Annem caldi 2

lazlom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
325
125
53
Arkadaslar bugun annem aradi napiyisun dedi.yuzugum kayboldu cok uzuldum onu ariyorum dedim.bana cevabi:o gun Ben geldigimde banyoda yuzuk gormedim ins bulursun sonra gorusuruz isim var.Ve teli kapatti.Ben banyoda kaybettim banyoda raftaydi demedim.Annenden nasil suphe edersin doyen arkadaslar cvp bekliyorum buna ne diyorsunuz

Arkadaslar bugun annem aradi napiyisun dedi.yuzugum kayboldu cok uzuldum onu ariyorum dedim.bana cevabi:eek: gun Ben geldigimde banyoda yuzuk gormedim ins bulursun sonra gorusuruz isim var.Ve teli kapatti.Ben banyoda kaybettim banyoda raftaydi demedim.Annenden nasil suphe edersin doyen arkadaslar cvp bekliyorum buna ne diyorsunuz
Ne diye demedin anne banyoda olduğunu demedim ki diye??

Arkadaslar bugun annem aradi napiyisun dedi.yuzugum kayboldu cok uzuldum onu ariyorum dedim.bana cevabi:eek: gun Ben geldigimde banyoda yuzuk gormedim ins bulursun sonra gorusuruz isim var.Ve teli kapatti.Ben banyoda kaybettim banyoda raftaydi demedim.Annenden nasil suphe edersin doyen arkadaslar cvp bekliyorum buna ne diyorsunuz
Annen öz mü

annenızın calma huyunun oldugunu bunu daha once cok kez tekrarladıgını teyzelerınızın evınden de bırseyler aldıgını dayınıza sahte altın taktıgını falan soylemıstınız
bende annenız kleptomanı onu doktora goturun evladı olarak baskada yapılacak bırsey yok bu gıdısle sosyal hayatı sıfırlanacak demıstım

sıze ne yapmanız gerektıgı soylendı baska da bırsey yok daha amacınız ne acaba neyı ıspat etmeye calısıyorsunuz

annenızın calma huyunun oldugunu bunu daha once cok kez tekrarladıgını teyzelerınızın evınden de bırseyler aldıgını dayınıza sahte altın taktıgını falan soylemıstınız
bende annenız kleptomanı onu doktora goturun evladı olarak baskada yapılacak bırsey yok bu gıdısle sosyal hayatı sıfırlanacak demıstım

sıze ne yapmanız gerektıgı soylendı baska da bırsey yok daha amacınız ne acaba neyı ıspat etmeye calısıyorsunuz
Bisey spat etmiyorum napiyim nasil davraniyim diye sordum msjkarin cogu sanki ben sucluyum anlamadim Ben burasi dertlesmek icon degilmi ben elestiri aldim cogunluk

Ayda yilda 1 gelir.banyoya koydugumu bilmiyor ama yuzuklerim yok deyince ben banyoda gormedim dedi yani banyoda gormus almis
Yahu ne kadar mesnetsiz hafiyelik pesindesin be bacim kizmayim etmeyim diyorum ama.. 'banyoyu kullandigimda gözüme bir sey ilismedi demek ki banyoda değil' demek de istemis olabilir. Amma merakliymissin anneni yaftalamaya beee... Caldiysa da -ki hic zannetmiyorum- annen yahu.. helal hos olsun de geç. Alti üstü alyans yüzük. Hadi ederi 5 bin olsun 10 bin olsun. Annen bu senin annen. Nesnelere bu kadar bağlanma çok ah vah edersin.

Yahu ne kadar mesnetsiz hafiyelik pesindesin be bacim kizmayim etmeyim diyorum ama.. 'banyoyu kullandigimda gözüme bir sey ilismedi demek ki banyoda değil' demek de istemis olabilir. Amma merakliymissin anneni yaftalamaya beee... Caldiysa da -ki hic zannetmiyorum- annen yahu.. helal hos olsun de geç. Alti üstü alyans yüzük. Hadi ederi 5 bin olsun 10 bin olsun. Annen bu senin annen. Nesnelere bu kadar bağlanma çok ah vah edersin.
Tm sizin 1.derece yakininiz bisey calar sa siz oyle yaparsiniz bana cok tuhaf geliyor da insanin oz annesinin calmasi

Oda itiraf since isim var neyse ins bulursun dedi kapatti firsat birakmadi.yaziklar olsun Boyle Anne olmaz olsun diyorum insan annesine emanate eder biseyini Ben annemden sakliyorum
Ne denir ki bilmiyorum.. madem ki alanı biliyorsun. Korkut onu, de ki komşumuz fasulye şişirtecek alan kişi getirip vermezse fasulye patlayınca o da patlayacak de bakalım ne diyor. Umarım işe yarar çoğu zaman bu yöntem işe yarıyor örnekleri var 😊

Bisey spat etmiyorum napiyim nasil davraniyim diye sordum msjkarin cogu sanki ben sucluyum anlamadim Ben burasi dertlesmek icon degilmi ben elestiri aldim cogunluk
sızın sorunuz ne yapmalıyımdı ne yapmanız gerektıgını soyledık gereklı cevabı aldıysanız konunuzu kapattırırsınız moderatore hakaret edenlerıde kıblersınız geregı yapılır

bırseyı ıspatlamak zorunda degılsınız sureklı annem caldı annem caldı deyıp ıspat etmeye calısmanız laf sahıbınde batar deyımını gerceklestırıyor

burda actıgınız konu ıcın ha hepımız sana yalancı dedık kendını aklamak ıcın mı bukez bu konuyu actın dıyeceklerdır sıze ,bırsey degısmez.

sız annenızı doktora goturun

Ayrica calmak ne olursa olsun Kabul edilcek normal bisey degil para istiyor ara sira veriyor uz zaten yine isteseydi.insan kenfini kotu hissediyor

sızın sorunuz ne yapmalıyımdı ne yapmanız gerektıgını soyledık gereklı cevabı aldıysanız konunuzu kapattırırsınız moderatore hakaret edenlerıde kıblersınız geregı yapılır

bırseyı ıspatlamak zorunda degılsınız sureklı annem caldı annem caldı deyıp ıspat etmeye calısmanız laf sahıbınde batar deyımını gerceklestırıyor

burda actıgınız konu ıcın ha hepımız sana yalancı dedık kendını aklamak ıcın mı bukez bu konuyu actın dıyeceklerdır sıze ,bırsey degısmez.

sız annenızı doktora goturun
2. Kez konu acmak yasak degil diye biliyorum

Ben de size bir hikaye anlatayım , çok çok zengin adamlarından birinin eşinin çalma hastalığı var. Adam çok Zengin ama kadın hasta, adam kadının arkasına birini takıyor her çaldığı şeyde çaktırmadan öde diyor adamina. Dedim neden boşanmıyor birde zengin, ama adam çok seviyor dedi karısını. Bilmem anlatabildim mi ? Bazı şeyler böyledir birde sizde mevzu anne. Bu gerçek bir mevzu anlatan kişi bu adamın aile doktoru...

Back
X