Annem bazen beni çıldırtıyor :(

burcutk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
1.848
4.513
208
Merhabalar, merhabalar;

Öncelikle şunu söyleyeyim: Başlıktaki çıldırtmayı gerçek anlamda kullanmadım. Elimdekileri kırıp annemin üstüne yürüme, bağırıp çağırma huyum yok neyse ki:KK54:

Meseleye gelirsek: Benim annem şatafatı, gösterişli şeyleri biraz çok seviyor. Eskiden pek böyle değildi, yaşı büyüdükçe biraz daha arttı. "Ne kastediyorsun?" derseniz; ben nişanlıyım. Evlilik teklifinde sevgilimin aldığı bir tektaşım, bir de nişan yüzüğüm var. Ben nişana kadar tektaşı taktım sevgilimin gönlü kırılmasın diye. Ama nişandan sonra tektaşı çıkardım; sadece nişan yüzüğümü takıyorum. Birlikte seven de vardır ama ben sevmiyorum yani, yan yana takmak hoşuma gitmiyor. İki aydır bin kere dedi "Tektaşı da taksana" diye. "Yahu istemiyorum" diyorum; "İyi, böyle tektaşın yokmuş gibi gez o zaman" diyor.:KK53:

Nişan yüzüğümü de burnumdan getirdi. Ektekinden benim yüzüğüm. Çünkü ben böyle seviyorum yani; 100 TL daha verip şatafatlı alacak durumumuz olmadığından değil sevgilimle. Ama izah edemiyorum. "Ucuz olsun da çabuk evlen diye böyle aldın" deyip duruyor ya:KK47:

Bana bir yatak örtüsü bakmış, bugün götürdü beni mağazaya, şok oldum. Ya pembe, fırfırlı, hatta fırfırdan bir milyon tane çiçek yapmışlar üstüne. Her çiçeğin ortasında bir taş. Yani ağlayacaktım neredeyse yao_O Neyse ki hiç sevmem ağlamayı yoksa Türk filmlerindeki gibi "Nayır, nolamaz" deyip gözyaşları içinde kaçardım herhalde mağazadan:KK42:

Seçe beğene aldığım yemek takımına "Güzel de, çiçeklisi yok muydu" der; giydiğim kazağa, pantolona çok düz diye laf eder...

Yani evlenince şehir dışına yerleşeceğim diye bayram ediyorum neredeyse; yoksa ev eşyamı bile böyle simli, taşlı, pembe filan aldırır herhalde:eek:

Benim anneme laf anlatmamın, onun benim ayrı zevklerim olduğuna ikna olmasının bir yolu olmalı. "Anne ben böyle sevmiyorum" dediğimde ya trip atıyor, ya da şakayla karışık "Sen anlamazsın, laf dinle" deyip çıkıyor işin içinden. Bir de bağırıp duruyor zaten:KK47:

Bana bir yol gösterseniz ya?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 174
Kendince sizin icin en iyisini istiyor :) kirmayin kalbini,guzelce izah etmeye calisin

Merhabalar, merhabalar;

Öncelikle şunu söyleyeyim: Başlıktaki çıldırtmayı gerçek anlamda kullanmadım. Elimdekileri kırıp annemin üstüne yürüme, bağırıp çağırma huyum yok neyse ki:KK54:

Meseleye gelirsek: Benim annem şatafatı, gösterişli şeyleri biraz çok seviyor. Eskiden pek böyle değildi, yaşı büyüdükçe biraz daha arttı. "Ne kastediyorsun?" derseniz; ben nişanlıyım. Evlilik teklifinde sevgilimin aldığı bir tektaşım, bir de nişan yüzüğüm var. Ben nişana kadar tektaşı taktım sevgilimin gönlü kırılmasın diye. Ama nişandan sonra tektaşı çıkardım; sadece nişan yüzüğümü takıyorum. Birlikte seven de vardır ama ben sevmiyorum yani, yan yana takmak hoşuma gitmiyor. İki aydır bin kere dedi "Tektaşı da taksana" diye. "Yahu istemiyorum" diyorum; "İyi, böyle tektaşın yokmuş gibi gez o zaman" diyor.:KK53:

