- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Bilgisayar oyunları bazen insanları müptela yapabiliyor , benim ablamın eşi geçen yıllarda savaş strateji oyunu oynuyordu ve filolarına saldıracaklar diye işe bile geç gittiği oluyordu . Ama bir süre sonra sıkılıyor insanlar. Bende bir dönem facebook oyunlarıdan , şu çiftlik falan işleri ile uğraştım , dedim ya bir süre sonra sıkılıyor insan. Annene göre yeni bir meşgale işte.Benim 50 küsür yaşındaki komşum halen devam ediyor oyunlarına , hatta takılıyorum ona bazen , dilenci gibi sürekli malzeme istemeye utanmıyormusun falan diye
ne güzel ewt anne görevini size yüklemiş ama bence ne yaptığının farkında anneniz ... işallah en kötü atışmanız ve anlaşmazlığınız bu gibi konular yüzünden olur .. allah mutluluğunuzu daim etsin .. çokta abartılacak bi konu deil ....
vallahii benimde aynı konuda sıkıntım var.teyzem 39 yaşında oyundan başını kaldırmıyo sürekli elinde bilgisayar mutfağa kahve icmeye giderken bile bilgisayarı götürüyo :)) insanın sinirleri bozuluyo ama anneniz tarafından bakınca sanırım o yeni başlamış kadıncağızın hosuna gitmiştir bırakın bi müddet sonra sıkılır kendiliğinden bırakır zaten :)
heheheannenle ılıskınıze bayıldım .cok guldum okurken .
annenın de dedıgı gıbı sen anne olmussun o da kız ,yerler degısmıs ne guzel anne kız gecınıp gıdıyorsunuz
cok takmayın kafanıza yenı basladıysa bu tur oyunlara,merak sarmıs olabılır .
bıraz daha bekleyın bakalım .eger hala aynı devam ederse depresyonda olabılır dıye dusunuyorum
empires and allies mi oynuo
ben de bağımlı oldum da ona birazcık
oynasın ne var.yemegını bılgısayar masasına goturuver yanı ne olur.bende anneyım neler cekıyorum neler.kı daha kızım 2 yasında sızın yasa gelene kadarda neler yasarım bılmıyorum.kendıne eglence bulmus eglensın kadıncagız yakında sıkılır zaten.sızın yaptıgınızı oda sıze yapıyor hem etme bulma dunyası.bayıldım annenıze bu arada.
Bayıldım desem kızmazsın umarım, ancakkk sorumluluk çok ama çok ağır birşeydir, hele de genç yaşta. Bu kadar yük sırtlanma. Annen çok genç evet arkadaş olmak güzel ama roller karışmasın.
Sen çocuksun anne değilsin. Herkes rollerini bilecek. Yaptıklarında anneye yardım olarak gör. Bu şekilde bir hayat seni ilerleyen yaşlarında boğar. Gençsin, gençliğini yaşa tabiki yardım et ama sadece yardım, evi sırtlanma.
kızma canım ben de öyleyim :)))
geceleri o site bu film şu oyun derken,aha şimdi bile saat 06:34
bağımlılık yeminle....normal öğretimim ama kalkamadığımdan ikinci öğretimlere abone oldum resmen:-/
mazur gör anneni,geçer elbet hevesi :)
Çok samimi, çok hoş yazmışsınız, okurken gülümsedim. :)
Bu durumun çok uzun süreceğini sanmıyorum,
erkek olsaydı bu sıkıntılı bir durum olurdu,
çok uzun zaman alırdı vazgeçmek için oyun oynamaktan ama kadınlar için farklı olduğunu düşünüyorum.
Muhtemelen oyuna şimdilik dalmıştır, çıkması yakın olur. :)
Olabilir, belkide yılların yorgunluğunu çıkarmak ister bazı zamanlar, kafa boşaltan ne varsa yönelmez miyiz ona hepimiz kısa sürede olsa. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?