Annem beni sinir küpü ediyor

angelepru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
59
1
48
İstanbul
slm kızlar
annem beni benden alıyor nisan ayında düğünüm var. bugün öylesine konuşuyorduk çeyizi kimle sericez felan dedim. halanlar şu bu dedi halamlar alt katımızda oturuyor,ama ben istemiyorum ya çünkü halamlar nişanlımın halalarıyla arkadaşlar ne olsa gidip anlatıyorlar sürekli açığımızı arıyorlar. evimizde ne olsa onun halalarının dilinde annem biliyor bunları yinede ayıp olur diye tutturmuş ben o gün zaten sinir stres içinde olucam beni rahatlatacak insanlara ihtiyacım var gericek insanlara değil.ve halamlar herşeye kusur bulurlar hiçbirşeyi beğenmezler annem beni delirtti yaaaa

Boş ver canım çeyiz sermeye gelsin halanlar hem alt katınızda oturuyormuş çağırmamak ayıp olur.Evlenince mesafeni korsun halana zırt pırt evine gidip gelmezse evinize halan sorun olmaz o zaman.

Annen açısından sorun olur.
Çağırmassa annen halanları uzun yıllar annenin başına kalkarlar.annen başına geleceği bildiği için gelsinler diyordur.
Yoksa sizin üzülmenizi ve strese girmenizi istermi anneniz

Ne anlatırlarsa anlatsınlar.
Emin olun onlar da arkadaşlarının ne olduğunu biliyorlardır.
Boş yere kırmayın anneciğinizi.
Evlendikten sonra çok özleyeceksiniz..
Pişman olursunuz yaşanan kırgınlıklar için.

Ne anlatabilirler ki?
Çeyizindeki eksiklikleri mi?
Boşuna akraba akrep demiyolar.

Eğer eksikliklerin var ise halan "hala" olarak alsın da sevaba girsin öyle dersin.

Ne anlatabilirler ki?
Çeyizindeki eksiklikleri mi?
Boşuna akraba akrep demiyolar.

Eğer eksikliklerin var ise halan "hala" olarak alsın da sevaba girsin öyle dersin.

şöyle ki evde meselaa fikir olarak konuştuğumuz ne varsa hemen anlatılıyor onlara annem başta nişanlımı kabul etmemişti yakın oturuyorlar bize ooo baktıkki evimizin içinde konuştuğumuz muhabbetler onların dilinde bunları unutamıyorum ve hep mesafede kalmalarını istiyorum

Çağırmasanız küser mi ki?
Ben herkesi çağırmamıştım mesela halam yoktu. Çağırmamıştım kalabalığım lüzumu yok demiştim.
Ama siz altlı üstlü oturuyormuşsunuz oo bakımdan bişi diyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…