Kaynımın bana küfür etmesi

Ne okudum ben ne saçma olaylar...
Neyse kocanız arkanizdaymiş kayninizla görüşmeyin. Uzaktaki babanıza neden olayı duyurdunuz ki? Sorunları aile içinde çözmeyi öğrenin. Aile derken siz ve eşinizi kastediyorum. Kayniniz kavgaya cagiriyorsa kocanız gitmemeli ergen mi bunlar? Koca adam hiç alakası olmayan bir olaya kavgaya niye gitsin? Gidiyorsa da tepkinizi eşinize gösterin. Eşiniz sizi desteklemiş tamam ama o da çok fevri kaç kere kardeşini dövmüş polisin önünde bile kavga etmiş. Eşinizin ailesi çok karışık ve tehlikeli eşiniz de buna dahil. Bugün sizi savunmak için yapmış olabilir ama yarın size de sinirlendiğinde bu fevrilikle ne kadar sağlıklı iletişim kurabileceksiniz? Çözülmesi gereken çok sorun var kayniniz en kolayı iletişimi kesersiniz tamam. Asıl mesele eşinizle.
Konu eşimle benim aramda olan bir kavga değil büyük bir saygısızlık var benim burda kimsem olmadığı için böyle ezmeye çalışıyor diye düşündüm aileme anlattım çok şükür her zaman arkamdalar aile herşeymiş. Eşim çok sinirlendi ama ailesini yalnız bırakmak istemedi zaten kayonvalideme de söyledim bu saaten sonra asla dedim o da biz konuşacağız bir daha görüşmeyeceksiniz diyor

Kızlar dün çok tatsız olaylar yaşandı sindiremiyorum daha 4 aylık evliyim kaynım sıkıntılı olduğu komşularıyla kavga etmek için eşimi çağırıyor bende dayanamayıp yanına gittim eşime yapma falan dedim o da bizim yanımıza geldi bende yapma gazlama bu işin sonu kötü olucak dedim o da bana S*** G (Defol) dedi. yolda gidene kadar aileme kötü kötü sözler söyledi kapıyı üstüme kapattı sen gelme diye eşim onu dövdü sonra yukarıya çıktık kaynım bana dedi ki "o bizim kardeşimiz sen onun hiçbişeyisin" bunu söyledikten sonra eşim onu yine dövdü polisin karşısında birde bunlar karakola gitti eşim annesini aradı o oğlun karımdan özür dileyecek yoksa bir daha kapınızın önünden geçmem dedi kaynanamda benim için ona kötü kötü baktığımı söylemiş ne yapabilirim bana küfür eden insana nasıl bakabilirim birde diyor ki eve gelince birbirlerinden özür dilerler. Eşimin siniri iyice tepesine çıktı dedi ki benim karım o şerefsizden niye özür dilicekmiş oğlunuza çeki düzen verin dedi. Ben gurbetteyim ailem uzakta babam duyunca çok sinirlendi yarın gelip seni alacağım diyor benim bir tane kızım var diyor eşim üzgün ben üzgünüm ne yapmam gerekiyor bu arada kaynım bekar aile evinde yaşıyor
Ben az önce ne okudum öyle ya :KK57::KK57:s... git defol demesine rağmen yine kaynınızla birlikte gitmeniz tuhaf olmuş. Bu konuda her detay tuhaf. Konu gerçek mi bilemedim ama kaynınız ağzı bozuk terbiyesiz biri. Eşiniz sizi savunduğunu kardeşini döverek göstermiş. Karımdan özür dileyecek demesi, sizi koruması çok güzel. Bu olaydan sonra kaynınız özür dilerse bile evinize hiç gelmese daha iyi.

Ne hakla ediyormuş diyecektim de, neyse ki eşin gereken yerde durmuş.
Eşim napsın ona da üzülüyorum kim ister eşi ve abisi arasında kalsın böyle durumlar yaşamak istemezdim ama inan benim hiç bir alakam yok kardeşi yaşça küçük o da evlenmek istiyor ama olmuyor bu yüzden mi yapıyor diye düşünüyorum ama herkesin nasibi farklı ben anlayamadım

Babanız haklı, ben olsam ben de kızımın böyle bir ortamda yaşamasını hiç istemem. Babanızı takdir ettim.
Canım zaten bende nasıl bir ortama düştüm dedim şokumu atlatamadım bilmiyorum yarın neler olucak çoğu kişi ailene neden söyledin demiş ama eşimle aramda olan bir problem değil bunu bana eşim yapsa boşanma davasını açardım benim arkamda ailemin olduğunu eşime ve ailesine göstermek istedim yarın olsun hayır olsun dua edin hakkımda hayırlısı olsun yuvamda mutluyum ama böyle şeyler olunca insan çok huzursuz oluyor

Polisler falan gelmişti eşim ailesinin yanında olmak istedi bende eşimi yalnız bırakmak istemedim sağlıklı düşünemiyor böyle anlarda benim sayemde olaya bulaşmamış oldu
Benim sorduğum bu değil. Kaynınız size s…r git diyor. Siz tepki vermiyosunuz ve yanında durmaya devam ediyosunuz. Ailenize kadar saydırınca eşiniz tepki veriyor. Dövüşüyolar hala gitmiyorsunuz. Yine küfür yiyosunuz. Ne bu ısrar böyle?

