üzülme:) annen sana o dönem yaşadıklarını hissettiklerini söylemiş. zor bir dönemden geçmiş. annem de beni aldırmak istemiş ama sonra bi şekilde doğmuşum. bunu ben çok küçük bi çocukken öğrenmiştim. sana gebeyken, doğurmak istememeyi düşünmesi; sen doğduktan sonra da seni istemediği anlamına gelmez ki.
canım benim annemde ben 2 yaşındayken ayrılmış babamdan.
sonra kardeşimin babasıyla evlendi onunla da ayrıldı.
şimdi 8 ay önce 3.evliliğini yaptı.
bütün boşanma nedenleride aldatmaydı...
baban aklına geldiği için canı yanmıştır ki sana söylediği şeylerde bunu kanıtlar. belli adam anneni o kadar üzmüşki ondan bi parça taşımak istememiş. bu "senden" rahatsız ya da mutsuz olduğunu göstermez.
ciddi ciddi sorsan "seninle geçirdiğim 24 yıldan pişmanım" der mi?? ASLA
Canımı yakan nokta aldırmaya gitmesi değil. Benim yüzümden hiçbir hayalini gerçekleştirememiş olması. Elbette bir anne olarak evladını seviyordur; fakat bir kadının hayallerinden planlarından vazgeçmesi çok acı. Ve benim için mahvolmuş o hayaller...
senmi istedin dogmayi ddogurmasaymis
canim boyle dusunme kedi bile yavrusunu atmaz
belki biseye kizmistir cocuklar insanin hayatidir
Her kadin anne olmak ister yanlis anlamissindir.
Durduk yere, aramızda hiçbir kırgınlık yokken bunları duymak beni çok üzdü... Keşke doğmasaymışım da engel olmasaymışım hayallerine dedim.
Canımı yakan nokta aldırmaya gitmesi değil. Benim yüzümden hiçbir hayalini gerçekleştirememiş olması. Elbette bir anne olarak evladını seviyordur; fakat bir kadının hayallerinden planlarından vazgeçmesi çok acı. Ve benim için mahvolmuş o hayaller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?