Annem benden utanıyor mu ?

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.630
16.052
298
3 yıllık evliyim.bunun son bir yılı içerisinde 4 kez evden ayrıldım 4.sü son şanstı.Hep tartışma hep küslük hep değersizlik... Annemlerle onlar için tuttuğum evdeyim bir aydır..Eve ben bakıyorum yük değilim ama annem ilk geldiğimde x esime kızıyor ne hali varsa görsün kendi başına diyor ama sonra birkaç gün gecince yumuşatma çabalarına basliyo bizi barıştırmayi üzerine vazife gibi görüyor sanki..
X eşim zaten her seferinde beni bir hiç gibi görmesine rağmen ben çıkınca da iki gün gecince hemen dön diye yalvar yakar oluyor artık cok soğudum.Ayni laflar ama sonuç da yine aynı oluyo.annemi de dürtüyor arada,bizim hakkımızda ne düşünüyor diye soruyor filan mesajla..
Hadi x eşim ne istediğini bilmiyor peki annem ? Boşanmis kızı olması çok mu utandiracak onu ?? Huzurum yok anne huzurum yok diyen bir evlada niye olsun olsun herkes neler yaşıyor da bosanmiyor x iyidir iyi nesi var diyor..bir gün kalbini fena kırmaktan korkuyorum ..

3 yıllık evliyim.bunun son bir yılı içerisinde 4 kez evden ayrıldım 4.sü son şanstı.Hep tartışma hep küslük hep değersizlik... Annemlerle onlar için tuttuğum evdeyim bir aydır..Eve ben bakıyorum yük değilim ama annem ilk geldiğimde x esime kızıyor ne hali varsa görsün kendi başına diyor ama sonra birkaç gün gecince yumuşatma çabalarına basliyo bizi barıştırmayi üzerine vazife gibi görüyor sanki..
X eşim zaten her seferinde beni bir hiç gibi görmesine rağmen ben çıkınca da iki gün gecince hemen dön diye yalvar yakar oluyor artık cok soğudum.Ayni laflar ama sonuç da yine aynı oluyo.annemi de dürtüyor arada,bizim hakkımızda ne düşünüyor diye soruyor filan mesajla..
Hadi x eşim ne istediğini bilmiyor peki annem ? Boşanmis kızı olması çok mu utandiracak onu ?? Huzurum yok anne huzurum yok diyen bir evlada niye olsun olsun herkes neler yaşıyor da bosanmiyor x iyidir iyi nesi var diyor..bir gün kalbini fena kırmaktan korkuyorum ..

Eski jenerasyonun aman boşanma olmasın, yuva yıkılmasın, boşanda daha mı iyi olacak kafası bu, çok üzerinde durmayın, onun evladını düşünme şekli bu belki de, siz yine de gönlünü incitmeyin

Ulkemiz geneli istisnalar harıc bosanmıs cocuklarını evde yuk görüyor.belkı burda bana kızacaklar ama Malesef oyle. Benım annem daha beterini yapmıstı. O kadar fazlalık gordukı hemen tekrar evleneyim dıye ugrastı. Isın ilginci aynı muameleyi kendi annesıde yapmıs. Suan kendisiyle gorusmuyorum tekrar evlendim. Bir kızın var kızımı ne olursa olsun dıslamam ilerde yalnız bırakmam. Sızın ıcın uzuldum eve de sız bakıyor musunuz zaten.

Ulkemiz geneli istisnalar harıc bosanmıs cocuklarını evde yuk görüyor.belkı burda bana kızacaklar ama Malesef oyle. Benım annem daha beterini yapmıstı. O kadar fazlalık gordukı hemen tekrar evleneyim dıye ugrastı. Isın ilginci aynı muameleyi kendi annesıde yapmıs. Suan kendisiyle gorusmuyorum tekrar evlendim. Bir kızın var kızımı ne olursa olsun dıslamam ilerde yalnız bırakmam. Sızın ıcın uzuldum eve de sız bakıyor musunuz zaten.
Geçen yazı memlekette geçirdim, sır gibi sakladılar ayrı evde yaşadığımızı hala daha pek kimse bilmez.Ayip sanki..eve dönüp de daha beter muamele görünce anneme çok kinleniyorum.Sadece onun isteğiyle dönmuyorum ama yine de içten içe onu da suçluyorum.
Çevre ne der düşüncesi var gibi annemde

Madem boşanıyorsunuz neden ayrı eve çıkmıyorsunuz? Ailenizle yaşamak zorunda değilsiniz maddi olarak sıkıntı çekmiyorsanız.

