Annem, ben sensiz yaşayamam ki

Birde en cok içimi tatil planlarımız yakıyor..
eyllüde gidecektik su an hayal bile kuramıyorum
o küçük cadıda mayomu mahvetti hayatını sürüyor rahat rahat..
herseyin unutuldugunu, önce alısverise cıktıgımızı sonra deniz kenarında oturdugumuzu hayal ediyorum
ıhh ıhh olmuyor..

aslında böyle bi cadı bnm başımda da var o ayrı bi bela zaten..bence öss konusuna gelince bende ailemn yanını seçtim onlrın yanında okumk hiçbişi kdr rahat olmz die düşündüm sonradan ama hep kendimi bildim bileli gitmeyi istedim buralrdan ama ailem istemedi sonra ben bırkamadım şimdi ise gidiorum bu sene başka bi üniye geçiş yapcm olmk istediigim şehrde yaşıcam orya yerlşip okicam ahh ahh ne hayllrim var kimse bilmez..dicegim şu ki bırakın gitsin o zmn dha bi kıymet bilir şimdi o ispatlamaya çalışyo kendince kendini ama inş iyi mevkiye ulaşır o hırsının hırçınlıgının kurbanı olmazda annenin senin degerini dha iyi anlr inş

ama alkol problemi var arkadas ortamında alkol alıyor bizde bunu hiç istemiyoruz..
gitmesi cok kötü olur cok kötü

kafasına koyduysa engel olamazsınız bazen bazı şeyleri anlamk için bi takım şeyleri yaşamak gerek ayrıca kendi düşen anlamaz ben buna inanıorum engel olursanız sizi suçlar hep daha bi sitemkar dha bi isyankar olack size karşı ama şimdi giderse kendi kararıyla daha iyi kıymet bilecek emin ol ...

saat kaç oldu
nasıl yani hiç bi suçum yokken böylece konusmadan gidecekmiyim
of
offf
offff

ssat 10:30
annem yatmak üzere
içerde kardeşimle bile konusuyor
ben gitmiyorum yanlarına
öleyim ben bu gecede yarın olmasın, o otobüse küs binmeyeyim

ssat 10:30
annem yatmak üzere
içerde kardeşimle bile konusuyor
ben gitmiyorum yanlarına
öleyim ben bu gecede yarın olmasın, o otobüse küs binmeyeyim

bence şuan ona içinden gelen leri bi kagıda yaz ve onu annenin yatagına başucuna koy bence hiçbir anneyüregi o yazılanlara dayanamz kendi annemden bilirim...bol şans

yarın işyerine çiçek yollamayı düşünüyorum
şu an bende cok kırgınım onun beni anlayacagını sanmıyorum.. konusmadan bu küslüğü bitirmek istiorum

Ne oluyor Allah aşkına ..
Böyle şeyler için anne , aile bırakılırmı gidilir mi ?
Anneniz o sizin demekkı artık kaldıramıyor hayatın yukunu , cocukların kaprısını saygısızlıgını sorunlarını herneyse sorunlar kadının canına tak ettı demekkı .. ustelık ortada baba da yok. hersey annenızın ustune gelmış.. ve bukadar basıt bır mayo mevzusunda sız annenızle tartısmaya gırıyorsunuz
ustelık evden de gıtceksınız ..
yapmayın arkadaşlar ..azıcık kendınıze gelın
hayatta ne kadar ağır acılar,hayatlar sıkıntılar var .. boyle seyler ıcın annenızı ,ailenizi uzmeyın
kendınızıde uzmeyın.. gidin annenıze sarılın,öpün ..özür dileyin ben ettım sen etme annem deyın ağlayın
Anneniz ya .. bundan onemlı bısey olabılırmı ..
Ben annemi kaybettim .. sımdı sız bunları yazınca ben gulerek okudum .. keske annem olsaydıda ayagının altına alsaydı benı ..