Nişan yüzüğümü de burnumdan getirdi. Ektekinden benim yüzüğüm. Çünkü ben böyle seviyorum yani; 100 TL daha verip şatafatlı alacak durumumuz olmadığından değil sevgilimle. Ama izah edemiyorum. "Ucuz olsun da çabuk evlen diye böyle aldın" deyip duruyor ya:KK47:

Bana bir yatak örtüsü bakmış, bugün götürdü beni mağazaya, şok oldum. Ya pembe, fırfırlı, hatta fırfırdan bir milyon tane çiçek yapmışlar üstüne. Her çiçeğin ortasında bir taş. Yani ağlayacaktım neredeyse yao_O Neyse ki hiç sevmem ağlamayı yoksa Türk filmlerindeki gibi "Nayır, nolamaz" deyip gözyaşları içinde kaçardım herhalde mağazadan:KK42:

Seçe beğene aldığım yemek takımına "Güzel de, çiçeklisi yok muydu" der; giydiğim kazağa, pantolona çok düz diye laf eder...

Yani evlenince şehir dışına yerleşeceğim diye bayram ediyorum neredeyse; yoksa ev eşyamı bile böyle simli, taşlı, pembe filan aldırır herhalde:eek:

Benim anneme laf anlatmamın, onun benim ayrı zevklerim olduğuna ikna olmasının bir yolu olmalı. "Anne ben böyle sevmiyorum" dediğimde ya trip atıyor, ya da şakayla karışık "Sen anlamazsın, laf dinle" deyip çıkıyor işin içinden. Bir de bağırıp duruyor zaten:KK47:

Bana bir yol gösterseniz ya?
Yok düzelmiyor, değişmiyor bu anne milleti.
Benimkiler de böyleydi. Hatta anne + dört teyze vardı başımda. Hepsinin hakkından geldim düğün zamanı ;)
Bu arada bu yüzükleri ben de çok seviyorum, eşim yüzünden farklı bir model aldık. Şimdi senin beğendiklerin daha iyiydi değiştirelim diyor. Hem güzel hem sade hem de alyans deyince akla gelen ilk model bence bunlar.

Yok düzelmiyor, değişmiyor bu anne milleti.
Benimkiler de böyleydi. Hatta anne + dört teyze vardı başımda. Hepsinin hakkından geldim düğün zamanı :KK66:
Bu arada bu yüzükleri ben de çok seviyorum, eşim yüzünden farklı bir model aldık. Şimdi senin beğendiklerin daha iyiydi değiştirelim diyor. Hem güzel hem sade hem de alyans deyince akla gelen ilk model bence bunlar.
Benim tam 6 teyzem var Sephora :KK47:

Çok teşekkürler, benim sevgilim de bunları beğeniyordu, sorun olmadı o yüzden :KK76:

Sen nasıl hakkından geldin sizinkilerin?

ayni annem
ayni ben : D
nerde sade sey var ben ordayim.
nerde gosterisli sey var annem orda :D
evlenmeden once seninki gibi soylenir dururdu.
simdilerde begenmediyse yorum yapmiyor ben anliyorum : D

ayni annem
ayni ben : D
nerde sade sey var ben ordayim.
nerde gosterisli sey var annem orda :D
evlenmeden once seninki gibi soylenir dururdu.
simdilerde begenmediyse yorum yapmiyor ben anliyorum : D
Yani sabredersem evlendikten sonra susacak mı:KK76:

Ben daha 8.sınıftayken..
Halamlar çeyizden bahsederdi..
Şöyle bi çerez tabağı takımı alda kocacığınla çerez yersin :KK57: falan derlerdi..
Bende
-bu muhabbetleri sevmiyorum ! derdim..
Baya devam etti
Derdimi anneme anlattım oda
-CatlakB sevmez ya bu muhabbetleri dedi..
Sustular..
Sonra kendi kızları daha 3-4 yaşlarında
-kocacığım gelicek evlenicez diyip duruyolardı onlarda kahkahalara boğulurdu..:KK57:

Annemle zevklerimizin uymadığı noktalar olunca bi şekilde anlaşıyoruz.
Bazen seslerimiz yükseliyor ama napalım :)

Yani sabredersem evlendikten sonra susacak mı:KK76:
benimki eskisi gibi degil en azindan.
zaten evlendikten sonra bunlari dert etmeyi de birakiyor insan : )
tatli didismeler olarak kaliyor dozunda : D

