Annem gereksiz şeylere çok para harcıyor. Babam borçlarla uğraşmasına rağmen sesini çıkarmıyor. İstememe rağmen bana 7 bin tl lik oda yaptırmışlar . Şurda 1-2 seneye evden ayrılacağım yok yere masraf çıkardılar.Halbuki benim uzun zamandır yüksek lisans için paraya ihtiyacım var, şu gereksiz şeylere para harcamasalar 2 kere master bitirirdim. Şimdide evin perdelerini yeni olmasına rağmen değiştirmiş. Tutturdu bahçe duvarlarını boyatalım.. Uyarınca ben suçlu oluyorum. Kimse de çıkıp anneme bir şey demiyor. Çok gereksiz şeylere para harcanıyor ve canım çok sıkılıyor bu duruma
Hayır türkiye de değildim o süre istemedğimi söylememe rağmen yaptırmışlar.Şimdi de söylüyorum boş yere yaptırdnz ben onun yerine yüksek lisans a harcardım o parayı diye annem dalga geçermiş gibi cevaplar veriyor.
Evet şuan hala okuyorum yüksek lisans parasını biriktirmem mezuniyetimden sonra en az 1-2 senemi alacak . İş hayatına girdikten sonra tekrardan akademiye dönmek zor olabilir. Halbuki o gereksiz yere harcanan paralar olmasa direk başlardım okula
Annem hiçbir şeyi düşünmüyor. Hayatım boyunca özgüvenimi yıkacak sen yapamazsın sen edemezsn çok dedi . Bazı şeyleri yapabildiğimi fark edince de sanki bu tavırlarıyla bana engel olmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum
Annem hiçbir şeyi düşünmüyor. Hayatım boyunca özgüvenimi yıkacak sen yapamazsın sen edemezsn çok dedi . Bazı şeyleri yapabildiğimi fark edince de sanki bu tavırlarıyla bana engel olmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum