemem) beni döven kızlara saldırdm sokak ortasında arkadslarmda yanmdaydı kızları dövdüm üçü de okulu bıraktı bu yaptıgımdan hala hala cok pişmanım ne kadar haketmiş de olsalar.
derken bu insanın ben olmadgmı kendme ceki düzen vermem gerektğini düşündm tekrar ailemle bir olmaya çalştm ama annem nasıl desem size söyle anlatim bir gece istifra ettim erkek kardeşimle annem tartıştığı için çok ağlamaktan ve ateşlendm ateşten uyudum annemi gördm bi ara odaya geldi sayıkladgmı duymus hastaneye gidelim dedi yok dedim odadan cıktı sabah oldugunda kendi istfra ettiğim yeri kendm temzledm. annem sehir dışlarına gitmeye başladı iş için dedi ben de elimden geldiğince kardeşlerme yetişmeye çalştm ama olmadı annemn yanmzda olması gerektgni söyledm olmadı bu hengamede biriyle tanştım o benm ömrüm oldu sevdiğim oldu iyi ki de oldu . ilk anneme danıştım ne dersn ben sevyrm sevgili olablr myz dedim ikisini tanıstrdm annem izin verdi sevgili oldk. ama annem hemen hemen hergü erkek ark arayıp beni şuraya bırak beni buraya bırak demeye başladı erkek ark hergün bize çagrıyodu kardeşim başını belaya sokyodu erkek arkdsm kosuyodu.
bunlarda geçti üniversteye başldm dershaneye gitmeden erkek arkadsmla aynı bölümü kazanmak için çok çalştm kazandm da. hem de üç yılda bitirdm ve annem bana bu üç yılda hiç arayıp bişeye ihtycn var mı demedi para yollamadı istemedkçe. herseymi erkek arkdsm karşıladı.
okulu da bitirdm evime geldm tam rahat nefes aalcaktm kiiiii erkek kardeşimle eve erkek arkadaşlrını getirmesi konusunda tartıştık ben bi genç kız olarak evime onun arkadaşlarının gelip kalmasını istemedim o da gelecekler dedi tartıştık evde erkek arkadasları varken bana cok agır bi küfür etti annem de hiç agznı acıp bi sey demedi ben de su an evi terkettim bir yurda yerleştm bursumla idare ediyorum bir daha ne annemin ne kardeşimin yüzünü görmek istemiyorum
cok uzun oldu biliyorum ama ne yapacagmı da sastım on gündür annem aramadı nerdeym onu bilmiyo telefonum acık erkek arkdsm ve ailesi olmasa kendmi o kadar değersiz hissedcm ki belki hakettim belki etmedm hiç bi anne evladını böyle gözden cıkarabilir mi???

Bazen ailenden uzak durmak daha hayırlıdır. Hiç bir anne evladını merak etmeden durmaz ama seni bu kadar üzüyorlrsa uzak dur. Çalış ve kendi ayakların üstünde dur canım.

• Beğen
Bazen ailenden uzak durmak daha hayırlıdır. Hiç bir anne evladını merak etmeden durmaz ama seni bu kadar üzüyorlrsa uzak dur. Çalış ve kendi ayakların üstünde dur canım.
İnşallah amacım o :) zaten bişey farkettim ben hep kendi ayaklarımın üzerindeymişim de bi ailem varmış görüntüde sadece o yok şimdi.

cikarir guzelim her doguran anne sifatini kendine ortusturemiyor maalesef:(

bence senin nasihata ihtiyacin yok sen ayaklari saglam yere basan bir kizsin....insaallah bundan.sonra mutlu huzurlu olursun...annenin yapamadığını insaallah kayinvaliden yapar sana annelik eder hakettigin sevgi ve sefkati verir...eminim cok iyi bir anne olacaksin ve onlarin yuzunu guldureceksin...yapacak birsey yok baska...sen artik kendi hayatini kuracaksin...sevdicegin de yaninda siz el ele verin zamani gelince de guzel mutlu huzurlu bir aile olun insaallah...

• Beğen
cikarir guzelim her doguran anne sifatini kendine ortusturemiyor maalesef:KK43:

bence senin nasihata ihtiyacin yok sen ayaklari saglam yere basan bir kizsin....insaallah bundan.sonra mutlu huzurlu olursun...annenin yapamadığını insaallah kayinvaliden yapar sana annelik eder hakettigin sevgi ve sefkati verir...eminim cok iyi bir anne olacaksin ve onlarin yuzunu guldureceksin...yapacak birsey yok baska...sen artik kendi hayatini kuracaksin...sevdicegin de yaninda siz el ele verin zamani gelince de guzel mutlu huzurlu bir aile olun insaallah...
amin teşekkür ederim inşallah :)

Kızım 10 gün ortalıkta olmayacak karakol karakol gezer dünyayı ayağa kaldiririm valla annen çok rahatmis güzelim bu ne biçim aile kardeş anlamadım

ayrıca biri senden önce annene nasihat etmeli
kimse onu kötü bilm,yo ki herkes beni kötü biliyo nasıl anlatıyosa

cnm okulun bittiyse çalış sevdiğin erkekle evlenip önüne bak . böyle annelik olmaz. en azından seni arayıp gönlünü alması gerekirdi. hiçmi merak etmiyor. zaten sorumsuzun tekiymiş. boşver hiç arama sende bence
aramayı düşünmüyorum ama çok yıprandm sudan cıkmıs balık gbym

Erkek arkadasinla niye evlenmiyosunuz
ailemle bu hale geldim diye hadi evlenim demek istemiyorum ki demem de zaten hersey zamanında olsun istiyorum bizim planımıza göre sınavı ne zaman kazanırız o zaman evleniriz.

Back
X