Ben daha 8.sınıftayken..
Halamlar çeyizden bahsederdi..
Şöyle bi çerez tabağı takımı alda kocacığınla çerez yersin :KK57: falan derlerdi..
Bende
-bu muhabbetleri sevmiyorum ! derdim..
Baya devam etti
Derdimi anneme anlattım oda
-CatlakB sevmez ya bu muhabbetleri dedi..
Sustular..
Sonra kendi kızları daha 3-4 yaşlarında
-kocacığım gelicek evlenicez diyip duruyolardı onlarda kahkahalara boğulurdu..:KK57:

Annemle zevklerimizin uymadığı noktalar olunca bi şekilde anlaşıyoruz.
Bazen seslerimiz yükseliyor ama napalım :)
Hahaha ya halalar mükemmelmiş:KK70:

Yavrum, kıyamam yavrucuklara :KK73:

Ben de henüz ses yükseltmemeye çalışıyorum ama sonumuz oraya doğru gidiyor:KK33:

Hahaha ya halalar mükemmelmiş:KK70:

Yavrum, kıyamam yavrucuklara :KK73:

Ben de henüz ses yükseltmemeye çalışıyorum ama sonumuz oraya doğru gidiyor:KK33:

Bense uyuz oluyorum böyle koca merakıyla yanıp tutuşuyo imajı verenlere ya :)
Mükemmel gibi gelmiyo bana açıkçası :D

Benim tam 6 teyzem var Sephora :KK47:

Çok teşekkürler, benim sevgilim de bunları beğeniyordu, sorun olmadı o yüzden :KK76:

Sen nasıl hakkından geldin sizinkilerin?
Ne gerekiyorsa ya tek başıma ya da eşimle aldım. Alınmışa söylenseler de değiştiremediler.
Yatak örtüsü falan almadım mesela, pike takımı aldım onun yerine.
Söylenenlere de kullanmayacağım şeye para vermeyeceğim, illa olsun diyen varsa gidip alsın bir zahmet, ama düğünden sonra ihtiyaç sahiplerine verilecek hepsi dedim.
Kızdılar küstüler ama yapacak bişey yok. İstemediğim şeyi ne sokacam evime.
Şimdi annem diyor kızım sen akıllı çıktın evinde fazlalık bişey yok diye.
Düğünden sonra hak verecek sana senin annen de muhtemelen.

Hiii ay anneler hep böyle demek ki.
Benimki bifiil 27 sene benimle beraber dallı, güllü , fırfırlı "çeyizlik" eşyalarla dalga geçti.
Ne zaman nişanlandım kadına böyle "bir hal" geldi.
Düğünüme 3 gün kala beni zorla çeyiz mağazasına götürdü. Ömrü hayatında bir kere bir yere örtü sermemiş kadın tutturdu "mutfak takımı al" , "salon takımı al", "televizyonun üzerine örtü al".
Harcamaya çok paran varsa sen bilirsin, zira alacağın örtüleri falan sermeyeceğim anne dedim oradan yırttım.
Bu sefer yatak örtüsü diye tutturdu. Hayır ben evi kurmuşum herşeyini almışım üstelik.
O mağazada kız bana bir yatak örtüsü çıkardı, güpürlü, fırfırlı, volanlı daha adını bilmediğim bilimum teknik çalışılmış üzerinde.
Artık tutamadım kendimi, yahu dedim madem ille alacaksın bari bırak ben seçeyim, kullanayım bir işe yarasın.
Pike takımı, 2 tane havlu, uyku seti, nevresim falan aldım, gönlü olsun hem de kullanırım lazım olur dedim.
Üstü tüylü, topuklu pembe bir terlik aldırdı bir de zorla.Resmen duygu sömürüsüyle. Vestiyerde duruyor, çerçeveletip duvara asmayı düşünüyorum o kadar retro.
Dantelli gecelik, sabahlık, g-string bölümüne geçince babamın yanına kaçtım artık.
O sırada kaşla göz arasında bir seccade almış, akıllara zarar. Altın varaklı. Benim 3 oda 1 salon evime değil, saraylara yaraşır.
Demem o ki, hevesleniyorlar herhalde.
Ben bu kadarla sıyrılabildim, umarım sende en az hasarla atlatırsın canım : )

