• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEM DEMİ SORUN BENDEMİ?

Hayalhanem909

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
30
6
1
30
merhaba kk üyeleri iyi akşamlar :( Hiç lafı uzatmadan konuya giricem kimseyi sıkmak istemem. Cuma günü kızımın doğum günü. İlk doğum günü. Eşim günlük alıyor parasını bu ara biraz sıkışıklığımz var ama kızımıza bi hediye almak istedik bir kaçtanede kışlık pasta vs abartmadan. Eve yemek alışverişini geciktiriyoruz bebeğe hediye alabilmek için ki hediyeler ihtiyacı olacak şeyler. lazım olan seyler. Annem ben şunu şunu hazırlicam dedi doğum gününe gerek yok anne biz bizeyiz uğraşmayalım dedim ille hazırlicam diyince tamam dedim neyse bana liste yolladı ama o listede benimde esiminde yemediği çocuğun sevmediği seylerde var anne bunlara gerek yok diyorum olsun diyor. ben masraftan kısmaya çalışıyorum bişeyler alabilmek için annem bana alıncaları sayıyor sevmediğimiz seyler dahil. Bu duruma bozuldum mesela. Şimdi ayırdığım bütçenin bir çoğu annemin isteklerine gidecek hiç kışlığım yo arttırıp kkendimede kışlık almayı planlıyordum . Birde canımı sıkan su var eşim benim çok dağınık ve ppistir kendi kişisel bakımı iyidir temizdir ama ev ortamında pistir. Kızımda aşırı kkirletir yerlerde geziyo zaten ne bulsa ağızına o yüzden sürekli süpürme silme halindeyim. Annem napıyosun diyince temizlik yapıyorum diyince annem başlıyo genemi temizlik kafayı bozmuşsun falan bizdeyken annem süpürge açınca güzel süpürürüm her yeri abartma artık falan kki alakaksı yok masanın altı falan süpürülür benim bildiğim heryer. İster istemez anneme kkızıyorum. Anneme dedimki anne dedim çok uğraşmayalım pasta börek şeylerine gerek yok dedim hem ortalık dağılmasın dedim bunu deme sebebimde kızm hiç durmuyo dip köşe temizliği 2 haftada bitiriyorum ne yazıkki bitirene kadar diğer odalar batıyor zaten. Şimdide daha bu gün bitirdim zar zor. uğraşmak istemiyorum artık gerçekten hani adam gibi yapılsa neyse. Ama annem yapar eder sağolsun ama bi bardağı tabağı alıpta yerine kaldırmaz pislenen yeri silmez. Zaten hep yorgunum iyice yoruluyorum o yemek yapınca çok dağınık ve pis çalışıyor her yere her şey dökülüyo dolap kapaklarına kadar . Canı sağolsun ama insan bari bi bardağı dolaba koyar yada kızım zaten bebekten yoruluyo der tezgahı siler? lütfen bi fikir verin gece gece canım sıkıldı biraz :(

merhaba kk üyeleri iyi akşamlar :KK43: Hiç lafı uzatmadan konuya giricem kimseyi sıkmak istemem. Cuma günü kızımın doğum günü. İlk doğum günü. Eşim günlük alıyor parasını bu ara biraz sıkışıklığımz var ama kızımıza bi hediye almak istedik bir kaçtanede kışlık pasta vs abartmadan. Eve yemek alışverişini geciktiriyoruz bebeğe hediye alabilmek için ki hediyeler ihtiyacı olacak şeyler. lazım olan seyler. Annem ben şunu şunu hazırlicam dedi doğum gününe gerek yok anne biz bizeyiz uğraşmayalım dedim ille hazırlicam diyince tamam dedim neyse bana liste yolladı ama o listede benimde esiminde yemediği çocuğun sevmediği seylerde var anne bunlara gerek yok diyorum olsun diyor. ben masraftan kısmaya çalışıyorum bişeyler alabilmek için annem bana alıncaları sayıyor sevmediğimiz seyler dahil. Bu duruma bozuldum mesela. Şimdi ayırdığım bütçenin bir çoğu annemin isteklerine gidecek hiç kışlığım yo arttırıp kkendimede kışlık almayı planlıyordum . Birde canımı sıkan su var eşim benim çok dağınık ve ppistir kendi kişisel bakımı iyidir temizdir ama ev ortamında pistir. Kızımda aşırı kkirletir yerlerde geziyo zaten ne bulsa ağızına o yüzden sürekli süpürme silme halindeyim. Annem napıyosun diyince temizlik yapıyorum diyince annem başlıyo genemi temizlik kafayı bozmuşsun falan bizdeyken annem süpürge açınca güzel süpürürüm her yeri abartma artık falan kki alakaksı yok masanın altı falan süpürülür benim bildiğim heryer. İster istemez anneme kkızıyorum. Anneme dedimki anne dedim çok uğraşmayalım pasta börek şeylerine gerek yok dedim hem ortalık dağılmasın dedim bunu deme sebebimde kızm hiç durmuyo dip köşe temizliği 2 haftada bitiriyorum ne yazıkki bitirene kadar diğer odalar batıyor zaten. Şimdide daha bu gün bitirdim zar zor. uğraşmak istemiyorum artık gerçekten hani adam gibi yapılsa neyse. Ama annem yapar eder sağolsun ama bi bardağı tabağı alıpta yerine kaldırmaz pislenen yeri silmez. Zaten hep yorgunum iyice yoruluyorum o yemek yapınca çok dağınık ve pis çalışıyor her yere her şey dökülüyo dolap kapaklarına kadar . Canı sağolsun ama insan bari bi bardağı dolaba koyar yada kızım zaten bebekten yoruluyo der tezgahı siler? lütfen bi fikir verin gece gece canım sıkıldı biraz :KK43:
Şu annene bi git dermisin

