Annem bazen beni çıldırtıyor :(

oov annen baya ısrarcı o zaman bu konuda.
neyse belki zamanla seversin sen de:KK48:
insan yaşlandıkça böyle şeylere heves ediyor annelerin halinden belli,
koy bi kenarda dursun baka baka seversin :KK53:
Boşa paramı çarçur etmek istemiyorum yaa:KK14: Yoksa alınır tabii de :)

Merhabalar, merhabalar;

Öncelikle şunu söyleyeyim: Başlıktaki çıldırtmayı gerçek anlamda kullanmadım. Elimdekileri kırıp annemin üstüne yürüme, bağırıp çağırma huyum yok neyse ki:KK54:

Meseleye gelirsek: Benim annem şatafatı, gösterişli şeyleri biraz çok seviyor. Eskiden pek böyle değildi, yaşı büyüdükçe biraz daha arttı. "Ne kastediyorsun?" derseniz; ben nişanlıyım. Evlilik teklifinde sevgilimin aldığı bir tektaşım, bir de nişan yüzüğüm var. Ben nişana kadar tektaşı taktım sevgilimin gönlü kırılmasın diye. Ama nişandan sonra tektaşı çıkardım; sadece nişan yüzüğümü takıyorum. Birlikte seven de vardır ama ben sevmiyorum yani, yan yana takmak hoşuma gitmiyor. İki aydır bin kere dedi "Tektaşı da taksana" diye. "Yahu istemiyorum" diyorum; "İyi, böyle tektaşın yokmuş gibi gez o zaman" diyor.:KK53:

Nişan yüzüğümü de burnumdan getirdi. Ektekinden benim yüzüğüm. Çünkü ben böyle seviyorum yani; 100 TL daha verip şatafatlı alacak durumumuz olmadığından değil sevgilimle. Ama izah edemiyorum. "Ucuz olsun da çabuk evlen diye böyle aldın" deyip duruyor ya:KK47:

Bana bir yatak örtüsü bakmış, bugün götürdü beni mağazaya, şok oldum. Ya pembe, fırfırlı, hatta fırfırdan bir milyon tane çiçek yapmışlar üstüne. Her çiçeğin ortasında bir taş. Yani ağlayacaktım neredeyse yao_O Neyse ki hiç sevmem ağlamayı yoksa Türk filmlerindeki gibi "Nayır, nolamaz" deyip gözyaşları içinde kaçardım herhalde mağazadan:KK42:

Seçe beğene aldığım yemek takımına "Güzel de, çiçeklisi yok muydu" der; giydiğim kazağa, pantolona çok düz diye laf eder...

Yani evlenince şehir dışına yerleşeceğim diye bayram ediyorum neredeyse; yoksa ev eşyamı bile böyle simli, taşlı, pembe filan aldırır herhalde:eek:

Benim anneme laf anlatmamın, onun benim ayrı zevklerim olduğuna ikna olmasının bir yolu olmalı. "Anne ben böyle sevmiyorum" dediğimde ya trip atıyor, ya da şakayla karışık "Sen anlamazsın, laf dinle" deyip çıkıyor işin içinden. Bir de bağırıp duruyor zaten:KK47:

Bana bir yol gösterseniz ya?

:KK70::KK70:çok hoşsunuz gece gece güldüm ...ama anneler öyle oluyorlar.abartılı nerde dikkat çeken şeyler varsa onu alıyorlar.

bende sadelikten hoşlanırım annem derki bunun neresi güzel hiçbir şeyi yok gülmez sıratmaz gibi git değiştir der.
:KK66:

:KK70::KK70:çok hoşsunuz gece gece güldüm ...ama anneler öyle oluyorlar.abartılı nerde dikkat çeken şeyler varsa onu alıyorlar.

bende sadelikten hoşlanırım annem derki bunun neresi güzel hiçbir şeyi yok gülmez sıratmaz gibi git değiştir der.
:KK66:
Ama ne yapayım, keşke resmini çekseydim yatak örtüsünün yani inanmazdınız:KK76: Şu ektekine benziyor, pembesi:KK53:

İşte aynı benimki, oof of :KK14:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 117
Çok beğendin değil mi örnek yatak örtüsünü:KK70:
Haha, çok teşekkürler:KK70:

Çok beğendim bende almalıyım tam halimdeki yatak örtüsü bunu bence benim için diktirmişler işlemişler :KK70:
İlerde yatak odamı bunlarla süslücem...
Duvara falan çaydanlık altlığından asıcam çeşit çeşit tablolar çeşit çeşit tesbihler falan asıcam :KK68: :KK70:

Çok beğendim bende almalıyım tam halimdeki yatak örtüsü bunu bence benim için diktirmişler işlemişler :KK70:
İlerde yatak odamı bunlarla süslücem...
Duvara falan çaydanlık altlığından asıcam çeşit çeşit tablolar çeşit çeşit tesbihler falan asıcam :KK68: :KK70:
Bunu ben alacağım, sen kendine başka bul:63:

:KK70:

Vallahi yapacak bir şey olmadığı gibi takacak bir şey de yok... hayır dersiniz biter...
yatak örtüsünün açık pembesi güzel görünüyor olabilir, :KK67:ahhh taşlanmadan kaçayımmmmmm

Vallahi yapacak bir şey olmadığı gibi takacak bir şey de yok... hayır dersiniz biter...
yatak örtüsünün açık pembesi güzel görünüyor olabilir, :KK67:ahhh taşlanmadan kaçayımmmmmm
Hayırdan pek anlamadığından takıyorum aslında kafaya :)

Beğenebilirsiniz tabii, taşlayacak bir şey yok:KK56: sadece ben beğenmiyorum pek:KK53:

Hayırdan pek anlamadığından takıyorum aslında kafaya :)

Beğenebilirsiniz tabii, taşlayacak bir şey yok:KK56: sadece ben beğenmiyorum pek:KK53:
Şaka yaptım canım... Hayırdan anlamıyorsa bile söylenip durur en fazla onu da duymamaya çalışın. Evlenince daha kıymetlenecek çünkü

Back
X