Bense uyuz oluyorum böyle koca merakıyla yanıp tutuşuyo imajı verenlere ya :)
Mükemmel gibi gelmiyo bana açıkçası :D
Yok, mükemmel değil tabii; lafın gelişi söyledim :D yoksa akıllara zarar :D

Sonucta sen yine begendiklerini aliyorsundur herhalde..
Yani oyle di mi :)
Yemek takımını kaçarak aldım meselaa :) "Anne, indirim varmış, bugün son günüymüş, hemen yetişmem lazım" diye akşam 9'da gittim mağazaya :D onun üşeneceğini biliyordum çünkü :D

Ne gerekiyorsa ya tek başıma ya da eşimle aldım. Alınmışa söylenseler de değiştiremediler.
Yatak örtüsü falan almadım mesela, pike takımı aldım onun yerine.
Söylenenlere de kullanmayacağım şeye para vermeyeceğim, illa olsun diyen varsa gidip alsın bir zahmet, ama düğünden sonra ihtiyaç sahiplerine verilecek hepsi dedim.
Kızdılar küstüler ama yapacak bişey yok. İstemediğim şeyi ne sokacam evime.
Şimdi annem diyor kızım sen akıllı çıktın evinde fazlalık bişey yok diye.
Düğünden sonra hak verecek sana senin annen de muhtemelen.
"Darısı başıma" diyorum ben de öyleyse:KK76:
Bugün dedim zaten; "Gelinin yatak örtüsü süslü olur" dedi; "Gelin benim, yatak örtüme ben karar veririm" dedim. Biraz bozuldu ama, ne yapayım:KK47:

Hiii ay anneler hep böyle demek ki.
Benimki bifiil 27 sene benimle beraber dallı, güllü , fırfırlı "çeyizlik" eşyalarla dalga geçti.
Ne zaman nişanlandım kadına böyle "bir hal" geldi.
Düğünüme 3 gün kala beni zorla çeyiz mağazasına götürdü. Ömrü hayatında bir kere bir yere örtü sermemiş kadın tutturdu "mutfak takımı al" , "salon takımı al", "televizyonun üzerine örtü al".
Harcamaya çok paran varsa sen bilirsin, zira alacağın örtüleri falan sermeyeceğim anne dedim oradan yırttım.
Bu sefer yatak örtüsü diye tutturdu. Hayır ben evi kurmuşum herşeyini almışım üstelik.
O mağazada kız bana bir yatak örtüsü çıkardı, güpürlü, fırfırlı, volanlı daha adını bilmediğim bilimum teknik çalışılmış üzerinde.
Artık tutamadım kendimi, yahu dedim madem ille alacaksın bari bırak ben seçeyim, kullanayım bir işe yarasın.
Pike takımı, 2 tane havlu, uyku seti, nevresim falan aldım, gönlü olsun hem de kullanırım lazım olur dedim.
Üstü tüylü, topuklu pembe bir terlik aldırdı bir de zorla.Resmen duygu sömürüsüyle. Vestiyerde duruyor, çerçeveletip duvara asmayı düşünüyorum o kadar retro.
Dantelli gecelik, sabahlık, g-string bölümüne geçince babamın yanına kaçtım artık.
O sırada kaşla göz arasında bir seccade almış, akıllara zarar. Altın varaklı. Benim 3 oda 1 salon evime değil, saraylara yaraşır.
Demem o ki, hevesleniyorlar herhalde.
Ben bu kadarla sıyrılabildim, umarım sende en az hasarla atlatırsın canım : )
Umarım o kadarcıkla sıyrılırım Elune : ) Para konusunu ben de açayım en iyisi, "Ben ödemiyorum; sen ödeyeceksen al" filan diyeyim : )
Çok teşekkürler : )

Yemek takımını kaçarak aldım meselaa :) "Anne, indirim varmış, bugün son günüymüş, hemen yetişmem lazım" diye akşam 9'da gittim mağazaya :D onun üşeneceğini biliyordum çünkü :D
oov annen baya ısrarcı o zaman bu konuda.
neyse belki zamanla seversin sen de:KK48:
insan yaşlandıkça böyle şeylere heves ediyor annelerin halinden belli,
koy bi kenarda dursun baka baka seversin :KK53:

Back
X