Kaynınız kaç yaşında? Size belli ki ısınamamış ilk fırsatta tepki göstermiş.

Eşinizin kaynınızı dövmesine neden müsaade ettiniz?

Eşiniz de bana tehlikeli geldi. Her an şiddet göstermeye meyilli gibi..

Eşinize müdahale ederek herkesle yüz göz olmuşsunuz?

Siz her şeyi böyle babanıza mı anlatacaksınız?

Böyle davranarak eş ailesinin de kendi ailenizin de her şeyinize müdahale etmesine fırsat vermişsiniz. Artık kimse sizi rahat bırakmayacak.
Kaynım 28 yaşında biz 23 zaten nişanlılık döneminden beri böyle şeyleri vardı o zamanda arkamdaydı şimdi de arkamda o yüzden böyle bir adım attım ama bu kadar büyük bir saygısızlık beklemiyordum eşime bişey olacak diye korktum uzaklaştırmak istedim özel bir rahatsızlığı var babama anlatma sebebim uzakta ve kimsem olmadığı için böyle beni ezmeye çalıştığını düşündüm çekirdek ailemde olan bir problem olsaydı zaten aileme anlatmazdım

Olumsuzlukları bir kenara bırakarak Aferin kız sana,vallahi helal kocan arkanda , baban arkanda akıllı ol sınırlarını çiz.Üzülmeyi bırak, şaşkınlığı at.Sağlsm dur,al kocanı Çek kapını kim ne halt yerse yesin.....Yeter ki babanla kocanın arasını iyi tut
Şükürler olsun ikisi de çok uyumlu eşim aileme çok düşkün çünkü her zaman benim ailem iyi davranır o da onlara aynı şekilde ama bu abisi sürekli tatsızlık çıkarmays çalışıyor sanki ben ondan kardeşini çalmışım gibi davranıyor ilk başlarda sana öyle geliyordur öyle bir şey yok derdim şimdi emin oldum eşime de çok üzülüyorum abisi ve karısı arasında kalmasını istemedim benimde kardeşim var ama inan hiç bir suçum yok

Bidaha görüşmemelisin, eşin dahil. Senden özür dilese bile mesafe koymalısın. Böyle ağır küfür yemesem de hakarete uğramışlığım var kaynımdan taraf. Ve tüm bağlarımı kopardım. Çokta güzel oldu çokta lazım değil. İki kardeş arasına giriyomuyum hayır asla girmiyorum yalandan özür diledi numara felan heryerde sildim okadar. Yılda bir kaynanama gidiyorum oda söylüyorum gelmesinler ne eltim ne kaynım görüşmüyorum ben burda olduğm sürece de gelmesinler diyorum kafam rahat oluyor. Böyle yapmalısın. Eşin seni savunmuş geri çekil sen ve gerçekten helal olsun eşine! Seni savunmasaydı çok zoruna giderdi çok üzülürdün böyle eşler var çünkü senin eşin anneci aileci değil. Bu işi eşine bırak sakın eşini doldurma kötü şeyler söyleme bırak onlar yapsın kötü olsun. Yapıyolarda zaten.
Çok zor bir durum ben sindiremiyorum çok öfke doluyum zaten kaybınvalideme dedim özür dilemesin benden diye çünkü değişmez dedim gidin tedavi ettirin ileride pişman olursunuz dedim doktora götüreceklermiş

Saçmalıklar zinciri. Özür dilenecek bir şey yok, görüşemeyeceksiniz kaynınızla. Eşiniz de tekrar tekrar döveceğine sizi alıp orayı terk etmeliydi. Kayınvalide zaten ayrı falso, kaç yaşında bu kadın böyle akılsız laflar ediyor?
Bugün pişman olup beni aramış ben de dedim ki yarın babamla konuşursunuz ben Allaha havale ettim

Yaşlar kaç? Aile ortamınızı beğenmedim. Eşiniz şiddet yanlısı. Bu gün kaynınızı haksız gördü, yarın sizi haksız görürse o yumruklar size inmez mi? Ben takdir etmedim. Bu şekilde olmaz.
Aslında eşim benim için çok korumacıdır hep der kendi ailem gibi bir aile hayatı kurmayacağım

Benim sorduğum bu değil. Kaynınız size s…r git diyor. Siz tepki vermiyosunuz ve yanında durmaya devam ediyosunuz. Ailenize kadar saydırınca eşiniz tepki veriyor. Dövüşüyolar hala gitmiyorsunuz. Yine küfür yiyosunuz. Ne bu ısrar böyle?
Tepki vermez olur muyum tabi ki de tepki verdim ama yine de kalitemi sınırımı aşmadım onun gibi, eşimin yanında olmak istedim ailesinin yanında olmak istedi sonuç olarak onun evi değil

