annem beni mahvediyor:(

hatta netı kapattr kesın cozum. tlden falanda ayarları boz nete gırememesı ıcın

hiç bi şekilde uzaklaşamıyorsa interneti kesin bilgisayara bir zarar verin.. kabloları filan kesin derim..ben olsam öle yapardım. çünkü annenin yaptıgı çok yanlış.

ALLAH sabır versin ne diyeyim analar kızları için debelenirken kimileride anaları için uğraşıyor modeme su dök boz gitsin kurtulun..

Utanmiyo ahlak anlayisi bile kalmadi ki ben ona hesabni gordum mesajlari gordum diyorum sitem ediyorum agliyorum o benden sifre istiyodu piskologa gitmesni istyoduk bizde ama istemeynce olmuyo evet kopyaladm sakladim o yazismalari midem kalkti anlatamam kimseye yasatmasin Allah ..ben gosterememki birine yapamam bunu onceden boyle biri degldi ne oldu anlayamiyorum bilincinde degil sanki yaptiklarinin

Ayarlar nasil bozulurki telden

kessem o kabloyu gene yaptrmicakmi ben babamin zarar gormesini istemiyorum suphelenmesini bile..

ara kapatsınlar netı ve sende vırus falan ıcın ugras gırsın pcye. ya da al yere carp cnm ya annenden huzurunuzdan onemlı mı? tlfnan web ayarlarına gır orda ınternet adresı vs yazar ya degstr ya da tamamen sıl yapabılrsın gırınce

canım ya babandan da korkmuyor annen, kır sim kartını ,kes internet kablolarını babana söylemekle tehdit et toplasın kendini yada söyle babana adam bir kere ölsün barii annenin bu yaptıklarını bildigin halde ona söylemedigini öğrenirse baban o zaman daha çok yıkılır bide bahsederken anne diyoruz tövbe yarabbim diger annelere hakaret oluyor ( babam üzülmesin diye göz yumma buna ne olacaksa olsun

Son düzenleme:
canım

1) ağ bağlantılarıma sağ tıklayıp özelliklere gir

2) hangi bağlantı türün aktif ise (yerel ağ bağlantısı veya kablosuz ağ bağlantısı ikisinden biri) ona sağ tıklayıp özelliklere bas

3) açılan pencerede internet TCP/IP yazılı olan kısma girip DNS sunucusu bulunan kısımda aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan bölümünde bulunan 2 tane uzun dikdötgen içerisine kafadan sallama numaraları yazıp UYGULA ve TAMAM 'a bas

kimse internete giremez

hesabı tamamen silebilirsinz dondurmak care degil bu durumda annen için üzüldüm ama baban için daha cok üzüldüm.adama yazık ya.

oyle bagirip,cagirip kavga etmekle anlasilamazsiniz..hakliyken haksiz konuma dusersiniz..hesabi kapatmakla da cozume ulasamazsiniz.uzmanla gorusup,izlemeniz gereken yolla ilgili yardim isteyin..

Bir psikologa götürmelisiniz. Sırf bu yüzden gidenler çok. Siz de gitmelisiniz veya annenin babanda olmayığp da o adamda bulduğu şeyi sor ama bağırarak değil.
Önce onun duygusal olmasını sağla fotoğraf albümü goster "Sen seçtin bu adamı" de piman olmasını sağla.
Yeniden başlayın de önerilerde bulun.

onda bağimlılık olmuş canım ne yapsanda girer nete evde giremezsede dışarı çıkar internet cafe ye gider allah akıl versin bu internet çok yuvaları yıktı peki canım babama söyleyeceğim deseniz korkmazmı , konuştuğu erkeğide öyle korkutun mesajlarını okutacağim falan de belki etkkili olur:44:

eskiden annelerimiz babalarimiz korkardi bu netten simdi biz annelerimiz babalarimiz icin korkuyoruz cok kötü bi durum ya allahim yarabbim bence al anneni karsini bu böyle devam ettirceksen bize haksizlik yapma bosan sende kurtul bizde de ne buya

Çocuk değilki ceza ödül sistemi olsun

47 yaşında kadın..

Aldanacak, kandırılacak, kullanılacak ya da hata yapacak yaşı çoktan geçmiş..

O yaşta bi kadın güzel sohbet etmekten kendisine iltifat edilmesinden haz alıp ego tatmini yaşıyor olabilir.

