Annem beni sevmiyo :( içim sızlıyo kızlar

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

• yorum

OY: 3 37,5%
  • yorum

OY: 5 62,5%

• Ankete Katılan
    8

simay_06

Bu vatan icin canimizi veririz..
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
723
440
103
Konuya nerden başlıcm bilemiyorum ailemle farklı şehirlerde oturuyoruz ve bir seneye yaklaştı annemi görmeyeli rahatsızlık ve sınava hazırlanan bi kardeşim var o yüzden gelemedi mayısta izin kullanıp ben gideyim süpriz yapayım dedim hediyeler aldım aklımda planlar derken bugün eşimn yanında aradım ve tlfnun hopörleride açıktı ne zaman geleceksn vs bende mayısın ilk haftası gelip 15 gn kdr kalmayı planlıyorum dedim bana demesnmi eşimde duyuyo 15 gn çok değilmi uzun değilmi işte xxxeşim ne yiyecek ne içecek ben tabi bunalrı duyunca dünyam başıma yıkıldı ben planlar yaparken annemi o kdr özlemişken sinirlerim boşaldı eşimn yanında resmen yerin dibine girdm ne diyecegimi bilemedim gelmiyorum dedim konuyu kapattım ama salona gdip agladım memleketim 9 saat yaşadıgım yere ve işten dolayı bir yıldır gidemdim kızlar kendimi çok yalnız hissediyorum sizce ne yapmalıyım

Keske kocanizin yaninda konusmasaydiniz, annenizin boyle demesinin kendince bir sebebi vardir elbet, zaten kardesiniz varmis sinava hazirlanan illaki onu birakip gelemez yani cocugun gelecegi soz konusu o durumlarda 1 yil herkes sinava endeksli yasar. Bu bahsedilen sinav ne zamanmis ? Acaba yine kardesinizin sinaviyla mi alakali hani sinavdan once ise kardesinizin illaki siz gelince duzeni degisecek sizle vakit gecirmek isteyecek falan acaba bu olabilir mi ?

gitmicm zaten çok zoruma gitti gerçekten insanın öz annesinden böle bişey görmesi gerçekten üzdü beni

canım sınav haziranda zaten kardeşim sınavı pekte tınlamıyo evet keşke eşimn yanında konuşmasaydım ama çok zoruma gitti gerçkten böle bişey beklemezdm zaten yıllardır tek yaşadım annemden bi sevgi şefkat görmedim yapayalnızım

Sinav hazirandaysa tam sinavdan onceki 15 gune denk geliyor annenin cidden normal bir anne oldugunu dusunerek kardesin yuzunden boyle sacma bir bahane yarattigini dusunmek istiyorum.

yok şaka yapmışta umurumda bile değil çok kırıldım gerçekten zaten yıllardır bi sevgi şefkat görmedim gitmcm arklarımda ne anneler var görünce zoruma gidiyo ki yıllardır çalışıp kendilerine baktım sahip çıktım geçen yıl hasta oldum yatak döşek yattımda evde tek başıma onda bile gelmedi komşum baktı 15 gün

Anneniz kaynananız olmasın yanlış olmuştur belki sizden çok damadını düşünmüş

yok canım yha ben anlayacagımı birkez daha anladım zaten ne kendi ailemden şansım var ne eşimn kaldım öle bir başıma

evet canım sonuna kdr haklısn çok zoruma gitti ben izin ayarlıyorum planlar yapıyorum 15 gün çkmuş bende gelmiyorum dedim

eşim gülmekle yatindi resmen alay etti annemin söledikleriyle

Buradan cıkaracağınız ders şu olmalı: telefonun hoparlörü acık ise karşı taraf bilgilendirilmeli.
İkincisi ise kardeşinizin sınavı oldugunu bildiğiniz halde bir sürü plan yaparak evün içerisinde ister istemez haraketlilik yaratacaksınız. Sizin yerinizde olsam annenizi daha arayıp geliyoruz demeden önce kardeşimin iyiliği için sınavdan sonrasını beklerdim. Annenizden işittiğiniz laftan sonra gitmezdim.
Not: anneniz haklıdır demiyorum. Biraz patavatsız.

Peki sonradan kızım gel ben gelme demedim eşin ne yapacak diye sordum özledim seni falan demedi mi? Benim kayınvalide de bebeğim yokken oraya gidecektim eşimde peşimden gelecekti 1 hafta sonra ayyy gelme oğlum neyapacak ramazan ne yiyecek dedi şimdi oğlum oldu bebeği görecek ya eşimi hiç takmıyo o başının çaresine bakar diyo demek ki beni istemiyomuş ama benim ki kaynana senin ki anne belki sen yanlış anlamışsındır bi daha konuşursun gitmesen de anlarsın niyetini üzülme kuzum boşver inş evlatların olur kendi yuvanda mutlu olursun

bu lafın üstüne ne giderim ne ararım kendisi ararsa konuşurum bağrıma da taşı basarım.

ya abartmayın bence eskiler böyledir eşle araya soğukluk girilmesin diye ailede kalma yüzünden kötü olunmasın diye söylemiştir.

yani bundan önce başka sorunlarınız vardıysa sevgisizliğini hareketleriyle hep gösterdiyse haklısın.
ama değilse bu sözde bişey yok canım sevgisizliğe bağlaman çok abartı eşinin yanında bunu söylemesinde de birşey yok lüften üzme kendini.
benim anneannem akşam oldumu annemi kovardı hadi akşam oldu kocan kızar diye :)annem yok bişey demez dese de zorla gönderirdi kadın hep bu korkuyla yaşadığı için napsın.

inş canım benim tek tebennim o annemden bi sevgi görmedim yıllardır dışardayım zaten annem sadece çıkarlarını düşünür bende gitmcm zaten herkesten sogudum gerçkten zaten kvdeyi hiç anlatmayayım anltsam roman olur ne anadn yüüzm gükdü ne kvden kuzum ogluşunla mutku huzurlu zamn geçirin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…