annem beni delirticek artik!!!

Pek bilgisi olmadığı için çoğunluk deyince aklına yatıyor demek.Sen içine sinen şeyi yap bence.Hiçbirimiz sevdigimiz mesleği yapamıyoruz maalesef.Polislik de hiç kolay degil ama evlilik düşünüyorsan.

Ben mecburiyetten dolayi polislige karar verdim. Baska bi çarem yok.

evlenip evimin kadını çocuklarımın anası olucam de bakim buna ne diyecek

İstediğini yapacak yaştasn, polis mı olmak istiyorsun " ben polis olucam" bitti...! Hayat senin hayatın, ilerde kimse senin sırtından yük almayacak nasıl olsa... İstediği yap ...

Çekmeyen anlayamaz bu öğretmenlik çilesini.
Atanamıyoruz mülakat da geldi şans iyice düştü. Anne baba da olsa anlamaları zor. Karar verdiğinizi yapın elbet kabullenecek. Konuyu kapatın hiç konuşmamışsınız gibi davranın, yapın yapabildiğinizi.

Belki anneniz polislik biraz riskli olduğu için polis olmanızı istemiyordur da duygularını böyle dile getirmiştir.Bazen gerçekten ebeveynlerle çocukları arasında oluyor böyle atışmalar.Umursamayın.Gerçekten kararlıysanız neden olmasın.Annenize de Gülün geçin.ne de olsa anne.bişey söylemek kavga etmek daha büyük sorunlar yaratır.Hakkınız da hayırlısı olsun inşAllah

Canım her ne kadar iyi de kötü de olsa annen o senin gerçekten anne olunca anlarsın bu mevzuyu şimdi evli ve iki çocuk sahibiyim ama annemin her dediği çıktı içini bilemezsin neden kötülüğünü istesin ki senin yapma sonra çok pişman olursun evet annen de öyle yapmamalı ama sonra üzülen sen olursun annen o senin annen ötesi yok

haber bile vermeden git başvur

Onu da istemez, özelde çalissam ondan da memnun olmaz, hiçbir sey yapmadan otursam da sikayet eder. Böyle biri o işte.

Onun tarzı bu demek ki

Kv dem de benzer iyi bir şey mi dedi küfür etse daha mı iyiydi diye kalırsın

Motive etmeyi bilmiyor bir de heveslenip hayal kırıklığına uğrama diyor sanki

Polislik güzel bir meslek annen terör olaylardan korkuyor olamaz mı? Senin iyiliği düşünüyor olamaz mı anneler çok düşünür ama bunu farkında değilsindir.

Annedir yaaaa!.. hem sever, hemide kızar

Anneniz onay vermiş olsada polislik mesleğini size uygun görmezlerdi keza cümlelerinizdeki tahammülsüzlük ve agrasiflik had safhada

Çok abartmışsınız zaten anneniz için ''gırtlağına yapışasım geliyor '' demeniz çok enteresan nasıl böyle bir şey düşünebilirsiniz hepimizin annesinin düşüncelerimizi beğenmediği saçma gelip terslediği olur yani o kadın seni okuttu ama farkındaysanız. Ayrıca polislik öyle hadi bu işi deneyeyim diye yapılacak bir şey değil ki öğretmenlik nerede polislik nerede yani çok zor çok emek isteyen bir meslek öyle her elini sallayan da sınava girip polis olamıyor birtakım özellikle taşımanız lazım. Çok uça gitmişsiniz yani. Bu kadar parlayacak bir şey yok arkadaşlarınızın demesiyle meslek seçilmez ayrıca bir araştırın bakalım. Polislik severek yapılmazsa zor. Hele sizin gibi sinirlerine hakim olamayan birine silah verdiklerini düşünemiyorum.

ahah benim eski konularımı oku ve yine iyi durumda olduğunu anla.

senin koşullarını senin kadar iyi bilen biri olamaz bu yüzden de başkalarının tavsiyelerini çok dinleme.

bence mesleğini bi şekilde yapmaya çalış özel ders vs gbi sana hatırlatsın. elbet sevdiğin için seçmişindir öğretmenliği bu yüzden meslek değiştirmeni istemem.

İnsan paylaşmak ve moral verilmesini, desteğini istiyor ailesinden anlıyorum sizi. Beni ailem çok etkiliyor maalesef enerji konusunda.
Üslubunuz çok hoş durmasa da stresiniz de çok yüksek gibi geldi..
Annedir deyip sabır çeke çeke bir yandan sorunlarını düşünürken onların anlamaması, anlayışlı yaklaşmaması bir noktada zorluyor insanı.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

sanki işsizliğinin hıncını annenden çıkarıyorsun.

Şimdi bu ülkede işsizlik sorunu büyük ..gençler okuyor ediyor ama iş bulamıyor ..bunalıma giriyor ..bende bu yollardan geçtim ..üniversite okudum ..lise mezunları çalışıp para kazanırken iyi işlerde ben 5 parasız evde oturuyordum ..bu haksızlık olarak geliyor ..yıllarca çalış oku sonra işsiz kal ..
Canım inşş iyi bir iş bulursun ..annene aldırma ..bazı aileler anlayışssız oluyor ...bu noktada sana destek olması lazım ...

Ben anlamıyorum bazılarında anneye babaya olan bu kin öfke niye , gün gelir ananızın babanızın sağlığı elden giderse o zaman vay halinize, birazda şükredin ya sağ olduğuna sağlıklı olduğuna yanınızda olduğuna şükredin kıymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…