Annem birisiyle mesajlasiyor?

Ashleyyyyyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
67
18
3
Annemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.O adama dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?

Ben hatamı anladım ve annemden özür diledim.Bir anlık sinirime geldi.Her ne kadar ortada bir ayıp olsa da bunu örtmem gerekirdi.Ama pişman oldum.

Ben annemi çok seviyorum.Ben yaptığım hatadan dolayı çok pişmanım.O benim bi tanem. Ben onsuz yapamam onu çok ama çok seviyorum.O da beni affedebileceğini söyledi.Umarım bi daha asla kavga etmeyiz.

Son düzenleme:
Annemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.Dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?
annem evli kadınlarla mesajlaşıyor derken?

Beynim eror verdi şu an. Evli kadınla mesajlaşması niye sorun olsun ki? Erkeklerle mi demek istedin?

Gözün annen üzerinde olsun bak bidaha edecek mi yada yalnız kaldında ses kaydet illaki yüz yüze açacak bu konuyu yaydın bni die

Annemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.O adama dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?
Maşallah anneniz bir hata yapmış siz de yememiş içmemiş herkese yetistirmissiniz arkadaş eş dost demeden düşmanınız mi karşınızdaki annenizle konuşsaydınız güzelce ve kapatsaydınız konuyu anlamadım ki amacınızı.

Böyle bir olayı arkadaşlarınıza nasıl anlatabildiniz cidden merak ettim?? Kimbilir anneniz hakkında ne küfürler etmişlerdir.size her baktıklarında annenizin hatanızı düşünecekler.cok gaddar ve acımasızsınız.

Ayrıca lap diye babanıza gidip söylemenize de diyecek laf bulamıyorum.hemde arkadaşlarınızın ağzına bakarak.hadi annenizi öldürseydi babanız? Bunu hiç düşündünüz mü?

herkese duyurmandan anlasildigi uzre, yasin kucuk.

keske bu topa girmeseydin hic. cunku insanlar onlari koruyan iyiliklerini isteyenleri harcar (mesela baban) kazik atani, sevmeyip horlayani bas taci eder.

zamanla buyudukce ogreneceksin, bu hayatta seven degil s.... yaranir sozunun ne kadar dogru oldugunu.

Back
X