annem beni cildirtiyor

Keşke annem hayatta olsa da beni taze muz yedi diye çıldırtsa.

Anneniz haklı, onu istemiş onu yemiş ne var ki bunda. Diğer muzuda akşam eşiniz falan yesin.


sorun annemin taze muzu yemesi beni cildirtmasi degil benim okadar yalvarip anne nolur istedigini ye dalginligima geldi onlari görmedin sandim diyip onun inat etmesi beni cildirtti.
 
kadın hasta olduğu için ağlamaktan bir hal oldum muzu elinden aldım ama onu seviyorum ön bilgisi..

yazdigimi cok iyi okumussun kac gündür uykusuz gezdigimide yazsaydin keske:deli:
 
dedigim gibi dalginligima geldi. kac gündür uykusuzum. yalvardim okadar anne kötü niyetle yapmadim diye hayir diye inat etmesi beni cok üzdü cildirti.

iyi de eve gelen kırk kat yabancıya yapılmaz o hareket,söylemek bile yanlış ne var bunda muz işte. bilmiyorum yukarda arkadaşların yazdığı gibi anneniz bırakın muz yemeyi evinizde su içmese haklı.

ayrıca uykusuzluk bir savunma değil mesela ben 1 aya yakındır günde 3-4 saat uykuyla yaşıyorum ve hayatıma devam edebiliyorum.
 
Bilsem ki hepsi çöpe gidecek, değil anneme tanımadığım bir insana bile yapamam o eylemi. "anne ya onu ye de şunları da bitirelim muz komasına girelim çürümesin yazık" denilebilir ama elinden alıp eski muzu vermek nedir. Dalgınlıkla falan olacak iş değil bu. Bildiğin düşüncesizlik. Çıldırmak yerine arayıp özür dileyin annenizden, densizlik ettim deyin.
 
Niyet olarak farkli dusunmus olabilirsiniz ama tavriniz aksini gosteriyor "anne olgunlasmis muzum var onu yesen yazik cope gidecek" desen belki kirilmaz ama elinden almak nedir?ben ancak cocuklarimin elinden alabilirim baskasina bu sekilde davranamam.Anneniz kirilmakta hakli
 
Elinden almanız çok ayıp olmuş, ben olsam ben de yemezdim

o sirada sohbet edioduk, ciddiyim kötü niyetim yoktu görmedi sandim altdaydi eskileri aklimin ucundan gecmedi yalnis haraket yaptigim. sonucta kiziyim ben. onun evi, hani o ben bunu illa istiyorum dedide ben mi hayir dedim. o öaf arasinda su cok güzelmis desin ben herzaman kosa kosa gider alirim.
 
sorun annemin taze muzu yemesi beni cildirtmasi degil benim okadar yalvarip anne nolur istedigini ye dalginligima geldi onlari görmedin sandim diyip onun inat etmesi beni cildirtti.

Okurken bende dalgınlıkla yaptığını düşündüm. Yabancı değil sonuçta. Aynısını kocana ya da çocuğuna da yapabilirsin. Anne o kadar yakındır. Annenin abartmasını moralinin bozuk olmasına bağladım. Yarın muz alıp anneni ziyarete git. İnşallah kötü bir hastalığı yoktur. Geçmiş olsun.
 
o sirada sohbet edioduk, ciddiyim kötü niyetim yoktu görmedi sandim altdaydi eskileri aklimin ucundan gecmedi yalnis haraket yaptigim. sonucta kiziyim ben. onun evi, hani o ben bunu illa istiyorum dedide ben mi hayir dedim. o öaf arasinda su cok güzelmis desin ben herzaman kosa kosa gider alirim.
Şanssız bir ana denk gelmiş, kötü niyetli değilsiniz tabiki. Gönlünü alırsınız
 
Okurken bende dalgınlıkla yaptığını düşündüm. Yabancı değil sonuçta. Aynısını kocana ya da çocuğuna da yapabilirsin. Anne o kadar yakındır. Annenin abartmasını moralinin bozuk olmasına bağladım. Yarın muz alıp anneni ziyarete git. İnşallah kötü bir hastalığı yoktur. Geçmiş olsun.

