konunuzdan devam ettırebılırsınız2. Kez konu acmak yasak degil diye biliyorum
baska konular acmak yasak degılde
annem caldı 1
annem caldı 2
annem caldı 3
annem caldı ceteler dunyası 4
gıbı bır ıcerık yok yanı
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konunuzdan devam ettırebılırsınız2. Kez konu acmak yasak degil diye biliyorum
Onu beceremedim bende konu actim 3 u 4 u 5 I gelmez abartmayinmevcut konunuzun devamı konu
ordan devam ettırebılırsınız
baska konular acmak yasak degılde
annem caldı 1 annem caldı 2 annem caldı 3 annem caldı ceteler dunyası 4 gıbı bır ıcerık yok yanı
tabıkı olabılır ınsanlar nıye annene suc atma dedı ben onuda anlamadım oncekı konusundaBen de size bir hikaye anlatayım , çok çok zengin adamlarından birinin eşinin çalma hastalığı var. Adam çok Zengin ama kadın hasta, adam kadının arkasına birini takıyor her çaldığı şeyde çaktırmadan öde diyor adamina. Dedim neden boşanmıyorum birde zengin, ama adam çok seviyor dedi karısını. Bilmem anlatabildim mi ? Bazı şeyler böyledir birde sizde mevzu anne. Bu gerçek bir mevzu anlatan kişi bu adamın aile doktoru...
Teyzem yapti yskslandi bagirdi cagirdi suc bastirdi kimse sevmiyor istemiyor zaten annemin bu ve benzeri huylarindan dolayi bayramda bile gitmezler anneme gorusmuyilar artikBence gerçekten şüpheleniyorsanız çözümü basit belli bi yere gene imitasyon yüzük vs bişey koyarsın karşısınada kaydeden bi kamera zaten alan onuda alır ama almıyorsa demekki suçlamak yersiz.
Ama anne ya anne, hasta olan bu şekilde kızı olsa idi oda böyle muamele eder miydi...tabıkı olabılır ınsanlar nıye annene suc atma dedı ben onuda anlamadım oncekı konusundayenGEnC cok dogru dedı cezaevlerınde yatanlar ana baba kardes degılmı hırsızlık yapanların hepsı bekar mı dıye
dogru yanı
saglıklı bır ınsan gıder aılesınde boyle bırı varsa doktora danısır annesını veya cocugunu doktora goturemeyecek durumdaysa randevu alır bızım yakınımızda boyle sorun var ne yapalım dıye sorar bılgı alırAma anne ya anne, hasta olan bu şekilde kızı olsa idi oda böyle muamele eder miydi...
Tamam da bunu bize ispatlamanız gerekmiyor. Ne yapacaksınız ona karar verin önce..Ayda yilda 1 gelir.banyoya koydugumu bilmiyor ama yuzuklerim yok deyince ben banyoda gormedim dedi yani banyoda gormus almis
Agladim yalvardim konustum kustum gitmedim cok yakin davrandim.ama Olmadi.hic unutmuyorum 8.sinifa gidiyordum mahalleden birisi ayni okuldaydik tartismistik top icin bana dediki sen sus senin annemin ne oldugunu herkes biliyor diyorum ve susuyorum Benim buraya yazmaya bile utanacagim cok sey var anlatamayacagim baska seyler.artik susuyorum destek olan 2 3 arkadasa tsk ederim.cok ustume gelindi sanki iftora atiyorum vs gibi o yuzden kanitlamak istedim herkes e iyi aksamlar.Bu ispat ile birlikte ne yapacaksınız? Önemli olan bu.
Hayal kırıklığınızı da anlayamadim pek, ilk degil, zaten annem boyle biri diyorsunuz, tam olarak neye sasirdiniz?
Annenizin bu durumu icin bugune kadar ne yaptınız? Kac doktora gittiniz?
OzAnnen öz mü
Agladim yalvardim konustum kustum gitmedim cok yakin davrandim.ama Olmadi.hic unutmuyorum 8.sinifa gidiyordum mahalleden birisi ayni okuldaydik tartismistik top icin bana dediki sen sus senin annemin ne oldugunu herkes biliyor diyorum ve susuyorum Benim buraya yazmaya bile utanacagim cok sey var anlatamayacagim baska seyler.artik susuyorum destek olan 2 3 arkadasa tsk ederim.cok ustume gelindi sanki iftora atiyorum vs gibi o yuzden kanitlamak istedim herkes e iyi aksamlar.
Yahu akıl alayım diye gelmişsin ama. Herkese bir ters cevabın var.Tm sizin 1.derece yakininiz bisey calar sa siz oyle yaparsiniz bana cok tuhaf geliyor da insanin oz annesinin calmasi
Allah razi olsun empati yapabildiginiz icin gercekten anlatamadigim cok sey var.neyse ne diyim beterin beteri var.benimde 2 kizim var ins yasayamadigimi onlara yasatir iyi bir Anne olabilirim herzamanÇocukluğunda sevgisini göstermemiş, sürekli şiddet uygulamış, tüm ailede hırsız olarak bilinen bir insandan bahsediyoruz.Ne olursa olsun "anne" diye tutturmayın lütfen. Kadın annesi yüzünden binbir travma ve sıkıntıyla büyümeyi başarmış, evlenmiş hayatını kurmuş, bu seferde öz kızının malını çalarak mahcup ediyor çocuğunu. Şimdi burda bir kadın gelip 2 yaşında çocuğuna şiddet uyguladığından bahsetse hepimiz, sen nasıl annesin? Katlanamayacaktın neden doğurdun vs vs bir sürü şey söyleriz. Ama karşımızda bunu yapmış ve hala kötülüklerine devam eden bir insan var. Anne olması tüm bu kötülükleri yapmış oöduğu gerçeğini değiştirmiyor. Konu sahibi arkadaşım, yerinde olsam bir daha görüşmezdim. Hayatında olmaması olmasından daha iyi.
Gecen bir tanidikla karsilastim mesela bugunde 1 ay kadar once Ah canm kullukte bittin gul bittin hic annene cekmedin vs dedi herzaman heryerde yuzume vuruluyor sanki Karnima bicak saplaniyor cvp ta veremiyorum gecistiriyorumÇocukluğunda sevgisini göstermemiş, sürekli şiddet uygulamış, tüm ailede hırsız olarak bilinen bir insandan bahsediyoruz.Ne olursa olsun "anne" diye tutturmayın lütfen. Kadın annesi yüzünden binbir travma ve sıkıntıyla büyümeyi başarmış, evlenmiş hayatını kurmuş, bu seferde öz kızının malını çalarak mahcup ediyor çocuğunu. Şimdi burda bir kadın gelip 2 yaşında çocuğuna şiddet uyguladığından bahsetse hepimiz, sen nasıl annesin? Katlanamayacaktın neden doğurdun vs vs bir sürü şey söyleriz. Ama karşımızda bunu yapmış ve hala kötülüklerine devam eden bir insan var. Anne olması tüm bu kötülükleri yapmış oöduğu gerçeğini değiştirmiyor. Konu sahibi arkadaşım, yerinde olsam bir daha görüşmezdim. Hayatında olmaması olmasından daha iyi.
Yorumlarda cok ters degilmi hele birisi anneme uzulmusYahu akıl alayım diye gelmişsin ama. Herkese bir ters cevabın var.