• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem beni delirticek artik!!!

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
Sinirden elim titriyor. Artik biktim deliricem. Bu kadin yuzunden artik kendjme zarar vermeyi ciddi ciddi dusunuyorum.

2 yildir essek gibi ders calisiyorum ama atanamadim. Daha dogrusu devlet branşımdan kuş kadar alım yapiyor.ona da mülakat geldi biliyosunuz. Umudumu kestim. Polis olayim bari dedim. Arkadaslarimla istişare yaptim. Bana meslegin olimlu olumsuz yanlarini.anlattilar. basvurmam icin yureklendirdiler vs. Buraya kadar sorun yok.

Eve gelip anneme konuyu actim . dedigi sey "sen arkadaslarinin lafina gidersen daha çok magdur olursun polislige seni almazlar. Polislik sana mi kaldi " falan diye kucumseyici sekilde konustu. Kan beynime sicradi. Sanki ben ogretmen olarak atanmisim da arkadaslarim beni yoldan cikariyormus gibi konusiyor. Sanki ne kadar calistigimi bilmiyor. Zaten hep oyledir. Bi sey yapmak isterim "sen yapamazsin o iş sana mi kaldi boşver" vs der. Ya insan olan bunu uapar mi ya valla deliricem artik. Gercekten bir gun girtlagina yapismaktan korkuyorum. Zaten sinir stres had safhada bir de hicbir seyi begenmiyor her seye alttan alttan laf sokarak moralimi bozuyor.

Ya bu karari vermek zatwn zordu benim icin. Bari insan gibi moral ver de daha cok üzme insani. Ağzima geleni soyledim. Ben ne dedim yaaa falan tribine girdi simdi.bu kadin benim ölüm sebebim.

Lan iş yok diyorum. Özelde 3 kuruş para veriyolar üstelik oraya bile girmesi zor parasizliktan deliricem hala mirin kirin yapjyor bana. Yemin ederim mutsuzlugumu istiyo bu kadin ya. Zevk mi aliyo bu halimden nedir. Artik biktim yemin ederim

Annen eminim seni küçük görmüyordur sadece ifade ediş üslubunda sıkıntı var.

Annenizi karşınıza alın ve güzelce derdinizi anlatın.

Annelere kızmayın yaa kıyamam :KK42:

kararlarını ona bildirmek zorunda mısın? yetişkinsin artık.

evet annenizin tavırları enteresan ama sizin de üslubunuz enteresan geldi bana..
tamam didinip didinip sevdiğiniz mesleği yapamıyor olmak, para kazanamıyor olmak acı bir şey ama etrafınızdaki kimse bunun sorumlusu değil..

evet annenizin tavırları enteresan ama sizin de üslubunuz enteresan geldi bana..
tamam didinip didinip sevdiğiniz mesleği yapamıyor olmak, para kazanamıyor olmak acı bir şey ama etrafınızdaki kimse bunun sorumlusu değil..
Sorumlu demedim zaten. Ya ben bi karar aldim ve cok zor bi karardi bu. Annemin bana destek olup moral vermesini falan beklerken tutup zaten mutsuz olan insani sinirden ağlatti ve gram pişmanlik yok. Ben sadece kararimi paylastjm ve destek görmek istedim. Ki her zaman boyle yapar. Dershanelere basvurayim bari dedim "hah oralar da seni bekliyo zaten" der. Hep böyle hep. Artik sinirden deliye döndüm. Bilerek yapmiyorsa bir şey bilmiyorum.

öncesinde söylemeyin canım siz de o halde..
herşey olsun bitsin sonra kendisine "haber verin"
böyle yaptıkça ona yorum hakkı doğmuş oluyor..

su yöndende haklı ögretmwnlik ğolisliğe göre cok dah ideal rahatlık yönünden aama sende haklsıın
Tabi canim oyle ben zaten iki yil emek verdim. Evden çiktiğim tarihi hatirlamiyorum bile dusun. Ama devlet almiyo napiyim bakanligin önümde kendimi mi yakayim atayin diye? Yapicak bi sey yok mecburen polisliğe yöneldim. Hem sorun polisliğin sıkıntılari degil sorun benim bir seyi istemem. Cunku gecen sene ablam ve enistem polislige basvursun demis benim icin sirf onlar dedi diye resmen yalvardi. Ama ben bir yil daha denemek istedim kpssyi. O zaman polis ol diye yalvaran kadin şimdi inadima moralimi bozuyor. Gercekten nefret ediyorum ondan nefret.

Doğru. Hata bende. Bu kadar dahil etmemeliydim onu.

annenizin tavrını değiştiremiyorsunuz neticede..
o yüzden uzak tutun kararlarınızdan..
en mantıklısı bu.
ne siz üzülün, ne de o sizi gerdiği için olmasa bile gerginlik sonundaki tartışmadan dolayı üzülmesin...

Kendi hayatın kararını doğrusuyla yanlışıyla kendin vereceksin.Ğolis olmanı istemediği için bu tarz konuşmuştur annen vazgeç diye.Çünkü öğretmenlikle polislik arasında dağlar kadar fark var.Evlilik düşünürsen ilerde sıkıntılar çıkabilir eşinle sen arasında o yüzden çok çok iyi düşün.Birçok kişi aynı durumda zaten herşey zorlaştı artık sınavı kazanmak da yetmiyor.Anneni takma ama saygısızlık da olmasın arada kırmadan bildigini yap

Kendi hayatın kararını doğrusuyla yanlışıyla kendin vereceksin.Ğolis olmanı istemediği için bu tarz konuşmuştur annen vazgeç diye.Çünkü öğretmenlikle polislik arasında dağlar kadar fark var.Evlilik düşünürsen ilerde sıkıntılar çıkabilir eşinle sen arasında o yüzden çok çok iyi düşün.Birçok kişi aynı durumda zaten herşey zorlaştı artık sınavı kazanmak da yetmiyor.Anneni takma ama saygısızlık da olmasın arada kırmadan bildigini yap
Bunlari cok dusundum zaten. Ama karar verdim. Hem annem polis olmami istemiyor degil mesela gecen sene ablamla enistem polisliğe basvurmami isyeyince o da evet ol cok iyi olur demisti. İlla ablamlar da kabul edecek yoksa beni adam uerine koymuyor.

Back
X