bende sizin yazınızı gülerek okudum
lütfen tüm mesajlarımı okuyun
o zmn durumun mayo mevzusundan ibaret olmadıgını
ne zmn ihtiyac duysam yanımda olmadıgını
beni kendi yerine geçmem için zorladıgını
ve yaz okulu için gitmek zorunda oldgumu anlarsınız
benim gidiş tarihim ztn belliydi
ayrıca hiç bi sucum yokken azarlanan evlatlıktan red etmekle tehdit edilen benim
bizim konusmamız gayet düzgün gidiyordu oda bende gülüyorduk
ama ben onun gibi düşünmeyince söyleseydin o zmn die tersledi
bende otobüste oldugum için sustum
eve geldim iş görüşmesine gittim giderken iyiydi
sonra geri döndüm, teyzem ugramış ona anlatırken coştu da costu
iyi okuyun öyle yorum yapın
ben ettim sen etme diyeceğim bişey yokki?

Son düzenleme:
bende sizin yazınızı gülerek okudum
lütfen tüm mesajlarımı okuyun
o zmn durumun mayo mevzusundan ibaret olmadıgını
ne zmn ihtiyac duysam yanımda olmadıgını
beni kendi yerine geçmem için zorladıgını
ve yaz okulu için gitmek zorunda oldgumu anlarsınız
benim gidiş tarihim ztn belliydi
ayrıca hiç bi sucum yokken azarlanan evlatlıktan red etmekle tehdit edilen benim
bizim konusmamız gayet düzgün gidiyordu oda bende gülüyorduk
ama ben onun gibi düşünmeyince söyleseydin o zmn die tersledi
bende otobüste oldugum için sustum
eve geldim iş görüşmesine gittim giderken iyiydi
sonra geri döndüm, teyzem ugramış ona anlatırken coştu da costu
iyi okuyun öyle yorum yapın
ben ettim sen etme diyeceğim bişey yokki?

seni o kadar iyi anlıyorumki...
konunun başlığı bile....
olacak belli, özür dileyeceksin çünkü anneni gerçekten seviyorsun hem de çok...
onun için lütfen ne yapacaksan (yaptıysan kaçırdım sanırım) çabuk yap sadece sana eziyet..
sanırım anlatıp biraz olsun rahatlamak istemişsin çünkü ne yapacağını zaten biliyorsun...

ama yapmadım
konusmadan ayrıldık
işe gitti
nasıl binicem o otobüse

yanı sımdı buraya yazıyorsunuz soyleyıncede tepkı verıyorsunuz kafasına gore ..

hem benım sucum yok demıssınız en son bana verdıgınız cvpta neden bende cvp vermıyımkıye getırmıssınız lafı .. ondan sonra konusmadan ayrıldınız dıe uzuluyorsunuz . ee kardesım uzulucegın seylerı yapmıcaksın.. ben sıze tum samımıyetımle sunu anlatmaya calıstım ..

haklı olabılırsınız ama karsınızdakı annenız .. ayrı oldugunuz ve kalplerınızın kırık oldugu bır anda onu kaybedersenız benım suan demek ıstedıgımı anlamıs olursunuz . tabı Allah korusun bu yuzden gıdın annenıze sarılın dedık .. demez olaydık

Sende benim gibi gururlusun yapcak bisi yok..
Benimde annem küser durur ama ben konusmam cünkü yok yere küser bana. sonrada isi düstümmü kendi konusuyor zaten yine. alistim artik
hep menopozdan oluyor bunlar malesef :S bizdemi öyle olcazki..

yanı sımdı buraya yazıyorsunuz soyleyıncede tepkı verıyorsunuz kafasına gore ..

hem benım sucum yok demıssınız en son bana verdıgınız cvpta neden bende cvp vermıyımkıye getırmıssınız lafı .. ondan sonra konusmadan ayrıldınız dıe uzuluyorsunuz . ee kardesım uzulucegın seylerı yapmıcaksın.. ben sıze tum samımıyetımle sunu anlatmaya calıstım ..

