Annem birisiyle mesajlasiyor?

Eski konularından da anlaşıldığı üzere ciddi psikolojik problemlerin var. Kendi kendine kurduğun senaryolar falan gerçekten büyük bir sıkıntı. Acilen rehabilite edilmelisin

Kuran -ı Kerime el basmak bu kadar kolay mıymış? E madem sizde el bassaymissiniz keske bakalim kime inanacaklardi.

Sen Hastasın lütfen tedavi ol tehlikeli boyutasın başkaları için 54 yaşın daki adamı kandırmışsın adam isyememiş başka başka telefonlarla buluşmaya getirtmişsin annene ispatlayamadığın sürece iftiradır iftira atmış 7 düvele yaymışsın cirkinim diye kolarını jiletlemek ölmek istiyorsun sen tehlikeli sin lütfen lütfen tedavi ol

Sen nasıl bir evlatsin yahu ..tamam annen hata yapmış insan örter kusurunu annesiyle konuşur onu yanlış yoldan döndürmeye çalışır donmuyorsa babana anlatirsin ...herkese anlatmak vs ...resmen düşmandan betersiniz evdeki düşman bu olsa gerek...bende anneme karşı soğudum vs ama asla böyle bir şey yapmam ne olursa olsun o benim annem kimseye laf ettirmem ...iyi yapmış ailen seni dislamakla artık kusur aramayı bırak kendi hayatına bak.

Anacığında seni her hatanda pataklasaydı evden falan atsaydı keşke! Böyle evlat düşman başına ! Seni bu yaşa kim getirdi acaba,altını pislediğinde yıllarca kim temizledi kim besledi kim okuttu.Maşallah sen hatasız büyüdün,şimdi toton kurtuldu sat ananı gitsin sen artık etik kız oldun. Ya sen iyimisin ya anneni vursalar öldürseler!!!! Kafayımı yedin!

Ben hatamı anladım.Annemden de özür diledim.Biraz düşüncesiz davrandım ama pişman oldum.Bir anlık öfkeme yenik düştüm.O benim annem sonuçta.Bir daha ona layık bir evlat olucam.

Ben hatamı anladım.Annemden de özür diledim.Biraz düşüncesiz davrandım ama pişman oldum.Bir anlık öfkeme yenik düştüm.O benim annem sonuçta.Bir daha ona layık bir evlat olucam.
STV dizisi mi bu? Hata yaptı birkaç gün içinde doğruyu buldu falan :D Ne kafalar var ya :D

annenizle ilgili problemleriniz var sanirim ailenizle yada kendinizi önemli hissedecektiniz acaba boyle ortama yayarak?
ailenizle normal bir iliskiniz olmadigi kesin

Annemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.O adama dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?

Ben hatamı anladım ve annemden özür diledim.Bir anlık sinirime geldi.Her ne kadar ortada bir ayıp olsa da bunu örtmem gerekirdi.Ama pişman oldum.
Sen nasıl anneni baskalarina anlatırsın ben yapamadım bana göre yanlis

Annemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.O adama dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?

Ben hatamı anladım ve annemden özür diledim.Bir anlık sinirime geldi.Her ne kadar ortada bir ayıp olsa da bunu örtmem gerekirdi.Ama pişman oldum.
Çok yanlis turk kulturunde bir sey hic degismiyor erkek aldatsa elinin kiri amann olur boyle barisin yuvanizi yikmayin Kadin yapsa ya ölur ya hergun ölmekten better edilir sen hatali degilsin ama yanlis adimlar atmisin bir annenle konusup uyaracaktin baktin olmuyo kanit toplayip anneni bak yaparsan herkese gösterin rezil olursun Gene miyapiyo 3 maymunu oyna nabacan

Back
X