Madem boşanıyorsunuz neden ayrı eve çıkmıyorsunuz? Ailenizle yaşamak zorunda değilsiniz maddi olarak sıkıntı çekmiyorsanız.
Annemler çocuğa baksınlar diye burada ev tuttum, kendi evlerini bırakıp geldiler ikinci bir ev kaldiramam

Geçen yazı memlekette geçirdim, sır gibi sakladılar ayrı evde yaşadığımızı hala daha pek kimse bilmez.Ayip sanki..eve dönüp de daha beter muamele görünce anneme çok kinleniyorum.Sadece onun isteğiyle dönmuyorum ama yine de içten içe onu da suçluyorum.
ewt malesef anneniz tamda bunu yapıyor.. siz pes etmeyin bu sefer konuşun içinizde ne varsa sayın.en özel söylenmeyecek olanı bile söyleyebilirsiniz..çünkü bu tip insanlar kavak yaprağı gibidir rüzgar ne taraftan eserse o tarafa dönüyor.. hayalleriniz yeni hedefleriniz farklı beklentilerinizi anlatın malzeme arıyor karşı tarafa söyleyecek..amerikaya taşınmayı istiyorum diyin...annenizin tansiyonu az oynasın..kendi kaşınıyor resmen... babanızı yanınıza alın tek taraf gibi durmasın duruşunuz... annemden biliyorum...

Yaptıkları cok yanlıs. Bosanmak o kadar yaygınlaştı ki yani anormal bir durum degil. İstiyorlar ki sıddet te girsen hakarette ısıtsen evinde otur ama olmuyor oyle sımdı. Adınıza gercekten uzuldum. Annem bana daha beterini yaptı dayanamadım artık gittim unı sınavına gırıdn kazandım Baska sehıre gittim. Hıc aramadı sormadı. Sonra ıkıncı evlılıgı mı yaptım meslek sahibi oldum esımınde ısı baya ıyı. Sımdı baskaları aracılıyla barısmak sinyalleri gonderıyır kabul etmiyorum zor gunu mde yanımda olmayan anayı ben sımdı napim. Sızın anneniz bence benım annemden gene ıyı aranızı bozmayın genede yetıstırılme tarzında kaynaklı olabılır

En arkada duranı bile şu "aman yuvası dağılmasın, kolay kurulmuyor." kafasını yaşıyor. Halbuki hangi mutlu mesut kadın yuvasını dağıtır değil mi?

Benimki, bana ziyarete geldiğinde yaşadığım travmaya tanık olduğu, beni eliyle o cehennemden çıkardığı halde bir gün "acaba erken mi karar verdik, düzelir miydi? Pişman oldum sanki" dedi. Benim beynime kan sıçradı, bütün vücudum bir anda öyle bi ısındı ki sinirden çatlayacaktım.
Bağırdım. "o eve beni geri göndermeye kalksaydınız sizi de silerdim, başımın çaresine bakardım. Neler yaşadığıma tanık olduğun halde nasıl bunu söyleyebiliyorsun?" diye sert çıktım.
Bir daha demedi. Zaman geçtikçe benimsedi ya da benden çekindi bilmiyorum.

Yalnız ayakta durmaya bakın, mesleğiniz işiniz varsa ayrı eve çıkın. Annenizin, artık minik kız çocuğu olmadığınızı; kararlarınızı uyguladığınızı, gücünüzü görmesi gerek.

Çocuğunuz kaç yaşında? Bence imkanları zorlayıp bakıcı yada kreş yaşına hangisi uygunsa ayarlayıp annenizi yollayın. Eskiler maalesef kocan olsun başında dursun tarzında yaklaşabiliyorlar olaya ayrıca kadın düzenini bozmuş onunda negatif etkisi oluyordur. Hem siz de rahat edersiniz başınızda sizi yormaz bu tarz söylemlerle. Daha sağlıklı bir hayatınız olur.

çevre ne der düşüncesinden ziyade bence evlilik zaten 3 yıllık, son 1 yılında 4 kere git gel git gel yalama yapmış artık evlilik, laçkası çıkmış.nasılsa yine barışıcak diye elalem konuşmasın diye söylememiştir.ev öyle zart surt terk edilmez, 4. şans diye bir şey de olmaz.boşanacaksan terk edeceksin bitti, saygı falan kalmaz tabi.

Çocuğunuz kaç yaşında? Bence imkanları zorlayıp bakıcı yada kreş yaşına hangisi uygunsa ayarlayıp annenizi yollayın. Eskiler maalesef kocan olsun başında dursun tarzında yaklaşabiliyorlar olaya ayrıca kadın düzenini bozmuş onunda negatif etkisi oluyordur. Hem siz de rahat edersiniz başınızda sizi yormaz bu tarz söylemlerle. Daha sağlıklı bir hayatınız olur.
17 aylık..babam işsiz rahatsız ve de sigortası bile yok,annemin sigortasını ödüyorum.Bakoci işine girsem onlara hayrim olmaz 2.5 yıl daha katlanmak zorundayım.

