hayirli ramazanlar kizlar...
umarim gereksiz uzatmam.
iki gündür uyku uyumadim. annemin gögüsünden kan geldi. aglaya aglaya ben pert oldum korkudan. halim duman.
ki annem bugün hastaneden geldi bana ugradi. sohbet ediyoruz muz almistim bugün yeni. ama iki tanede 3 günlük muz var. üzeri benek benek olmaya baslamis ben yiyordum birsey düsünmedim. annem tazesini eline aldi. ben digerlerini görmedi sandim yazik günah cöpe gitcekler o sirada dalginligima geldi (ki asla pinti biri degilim, bilen bilir ailem icin neler yaparim) tazesini elinden aldim 3 günlügünü eline verdim. vermez olaydim.
bir tripler bir surat asmalar yok efendim, o istese görmüs zaten alirmis cani taze cekmis ben nasil böyle birsey yaparmisim. yaptigim cok ayipmisim, parayi cok savuran ben iki muzun hesabini yapiyormusum.
tabi bende hemen kendimi savunmaya gectim, anne misafir degilsin istersen tazesini yersin düsünemedim öyle oldugunu ama cöpe gitmesinler dedim. didim didik...
öyle inat etti yemedi muzu. nasil yalvradim nolur ye diye. benim sinirler tavan zaten uykusuzum kac gündür deli gibiyim.
iftara muz yiyenler beni düsünsün :/