Konu eşimle benim aramda olan bir kavga değil büyük bir saygısızlık var benim burda kimsem olmadığı için böyle ezmeye çalışıyor diye düşündüm aileme anlattım çok şükür her zaman arkamdalar aile herşeymiş. Eşim çok sinirlendi ama ailesini yalnız bırakmak istemedi zaten kayonvalideme de söyledim bu saaten sonra asla dedim o da biz konuşacağız bir daha görüşmeyeceksiniz diyorNe okudum ben ne saçma olaylar...
Neyse kocanız arkanizdaymiş kayninizla görüşmeyin. Uzaktaki babanıza neden olayı duyurdunuz ki? Sorunları aile içinde çözmeyi öğrenin. Aile derken siz ve eşinizi kastediyorum. Kayniniz kavgaya cagiriyorsa kocanız gitmemeli ergen mi bunlar? Koca adam hiç alakası olmayan bir olaya kavgaya niye gitsin? Gidiyorsa da tepkinizi eşinize gösterin. Eşiniz sizi desteklemiş tamam ama o da çok fevri kaç kere kardeşini dövmüş polisin önünde bile kavga etmiş. Eşinizin ailesi çok karışık ve tehlikeli eşiniz de buna dahil. Bugün sizi savunmak için yapmış olabilir ama yarın size de sinirlendiğinde bu fevrilikle ne kadar sağlıklı iletişim kurabileceksiniz? Çözülmesi gereken çok sorun var kayniniz en kolayı iletişimi kesersiniz tamam. Asıl mesele eşinizle.