NOT: Sigara içer mesela yere dökülür küller hiç eğilip silmez yada dolan küllüğü boşaltmaz hiç umrunda değil . Gerçekten çok yoruluyorum . sıkılıyorum bazen. Ellerini yıkamasını uyarıyorum genelde :@ bu durumda başlı basına sorun. İlk baslardau mursamıyordum ama batmaya basladı tuvaletten çıkınca el yıkanmazmı söylemeye çeiniyorum kırılır diye hatırlatıncada aa unutmuşum diyo geri giriyo ama ben söylemezsem umrunda olmuyo. Birde eşimin ailesiyle yakınız gelirler annem varken ben bile giymeye çekinirken annem mini elbiseler göğüs kısmı çok açık derecede bana bile rahatsızlık veriici giyiniyıor anne ortama göre giyin bak dışatrda ne giyiyorsan giy ama gelen giden olurken bari biraz düzelt diyorum bozuluyo.

Anneniz sizinle mi kalıyor? Evetse, listeyi siz hazırlayıp vereceksiniz, yemek-temizlik birlikte yapılacak. Hayırsa, anneniz istediğini yapsın getirsin yenmeyeni de geri götürsün. Bütçesini de kendisi ayarlasın.
teşekkür ederim :) ayrı oturuyoruz aynı evde oturalım diyip duruyor gerçi ama onuda ayrı konu açarım artık :D

Madem annen birseyler yapmayı çok istiyor, masrafı da bi zahmet karsılasın.

Bence annen malzemeyi kendi almalı saçma

ya 300 tllik bi salıncak vardı benim kızm sallanmadan asla uyumaz çok yoruluyorum geceleri gündüzleri çoğu zaman sallamakla geçiyo ayaklarım ağrıyo artık diye salıncak aldık iyisinden alalım dedik annem 100 tlsini kendi verdi. ÇEkiniyorum şimdi sen al demeye :(

ya 300 tllik bi salıncak vardı benim kızm sallanmadan asla uyumaz çok yoruluyorum geceleri gündüzleri çoğu zaman sallamakla geçiyo ayaklarım ağrıyo artık diye salıncak aldık iyisinden alalım dedik annem 100 tlsini kendi verdi. ÇEkiniyorum şimdi sen al demeye :KK43:
Paramız yok de açıkça anne yüreği kıyamaz

teşekkür ederim :) ayrı oturuyoruz aynı evde oturalım diyip duruyor gerçi ama onuda ayrı konu açarım artık :KK70:
Ay siz daha iyi bilirsiniz de ben dominantlığı tee bu aralardan hissettim. Böyle durumlarda malzemeyi ev sahibi alıpta orada yapılmaz. Evde yapıp götürülür. Siz direk “anne yapıp getiriver” diyin de kavgadan kurtulun en azından.

O nasıl anne ya benim annem evinde kendi malzemesiyle yapar getirir, ablam annem ben de çıkanı toplarız. Yapma doğumgünü vazgeçtim de pasta kesin çekirdek ailenizle. Öyle anne mi olur be:110:

Annemle normalde iyiydik mesela gelirken ne eksik der alırdı eksik olanı Ama bu sefer biraz bozuldum yüklenmesine. Sonuçta biliyo zar zor biriktirmeye uğraştığımızı

Paramız yok de açıkça anne yüreği kıyamaz
utanıyorum ya ama mecbur demem gerewk :(

Ay siz daha iyi bilirsiniz de ben dominantlığı tee bu aralardan hissettim. Böyle durumlarda malzemeyi ev sahibi alıpta orada yapılmaz. Evde yapıp götürülür. Siz direk “anne yapıp getiriver” diyin de kavgadan kurtulun en azından.
aynen ya durumumuz yok dicem yada yap getir dicem teşekkür ederim

Doğum gunu yapmayın. Eşiniz, siz çocuğunuz birlikte bir şeyler planlayın. Daha eğlenceli olur.
Birlikte yemeğe gidin, ardından kuzuyu oyuncakların, oyun odasının oldugunbir yere götürün oynatın.
O genişmişim günü kutlamalarımgenelde çocuğa eziyet oluyor. Anneye de öyle...

Annemle normalde iyiydik mesela gelirken ne eksik der alırdı eksik olanı Ama bu sefer biraz bozuldum yüklenmesine. Sonuçta biliyo zar zor biriktirmeye uğraştığımızı
Anneniz alsın size giysi kış icin durumunuz yoksa bir de bu kadar az gelire katlanmak mutfaktan kısmak saçma girin bir ise calışın el.ayak tutuyor genclik var cocuga bakacak mini elbiseli bi anne var daha ne olsun..

Back
X