Allahim sonunda beni anlayan biri cikti. cürük olsa zaten atarim cöpe. önce onlar bitsin diye 14 aylik cocuguma da veriyorum. ben gercekten görmedi sandim altda kaldiar diye. lafini da bölmek istemedim o an. gercekten hepimizin morali bozuk, yalnis sinyal verdim sanirim. oysa biliyor ne kadar pesinde dolandigimi onu hep mutlu etmeye calistigimi. icimden deliye döndüm cok yalvardim o an anne nolursun ye ben görmedim sandim lafini bölmek istemedim diye.
 
Ortada haklı ya da haksız yok bence. Sen sadece annene ayıp etmişsin olan o. Annen de alınmış. :)

Sen samimi olduğun için pek düşünceli davranmamışsın. Misafir biri gelseydi atıyorum muhtelemen elinden o muzu alıp eski muzu vermezdiniz. :) Anne de size misafir gibi gelmiş o yüzden yaptığınız ayıp olmuş.

Hem hastayken hem de kırgınken bence çıldırmayın:) Eğer daha başka problemler yoksa, biraz sakinleştikten sonra gönlünü alın, kötü niyetim yoktu falan deyin.
 
Yok artık daha neler anneye hemde hasta olduğunu bile bile nasıl yaparsınız böyle bir şeyi :)
Yani seni tanımasam böyle yazardım. Dert etme bu kadar alırsın gönlünü muz alıp gitmede çiçek daha iyi.
 
Yok artık daha neler anneye hemde hasta olduğunu bile bile nasıl yaparsınız böyle bir şeyi :)
Yani seni tanımasam böyle yazardım. Dert etme bu kadar alırsın gönlünü muz alıp gitmede çiçek daha iyi.

anne muz var mi muz :bicak: gittim kokulu kokulu öptüm. memislerinide elledim geldim:deli:
 
muz ağacı anneme kurban olsun, eski muzu vermek ne demek... düşünememişsinizdir ama kadıncağızın zoruna gitmiş, benim de giderdi.
 
Kötü niyetnle yaptığımı düşünmüyorum snn ama kırılır balım be..
Hani onlar herşeyn en güzeliyle büyütmüşler ya bizi,e zaman geçtikçe onlar o psikolojye gelylar. O yüzden kırılmıştır sen de çok takma bence unutmuş bile olabilir şuan boşuna kendini üzüyo olabilirsin :)
 
Masallah iyiki pinti değilsiniz... bi muz icin anne kırılır mi yahuuu... anneniz haklı
 
Anneniz hakli.. söyle 2 3 kg muzu al yaninda da bi demet cicek git evine anacim sana muz agaci iste getireyim niyetim o degildi askolsun sen beni buyutup bu hale getirdin bi muz mu esirgerim senden hiccccc deyip jjjjjooop diye bi opucuk kondur yanacigina affeder ;)
 
hayirli ramazanlar kizlar...

umarim gereksiz uzatmam.
iki gündür uyku uyumadim. annemin gögüsünden kan geldi. aglaya aglaya ben pert oldum korkudan. halim duman.

ki annem bugün hastaneden geldi bana ugradi. sohbet ediyoruz muz almistim bugün yeni. ama iki tanede 3 günlük muz var. üzeri benek benek olmaya baslamis ben yiyordum birsey düsünmedim. annem tazesini eline aldi. ben digerlerini görmedi sandim yazik günah cöpe gitcekler o sirada dalginligima geldi (ki asla pinti biri degilim, bilen bilir ailem icin neler yaparim) tazesini elinden aldim 3 günlügünü eline verdim. vermez olaydim.

bir tripler bir surat asmalar yok efendim, o istese görmüs zaten alirmis cani taze cekmis ben nasil böyle birsey yaparmisim. yaptigim cok ayipmisim, parayi cok savuran ben iki muzun hesabini yapiyormusum.

tabi bende hemen kendimi savunmaya gectim, anne misafir degilsin istersen tazesini yersin düsünemedim öyle oldugunu ama cöpe gitmesinler dedim. didim didik...

öyle inat etti yemedi muzu. nasil yalvradim nolur ye diye. benim sinirler tavan zaten uykusuzum kac gündür deli gibiyim.

iftara muz yiyenler beni düsünsün :/
Annen haklı tavrın hos degıl. Otur sen ye
 
Back
X