3 sene önce aynı şeylerin benzerlerini biz yaşadık babam herşeyi öğrendi. belki düzelir diye alttan aldığı zamanlarda oldu ama hiç düzelmedi aksine dahada ileri gitti.. buluşmaya falan başladı.. geçen sene annemle babam ayrıldılar.. buna üzülmem gerekirken sevindim hatta çok sevindim. bende konuştuğu kişiyle diyaloğa geçmiştim ama annem olucak o kadının dediği şey ise boşuna uğraşıyosunuz bundan ayırsanız daha benim yedekte çok var kendini bu kadar aşmışsa daha yapıcak bişeyde yoktu.. benim babamda çok iyi biridir. haketmediği halde neler yaşattı adama.. inşallah düzelir ne diyim. hiç sanmıyorum ama :97: annen ne yemek yapıyo ne temizlik dimi? çamaşırlara falanda elini sürmüyo evle alakası kalmamış durumda.. tahmin edebiliyorum. bizim ki süslenir püslenir otururdu netin karşısına..

Bence hem interneti girmesini engelle hem de tehdit et canım hem anneni hem de konuştuğu kişiyi.
Adamı babana söylemekle tehdit etsen korkmaz mı? Babam katil olur senin yüzünden falan desen.
Konuşmalarını ailenin diğer fertlerine gösteremem demişsin, ama sanki gösterecekmişsin gibi konuş annenle, kararalı bi şekilde.

Çok zor bir durum canım Allah sabır versin. İnternetin kablosunu kes bence bozulmuş süsü ver ya da modeme su dok çaktırmadan bozulsun bakalım ne tepki verecek ne kadar idare edebilecek ona gore bir psikologa götürürsünüz.

Keşke bu konu fake olsa ((
Malesef yapabileceğin birşey yok. Senin küçük çocuğun değilki yasaklar koyasın, neti kapatasın v.s. Annen farklı bir yola çıkmış bir kere heyecanın tadını almış ve vicdan falanda yapmıyor.
Allah yardımcın olsun canım belki bir aile büyüğüyle durumu paylaşabilirsin. Teyzen falan yok mu?
Bu mesele seni aşmış bence. Umarım hatasından döner..

neti kapatmak en iysi sanki
ve bir uzman desteği şart..
kafasına koyduysa tekrar yapar..
adam evli değilmi..karısına söylemekle tehtit edin korkar belki

konuyu yazdğım gece hem sahte hesabnı hemde diğer hesabnı elinden aldım facebooku engellemeye çalştım programla olmad

sabah uyumamstm zate geldi ne yaptın falan dedi bende bıktım senden defol o adamla yaşa madem falan dedm yalvardı bana kollarımı tuttu bırakmadı aç hesaplarmı ben bitircem kendm dedi sonra bilgisayara otrdu ben bişey yapmaynca hesap açmaya çalşmş adama ulaşmaya çalışmış

bikaç saat sonra kalktım yatagndaydı çok pişmanm bn nasıl bu hale geldm böyle biri oldum dyodu yanına uzandm sarıldım .. o uyudu sonra kalkınca diğer hesabımı aç dedi bende bağmlı olmuşsun sen acamam gbisinden konuştum neden yine konuştun o adamla dedgmde kendmi tutamadm cok seviyorum dedii:'( sakinlkle duzelcek dedm baska bisey bile demedm kızmadm bile... baktı böyle olmuyo yalana başladı ben o adamla konusmuyodum onu nerden cıkardın dedi benim hesabmı haksz aldın dedi dün deirmş gbiydi eve babam gelene kadar ya uyudu ya artştı benmle

bugun yine hesabnı istedi sabah 2 akşam 2 saat gircem evle ilgilencem dışarı çıkcam bağlı kalmıcam dedi biliyorum evde sıkılıyor ama vermemem lazm hesabnı kızlar son durumum bu

sana çok üzüldüm başkası yaşarmı diyodum bende öyle bir şeyii...

benm annem babamın kadrini biliyo heralde boşanma düsüncesi yok keşke bosansa diyorum bende üzülmcegmi biliyorum emnm rahatlarm hatta ve hayatnda sadece bu adam var aşığım beni anlıyo diyor benmle nasıl böyle açk konuşuyor nasıl bu noktaya gelinir anlamıyorum

ama geçmiş olsun sana kurtulmuşsundur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…