Annem beddua ediyor insanlara

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhabalar annem nerdeyse hergün akrabalara komşulara beddua ediyor amcam için kanlı gömleği eve gelsin diyor ve bu beddua yı 15 senedir falan söylüyor bu beddua beni ve kardeşimi tutar mı çok korkuyorum diğer kardeşim vefat etti ve eve kanlı kotu gelmişti kendi mi ve kardeşimi nasıl koruyabilirim

Merhabalar annem nerdeyse hergün akrabalara komşulara beddua ediyor amcam için kanlı gömleği eve gelsin diyor ve bu beddua yı 15 senedir falan söylüyor bu beddua beni ve kardeşimi tutar mı çok korkuyorum diğer kardeşim vefat etti ve eve kanlı kotu gelmişti kendi mi ve kardeşimi nasıl koruyabilirim
Annenizi doktora götürerek ve ya sağlam bir din alimiyle görüştürerek korursunuz.. diyeceğim ama çocuğunun kanlı hali eve gelmiş ders çıkarıp kesmemiş beddua işini daha da keser mi bilmem. Değil çocugu torunundan bile çıkıyor..

annenizin amcanız için ettiği bedduanın size dönmesinden cidden korkuyor musunuz?

yani bilimsel bir açıklaması yok o kesin de dini olarak baksak bile yani sizin inancınız gereği annenizin hatasından siz nasıl sorumlu olabilirsiniz?

Beddua etmesinin bi’ sebebi var mı? Merak ediyorum yani sebebi olsa bile beddua kötüdür. Merakımdan soruyorum yaşanmış bir şeyler mi var?

Beddua dönmüş dolaşmış sahibini bulmuş :( haklılık haksızlık olayını bilmem ama beddua etmektense ah etmek daha iyi

annenizin amcanız için ettiği bedduanın size dönmesinden cidden korkuyor musunuz?

yani bilimsel bir açıklaması yok o kesin de dini olarak baksak bile yani sizin inancınız gereği annenizin hatasından siz nasıl sorumlu olabilirsiniz?
Bilimsel aciklamasi yokmu.. 😁 bilinselik bir olay degil zaten inanc meselesi. Bende hep derim anneme baskasina kotuluk dileme gelir bizi bulur diye. Allaha havale etmek lazim

Sahibine döner etmemesi gerek.

Böyle düşünmeye devam ederseniz başınıza gelecek her şeyi buna bağlayacaksınız. Siz farkında olmadan kendi bilinçaltınıza yazıyor ve çağırıyorsunuz. “Annemin bedduası bizden çıkmaz” deyin hep içinizden.

Siz annenizin bedduasindan korkup başınıza gelecek endişesi tasirsaniz başınıza gelenler sizin korktuklarinizla imtihan edilmeniz sebebiyle olabilir. Dikkat edin.
Allah'a siginin.
Duanizi edip tevekullu olun.
Teslimiyet önemli böyle durumlarda.

Back
X