haklı olabılırsınız ama karsınızdakı annenız .. ayrı oldugunuz ve kalplerınızın kırık oldugu bır anda onu kaybedersenız benım suan demek ıstedıgımı anlamıs olursunuz . tabı Allah korusun bu yuzden gıdın annenıze sarılın dedık .. demez olaydık

ben sadece tüm msjlarımı okuyup ona göre yapın demiştim
yazdıgınız yorumun benim yasadıgımla alakası yoktu da o yüzden
hala beni yargılıyorsunuz sorarım size hiç hata yapmadınızmı?
benim hatam, o gün samimi görerek yasadıgım olay hakkında konsumakmıydı
neyse sizinle anlasmamız imkansız

bu msjınıza gelince, tabiki kimsenin böyle bişey yasamasını istemem asla lafı bile ürkütücü

Son düzenleme:
Pazartesi konusmadan o otobüse bindim,yol bitmedi,bitmedi.. teyzem cok teselli verdii cok üzgün senin yanına utancından gelemedi bile dedi..
aslında daha önce yapacagım bişeydi fakat kredi kartımda limit yoktu otobüsten indim, para yatırdım, gittim internet kafeye girdim çiçeksepeti.com a işyerine çiçek yolladım..
bide msj attım,ben ankaradayım iyiyim hep aklımdasın die..

sonra hemen aramış ama ben yurtta kosturuyordum duymadım
eve gelince konusuruz diye düşündüm işten cıkmak üzereydi
o arada uyumusum 4 kere aramış..
kalkınca caldırdım,normalde ben arıyorum ama naz yapcamya :1:
aradı hemen, gelince konusuruz ayrıntılı ama dedi.. oluyor işte bazen yok yere dedi, beni de en cok üzen oyduya dedim yok yere..
bosuna vakit geçirdik dedi, sen nasılsın dedi cok üzdüm seni
salak gibiyim dedim..
havadan sudan konustuk kapadık telefonu
sonra aksam yatmadan tekrar aradı..
cok içimi yaktın kac gündür, ne kadar üstüne geldim dimi dedi.. ne olursa olsun vazgeçme dogrularından dedi.. şimdi tam hatırlamıyorum bende cok üstüne gitmedim kapatmaya bi önemi olmadıgını söylemeye calıstım.. ben birazda seni rahat bırakmak için olay büyümesin daha fazla diye gelmedim yanına dedim ama sende cok üzüldün hakkın gelmemek dedi mahvettim dedi, reddetmek ne demek dedi ..
birde otobüse binecegim gün gitmeden gelicektim yanına dedi sabah gelmiş aklına benim o gün gideceğim, öpmeden yollarmıydım ama dedi otobüse geç kalmıstım kacırmamak için acele ettim unutmusum dedi..
gercekten o otobüsü kacırsa 2 otobüsle 45 dkda gider bahane değildi..
şu an gayet iyiyiz...

Not: birazdan alısveriş merkezine gidip mayo şort filan alıcam :lepi:
benden destegini esirgemeyen herkese cok tesekkürler..

Merhaba yine ben,yine farklı konu aynı mevzu..
3 gündür temizlik yapıyoruz annemle öyle böyle değil ama cam kapı, koltuk arkası, eski eşyaların ayıklanması.. En sonunda oruçlu oruçlu birbirimizi yedik..
3 gündür saldırmadıgı konu kalmadı ztn..
Bunun sigarayla fln ilgisi yok ben tanıyamıyorum, bi trip bi kapris..
Bugün 3 saat aralıksız calıstım, sonra namaz kıldım biraz soluklanayım dedim..
O arada onun bitirmesini bekliyorum..
Basladı bagırmaya..
Nie oturuosun, daha sizin yapmanız lazım ben haftaiçi çalışıyorum haftasonu bunlarlamı uğraşıcam .. ( bu arada 2 gündür evde kardeşime 1 çöp attıramadı burda laf bana, biz yapmalıyız ama kardeşim yapmasa olur)
Bende cok agır konustum bu sefer itiraf ediyorum..
Ama artık doldum, tasıyamıyorum
O kötü olunca kötü iyi olunca benimle hiç ilgilenmiyor..
Şimdi bu satırları okusam bende ona hak veririm
Ama birde benim acımdan bakalım.. Ramazan ayında tüm sahurları ben hazırlıyorum ben topluyorum.. Bulaşık, çamasır atma, fatura, market, evin günlük dagınıklıgı, kardeşimin dagınıklıgı, hepsi benim üstümde.. Cogunlukla da iftarı ben hazırlıyorum..
Benim yaz okulum biteli 10 gün oldu, kpssye girecegim eylülde daha elime kitap alamadım.. E ben hiç dinlenmeyeyimmi, film izlemeyeyimmi?
Ayrıca ben bu yaptıgımız işleri tek basıma nasıl yapayım, nasıl o taş gibi koltukları cekeyim..
Benim içim rahat.. ama evdeki tüm huzur kactı yine, ona üzülüyorum..
İnanın yoruldum ama onun bagırmasından yoruldum..