Kızlar dün çok tatsız olaylar yaşandı sindiremiyorum daha 4 aylık evliyim kaynım sıkıntılı olduğu komşularıyla kavga etmek için eşimi çağırıyor bende dayanamayıp yanına gittim eşime yapma falan dedim o da bizim yanımıza geldi bende yapma gazlama bu işin sonu kötü olucak dedim o da bana S*** G (Defol) dedi. yolda gidene kadar aileme kötü kötü sözler söyledi kapıyı üstüme kapattı sen gelme diye eşim onu dövdü sonra yukarıya çıktık kaynım bana dedi ki "o bizim kardeşimiz sen onun hiçbişeyisin" bunu söyledikten sonra eşim onu yine dövdü polisin karşısında birde bunlar karakola gitti eşim annesini aradı o oğlun karımdan özür dileyecek yoksa bir daha kapınızın önünden geçmem dedi kaynanamda benim için ona kötü kötü baktığımı söylemiş ne yapabilirim bana küfür eden insana nasıl bakabilirim birde diyor ki eve gelince birbirlerinden özür dilerler. Eşimin siniri iyice tepesine çıktı dedi ki benim karım o şerefsizden niye özür dilicekmiş oğlunuza çeki düzen verin dedi. Ben gurbetteyim ailem uzakta babam duyunca çok sinirlendi yarın gelip seni alacağım diyor benim bir tane kızım var diyor eşim üzgün ben üzgünüm ne yapmam gerekiyor bu arada kaynım bekar aile evinde yaşıyor
Eşim ile kardeşi arasına gireceksem bunu asla onlar yan yana iken yapmam. Siz de tavsiye sizde yan yanalar iken sizde girmeyin. Siz eşinizle evlisiniz ne diyecekseniz eşinize diyeceksiniz. Bir de konuyu neden babanıza hemen anlattınız. Biraz bekleseydiniz ya. Sonra ne yapacağım diye düşünürsünüz. Haaa bu arada ben böyle bir aile ile bir daha asla yan yana gelmezdim. Yine bu konuyu eşime söyler arayı açardım.

Eşinizden de bir halt olmaz,istediği kadar tepki göstersin. O onu dövüyor bu bunu dövüyor,bu ne biçim aile? Yanınızda çocukla ikinciye evleniyorsunuz,böyle insanlarla nasıl aile olabiliyorsunuz? Çok müjdeli bir habermiş gibi babanıza neden haber veriyorsunuz? Çocuğu eşyayı toplayıp kendi ailenize dönmeniz gerekirken? Hala kaynınız eşiniz siz aynı ortamdasınız? Nasıl olabiliyor bunlar?

yaşlar genç sanırım. o yüzden bu “kavgaya adam çağırma” durumları. eşiniz hiç girişmeyecekti kavga işine zaten. baştan orada bi hatası olmuş.

ben eşimi sürekli uyarırım trafikte vs. insanlar artık canından bezmiş durumda, herkes pimi çekilmiş bomba gibi. yumruk yumruğa kavga diye girersiniz- ki bence aşırı saçma- karşı tarafın silahı vardır. gibi gibi bi sürü olay duyuyoruz.

ikinci hatanız ilk küfürden sonra aynı ortamda durmak olmuş son olarak ailenize yansıtmak da gereksiz bi hamle olmuş. eşiniz zaten arkanızda durmuş. ailem uzakta diyorsunuz. eşinizi bırakıp gitmeyecekseniz boşuna onların da canını sıkmış oldunuz.

neyse saçma sapan bir aileye denk gelmişsiniz diyeceğim de eşiniz de çok normal değil diye bir tahminde bulunacağım.

Eşim ile kardeşi arasına gireceksem bunu asla onlar yan yana iken yapmam. Siz de tavsiye sizde yan yanalar iken sizde girmeyin. Siz eşinizle evlisiniz ne diyecekseniz eşinize diyeceksiniz. Bir de konuyu neden babanıza hemen anlattınız. Biraz bekleseydiniz ya. Sonra ne yapacağım diye düşünürsünüz. Haaa bu arada ben böyle bir aile ile bir daha asla yan yana gelmezdim. Yine bu konuyu eşime söyler arayı açardım.
Canım ben hiç bir zaman yanında olsun olmasın aralarına girmedim böyle bir şey de yaşamak istemezdim eşimi haklı olarak bu olaylardan uzaklaştırmak istedim bişey olur diye allahtan bişey olmadı ama abisi onları gebertelim bilmem ne diye eşimi gazlıyırdu bende onu da sürüklesin istemedim. Babama anlatma konusuna gelince uzakta olduğum için beni ezmeye çalıştıklarını düşündüm babama söyledim. O da yarın geleceğini söyledi olaylar böyle oldu. Zaten ara açılacak allahın emri bu

Back
X