annem bebegime cok fazla bagli

oyunbozan8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
209
14
Annem cocuguma cok fazla bagli.misafir geliyor ben bebekle dururum diyor ben misafir yaninda oturuyorum,cocugumu baskalarinin kucagina vermekten cekinmiyorum kimisi vermek istemez ya hani ben veriyorum aksine annem vermiyor babamin bile kucagindan hemen aliyor cocugu,butun gun bende tabi ki gelecek annem sonuçta yanlis anlatmakta istemiyorum ama bütün gun bebegim kucaginda kimseye bana bile vermiyor siz aksama berabersiniz nasilsa diyor. Bi kac kez uyardim babama bile dokundurtmuyosun yapma diye ama degismedi bu tip bisey yasayan oldu mu arkadaslar zaten cok sıkıntili sureclerden geciyor hayatim yine. Bide bebegim zaten zor bi bebek bende yeni bi anneyim ve annemin bu tavirlari zaten fazlasiyla problemli bi evliligim var cok yorgunum sinirlerim perisan oldu bi cok sey yasiyorum annemi kirmak istemiyorum ama cocuguma resmen kimseyi dokundurtmuyor.

Bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama kucuk bir bebegin elden ele kucaktan kucaga herkese verilmesi hic dogru degil herne kadar ammmann bebegine dokundurtmuyor bile deselerde hem bebegin gelisimi hemde sagligi icin iyi degil tabi annenki abartiya kaçmış ama seni dinlemedigine gore yeterince etkili konusmuyorsun demektir ee annen sonucta kirmakta istemiyorsun ama tam olarak nasil bir uslup tavirla soylediginede bilemiyorum simdi biraz daha detayli ve net konus laf arasinda degilde oturt karsina kendi sikintilarinida anlat bu durumuda anlat iyice

Bırakın şimdilik dokundurtmazsa dokundurtmasın, belki ilk torunudur, gözünden bile sakınıyordur. Bir kaç ay sonra çocuk ayaklanınca fazla müdahale edemez zaten. Bunun için üzmeyin annenizi ya, fazla ilgili ve korumacı olması, ilgisiz olmasindan bin kat iyidir, zamanla azalır da zaten..

Bencede kucaga vermek yanlis.cunku bunun gribi var mikrobu var.burnu akmaz oksurmez ama grip mikrobu vucudundadir 1hafta kulucka zamani var malum.annenize gelince babaniz konusunda abartmis.ikinci bebegime hamileyim cocuk bakmak cok zor keske annem baksa:)) ki kizimi annemle buyuttuk.iyiki varmis birakin hevesini alsin oda torun seviyor kendince zamanla duzelir.

Ilk torunu oldugu icindir :)
Benimde 2 hafta once Bebegim dogdu herkes asiri bagli Annem Babam ..
Ilk torun olunca normal :)

Bende karşıyım bebeğin elden ele dolaşmasına bide sigara felan icen varsa hiiiicc dokundurtmam anneniz hakli

ee torun tatli :KK48:
ama size vermemesi abarti bencede..

torun evlattan bile tatlı derlermiş :) en iyisi 10 kişinin kucağında gezeceğine annenizde kalsın

ilk torunlarda yasanan genel bi durum... bende yasadim ama annemde degil. annene uygun bi dil ile soylerseniz sizi anlar kirilmaz.muhtemelen . kv gorumcelerde daha zor bi durum .cit degince kirilirlar...belki bende kirilirdim bilemiyrum ama zamanla geciyor merak etmeyin :KK66:

Sorun sizden bile sakiniyor olmasi kesinlikle dogru degil bebeginin sana ve senin kokuna ihtiyaci var. Anneni uygun bir dille uyarmalisin

Benim yeğenime karşı da annem de böyleydi ben de. İlk çocuk böyle oluyor ama çocuk bir kaç ay sonra annesinden başka kimsede durmuyor zaten. Bunun için hiç kırmaya ve onu soğutmaya değmez.

ilk torun mu bilmiyorum ama ilk torunda olsa bence bu kadarı abartı.sana bile vermiyormuş!ciddi ciddi konuşsanda alınıp kırılabilir.şakayla karışık tatlı tatlı dokundur lafları :)

Benim annem geldiğinde de çayı soğur, yemeği bekler.. Kızımla ilgilenir sürekli. Bir gün gelemezse ertesi gün daha bir özlemle gelir. Annem varken de başka kimseye vermez kızımı. Ne ben ne eşim hiç şikayet etmedik.
Anne olunca anladım ben annemi.
Anne olunca anladım ben "Anne olunca anlarsın." lafının manasını..
Annemi kırmam hayatta..Dahada mutlu oluyorum seviyor, ilgileniyor diye.

tadını çıkarım derim :KK66:
ilk torunun vermiş olduğu heyecandan kaynaklanıyordur.

Birak sevsin kadincaz ne analar var evladini torununu sevmeyen birde baska acidan bak evini topluyosun yemegini yapiyosun annen olmasa ne yapcaktin. Annen biraz gelmesin 2. 3. gun ararsin

Annem cocuguma cok fazla bagli.misafir geliyor ben bebekle dururum diyor ben misafir yaninda oturuyorum,cocugumu baskalarinin kucagina vermekten cekinmiyorum kimisi vermek istemez ya hani ben veriyorum aksine annem vermiyor babamin bile kucagindan hemen aliyor cocugu,butun gun bende tabi ki gelecek annem sonuçta yanlis anlatmakta istemiyorum ama bütün gun bebegim kucaginda kimseye bana bile vermiyor siz aksama berabersiniz nasilsa diyor. Bi kac kez uyardim babama bile dokundurtmuyosun yapma diye ama degismedi bu tip bisey yasayan oldu mu arkadaslar zaten cok sıkıntili sureclerden geciyor hayatim yine. Bide bebegim zaten zor bi bebek bende yeni bi anneyim ve annemin bu tavirlari zaten fazlasiyla problemli bi evliligim var cok yorgunum sinirlerim perisan oldu bi cok sey yasiyorum annemi kirmak istemiyorum ama cocuguma resmen kimseyi dokundurtmuyor.[/Q
bu günlerin keyfini çıkar :)

X