- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
Eski konularından da anlaşıldığı üzere ciddi psikolojik problemlerin var. Kendi kendine kurduğun senaryolar falan gerçekten büyük bir sıkıntı. Acilen rehabilite edilmelisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
STV dizisi mi bu? Hata yaptı birkaç gün içinde doğruyu buldu falanBen hatamı anladım.Annemden de özür diledim.Biraz düşüncesiz davrandım ama pişman oldum.Bir anlık öfkeme yenik düştüm.O benim annem sonuçta.Bir daha ona layık bir evlat olucam.
siz hiç hata yapmıyorsunuz galibaSTV dizisi mi bu? Hata yaptı birkaç gün içinde doğruyu buldu falanNe kafalar var ya
![]()
Sen nasıl anneni baskalarina anlatırsın ben yapamadım bana göre yanlisAnnemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.O adama dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?
Ben hatamı anladım ve annemden özür diledim.Bir anlık sinirime geldi.Her ne kadar ortada bir ayıp olsa da bunu örtmem gerekirdi.Ama pişman oldum.
Çok yanlis turk kulturunde bir sey hic degismiyor erkek aldatsa elinin kiri amann olur boyle barisin yuvanizi yikmayin Kadin yapsa ya ölur ya hergun ölmekten better edilir sen hatali degilsin ama yanlis adimlar atmisin bir annenle konusup uyaracaktin baktin olmuyo kanit toplayip anneni bak yaparsan herkese gösterin rezil olursun Gene miyapiyo 3 maymunu oyna nabacanAnnemin facebook sifresi bende vardi.Bir gun girdim.Birisiyle mesajasmalari vardi.Ben de sasirdim.O adama dedim ki sen utanmiyor musun evli kadinlarla mesajlasmaya.Pardon yanlislikla yazmisin dedi.Arkadaslarima gosterdim.Sonra mesajlari silmisti.Dedemlere dedi ki o bana iftira atiyor diye gunlerce agladi.Arkadaslarim babana de dedi.Ben de babama soyledim.Ayrilma asamasina geldiler.Annem de dedemlere surekli beni kotuledi.Bana o.diyor dedi.Agladi agladi.Akrabalarima dedim annen oyle bir sey yapmaz dediler kimse bana inanmadi.Annem kurana el basti.Simdi dedemler beni istemiyorlar.Evine bile sokmuyorlar.Annemler bayramlasmaya gitti beni evde biraktilar.Bana bi akil verin ne yapmam gerekiyor?
Ben hatamı anladım ve annemden özür diledim.Bir anlık sinirime geldi.Her ne kadar ortada bir ayıp olsa da bunu örtmem gerekirdi.Ama pişman oldum.