çevre ne der düşüncesinden ziyade bence evlilik zaten 3 yıllık, son 1 yılında 4 kere git gel git gel yalama yapmış artık evlilik, laçkası çıkmış.nasılsa yine barışıcak diye elalem konuşmasın diye söylememiştir.ev öyle zart surt terk edilmez, 4. şans diye bir şey de olmaz.boşanacaksan terk edeceksin bitti, saygı falan kalmaz tabi.
Beyefendi her ayrilisimda yakamı bırakmadı çocuk üzerinden yürüdü ben de vicdanen rahatsız hissettim hep yeniden başlamaya diye gittim ama yok anlaşamıyoruz.Daha dün yine uzunca mesaj atmış sizi özlüyorum hiç gitmemiş gibi gel gerçek aile olalım sevmeyi deneyelim ! Sevmek denenmez.Bu sefer donmicem ama kadinin çenesi durmuyor o kadar anlatıyorum yaşadıklarımı isittiklerimi,yok sen alingansin yok sen fevrisin zaten senle konuşurken insanlar korkuyo zaten.Nerden çıktı bunlar kime ne dedim diyorum cevap yok,o kadar kırıldım ki bu cümlelerine...suç bende benim yüzümden bunlar oluyormuş gibi konuşuyor uyumsuz biri olduğumu ima ediyor.Neredeyse diyecek ki seni iyi çekmiş 3 sene

ewt malesef anneniz tamda bunu yapıyor.. siz pes etmeyin bu sefer konuşun içinizde ne varsa sayın.en özel söylenmeyecek olanı bile söyleyebilirsiniz..çünkü bu tip insanlar kavak yaprağı gibidir rüzgar ne taraftan eserse o tarafa dönüyor.. hayalleriniz yeni hedefleriniz farklı beklentilerinizi anlatın malzeme arıyor karşı tarafa söyleyecek..amerikaya taşınmayı istiyorum diyin...annenizin tansiyonu az oynasın..kendi kaşınıyor resmen... babanızı yanınıza alın tek taraf gibi durmasın duruşunuz... annemden biliyorum...
Her olanı olmayanı anlatıyorum.Basta ikna oluyo sonra etkisi geçiyor,yok sen alingansin sen soguksun cilve yap adama,durduk yere git saril adanın içine sevgi girsin vs vs sanki hepsi benim suçum ben adamı kendime baglayamadim.Yakin zamanda doktor epilepsi şüphesi ile yaklaştı bana bayikincaya kadar teşhis koyamiyoruz bile dedi bu adam bana iyi gelmiyor bayilacam en sonunda diyorum sağlığımi bile umursamıyor.Koca ot olsun başımda olsun

17 aylık..babam işsiz rahatsız ve de sigortası bile yok,annemin sigortasını ödüyorum.Bakoci işine girsem onlara hayrim olmaz 2.5 yıl daha katlanmak zorundayım.

2.5 yil sonra ne olacak peki? Yine maaşlari kesilcek. Annen bu şekilde davranacaksa bence memlekete yolla.

Bunu bu şekilde annen ilede konuş. Tehdit olarak değilde, huzurun kalmadiği ve üzüldügünü. Ne eş ile, ne aile ile huzurun olmadiği. Bu şekilde yürümeyeceğini çünkü asla eşe geri dönmeyeceğini. En mantiklisi, onlarin memlekete geri dönmeleri,..

2.5 yil sonra ne olacak peki? Yine maaşlari kesilcek. Annen bu şekilde davranacaksa bence memlekete yolla.

Bunu bu şekilde annen ilede konuş. Tehdit olarak değilde, huzurun kalmadiği ve üzüldügünü. Ne eş ile, ne aile ile huzurun olmadiği. Bu şekilde yürümeyeceğini çünkü asla eşe geri dönmeyeceğini. En mantiklisi, onlarin memlekete geri dönmeleri,..
2,5 yıl sonra emekli olacak ve gidecekler plan böyle.Onlari yollamak kovmak olur onu da yapamam. o konuşurken ben ortam değiştirmeyi deneyeceğim bakalım ise yarar mi

2,5 yıl sonra emekli olacak ve gidecekler plan böyle.Onlari yollamak kovmak olur onu da yapamam. o konuşurken ben ortam değiştirmeyi deneyeceğim bakalım ise yarar mi
eger ayri eve cikma imkani su an icin yoksa annenizle gundelik muhabbet disinda hicbiseyinizi paylasmayin.zaten is cocuk derken yoruluyosunuzdur.aksam gelince cocukla ilgilenin anneyi duymazliktan gelin en iyisi.evet eski nesil icin bosanmak korkunc bisey.bizim baktigimiz gibi bakamazlar anlayamazlar olaylari.bu surecte bir uzmandan destek alirsaniz hem sizin icin hem cocugunuz icin de iyi olur.annem boyle biri iste diyip kabullenip bi beklentide olmamak gerek :( allah kolaylik versin

Eskilerin dul kadin kafası çok farklı o yüzden sana baskı yapıyor . Artık dulluk kavramı kalmadı ama eskiler bunu anlamıyor . Hos gör anneni tatlı dilini bozma kararlı olduğunu göster .

Back
X