İnanın çok üzüldüm
Annenizde kolay şeyler yaşamıyo demekki canına tak etmiş
Hatta depresyonda olabilir
Acaba psikolojik tedavi almak ister mi?

AAA sen annemle benı anlatıyosun vallahı bak hem kardesınde varmı aynı bızım durum annem babam ayrı erkek kardesım cok ası annem artık tek basına savasmaktan yarı kadın yarı erkek halınde sınır stres kupu olarak dolasıyor.Ay yemın ederım aynı sorunları yasadık ya.,
Nolur benı sımdı bı dınle bak sımdı sen annen sızden bıktı sanıyosun ya aslında annen sızden bıkmadı annen herseyden bıktı dıyokı ıcındekı ses sana bu kadar kolaymı ben onun cocuguyum ılerde ben cocuguma asla bole seyler soylemıcem dıyosun ama kadın sırtındakı yukten solayı saglıklı dusunup saglıklı davranamıyor ki.Sen zannetmekı sımdı tırnagın kırılsa onun canı yanmayacak hemde nasıl yanıcak sızden vazgecıcek olsa bılıyosunkı bu cok zor degıldı...Sımdı bak ben evlendım 2 sene bıttı,ınan ne olursa olsun annelerımızın bu delı fışek hallerı dunyadakı herkesten ıyıdır.Sakın annenı bırakıp gıtme bı yere gonderebılıyosan annenı olımpos cıralıya gonderın benım annem oraya gıdıo bı pansıyon gunlugu 35 tl sadece doga ve denız var kadın resmen arınmış gelıyor.Annelerın tıpık ozellıgıdır onları en cok cekenın bız oldugumuzu bıldıklerı ıcın (bu kocalarımız ıcınde gecerlı)yapabıldıklerını bıze yaparlar.Bunu nıye soledım bılıyomusun bende sınır olurdum annem gelır bana patlardı arkadası yada akrabası ıle kuzu gıbı telefonla konusurdu bende merak ederım bu sınır sadece banamı dıyede o yuzden yazdım.

birbirinize destek olmalisiniz bence
siz annenizden hem anne hem baba olmasini beklyiorsunuz
ama karsiliginda kardesinize ikinci bir anne gibi olmami beklemesi
haksizlik diyorsunuz sakin olun bence
hepbirlikte birbieinize destek olun

O aksam cok yogun geçti, bir dahada buraya yazamadım..
Ben bu satırları yazarken yanıma geldi, tatile gidecektik ama oteller dolmus, daha önce bi kaç yer daha begendim demiştim oralara bakalım demiştim geldi yanıma hani hangisi göster dedi sempatiksalakcinni
Baktım sadece gülmeye basladı bende aglamaya basladım :kedi: mafoldumben
sonra konustuk anlastık cok yorulduk bu yaz oructa yordu bizi galiba bayramdan sonra tatile cıkacagız inş iyi gelir bize
Psikolojik destek almak istiyor ama ilaç kullanmak istemiyor akıl danısmak istiyor..
Onuda yapacak maddi gücü bulamıyoruz kıt kanaat yasayıp gidiyoruz...

Back
X