• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEM DEMİ SORUN BENDEMİ?

Doğum gunu yapmayın. Eşiniz, siz çocuğunuz birlikte bir şeyler planlayın. Daha eğlenceli olur.
Birlikte yemeğe gidin, ardından kuzuyu oyuncakların, oyun odasının oldugunbir yere götürün oynatın.
O genişmişim günü kutlamalarımgenelde çocuğa eziyet oluyor. Anneye de öyle...
Öyle planladıydım ama ennem ille gelme taraftarı olunca gelme denmedi :( annem geliyo diye eşimin annesi abisi de gelicek :P anlicanız mahvoldu diyebilirim şimdiden . Bebeğim kalabalığıda hiç sevvmez esimle konuşçam akşam kmse gelmesin bi pasta keseriz yeter dicem

Anneniz alsın size giysi kış icin durumunuz yoksa bir de bu kadar az gelire katlanmak mutfaktan kısmak saçma girin bir ise calışın el.ayak tutuyor genclik var cocuga bakacak mini elbiseli bi anne var daha ne olsun..

daha emiyo diye işe girmek istemiyorum ki eşimde iizin vermiyor şuanda. kkendi dükkanımız var bu ara iki aydır durumlarımız sıkışık hep böyle değildi

Acik acik soyle sade bir kutlama planladik annecigim tesekkur ederim ilgine buyuyup anladigi zaman neyin ne oldugunu senin dusundugun gibi teferruatli yapariz de. Kapat konuyu.
Bir de ne guzel de yi ayri yazmissin o mi olmus mu hic?

Lütfen annenizden utanmayın. Size laf sokacağını yargılanacağını düşünüyorsanız bile dürüst olun. Öyle bir zamandayız ki kimsede para yok zaten[/QUOevet bu ara herkezin durumu sıkışık. annem laf sokup yargılamaz utandığım için diyememiştim :KK43:

annem laf sokmaz etmezz de ben utandığım için diyemedim :(

Acik acik soyle sade bir kutlama planladik annecigim tesekkur ederim ilgine buyuyup anladigi zaman neyin ne oldugunu senin dusundugun gibi teferruatli yapariz de. Kapat konuyu.
Bir de ne guzel de yi ayri yazmissin o mi olmus mu hic?
kusura bakmayın yazım yanlışları için :)

Bu dediklerinizi kv yapmış olsaydı eve alma görüşme lafları dolu olurdu buralarda :KK66:)
:D D: evet

Bebeğiniz zaten hiçbir şeyi anlayabilecek yaşta değil, bir pasta, sevdikleriniz ve siz yeterli.
Bir de annenizle bile bir şey konuşamıyorsanız nasıl yaşıyorsunuz siz bu acımasız hayatı?

Huylu huyundan vazgeçmez. Benimde annem hiç gezmeyeceksin, yemek saati dışında yemeyeceksin, hayatı temizlik. Yemek sanıyor. Ve o nasıl iş yapıyorsa öyle yapılsın istiyor. Soğanın doğranma şekli bile sorun. Ben evimde çok titizim. Burada bardak kaldırmak içimden gelmiyor. Neyse anneniz değişmez. Olduğu gibi kabul edin.

ya 300 tllik bi salıncak vardı benim kızm sallanmadan asla uyumaz çok yoruluyorum geceleri gündüzleri çoğu zaman sallamakla geçiyo ayaklarım ağrıyo artık diye salıncak aldık iyisinden alalım dedik annem 100 tlsini kendi verdi. ÇEkiniyorum şimdi sen al demeye :KK43:

Annene şu anda sıkışık olduğunuzu, masrafı kısmanız gerektiğini söylemelisin. Bir de çocuğuna salıncak oyuncak gibi şeyleri ikinci el alabilirsin daha uygun olur. Hatta nette bununla ilgili bir site var.

Anneniz Nasıl liste yazıp attı ki

Yani yapacaksa yapıp gelsin

Bir de zaten 5 kişi olacaksınız ne yapılabilir ki

Bu sizin ve eşinizin yemediği ne et filan mı yemiyorsunuz

Pasta börek makarna kısır patates gelir benim aklıma evde doğumgünü deyince maliyetli ve yenmeyen ne var bilemedim

Havalar soğudu ama düzelecek kışa daha var kazağı sonra alırsınız

Lakin anneniz ile sorununuz bunlar değil giyimi hareketi her şey size ters ama anneniz de siz de değişmezsiniz

Her gün ev süpürüyorum diyene ben de Canına yazık derim mesela

Olduğu gibi kabul edip Hayatınızdan da mümkün olduğunca uzak tutun

merhaba kk üyeleri iyi akşamlar :KK43: Hiç lafı uzatmadan konuya giricem kimseyi sıkmak istemem. Cuma günü kızımın doğum günü. İlk doğum günü. Eşim günlük alıyor parasını bu ara biraz sıkışıklığımz var ama kızımıza bi hediye almak istedik bir kaçtanede kışlık pasta vs abartmadan. Eve yemek alışverişini geciktiriyoruz bebeğe hediye alabilmek için ki hediyeler ihtiyacı olacak şeyler. lazım olan seyler. Annem ben şunu şunu hazırlicam dedi doğum gününe gerek yok anne biz bizeyiz uğraşmayalım dedim ille hazırlicam diyince tamam dedim neyse bana liste yolladı ama o listede benimde esiminde yemediği çocuğun sevmediği seylerde var anne bunlara gerek yok diyorum olsun diyor. ben masraftan kısmaya çalışıyorum bişeyler alabilmek için annem bana alıncaları sayıyor sevmediğimiz seyler dahil. Bu duruma bozuldum mesela. Şimdi ayırdığım bütçenin bir çoğu annemin isteklerine gidecek hiç kışlığım yo arttırıp kkendimede kışlık almayı planlıyordum . Birde canımı sıkan su var eşim benim çok dağınık ve ppistir kendi kişisel bakımı iyidir temizdir ama ev ortamında pistir. Kızımda aşırı kkirletir yerlerde geziyo zaten ne bulsa ağızına o yüzden sürekli süpürme silme halindeyim. Annem napıyosun diyince temizlik yapıyorum diyince annem başlıyo genemi temizlik kafayı bozmuşsun falan bizdeyken annem süpürge açınca güzel süpürürüm her yeri abartma artık falan kki alakaksı yok masanın altı falan süpürülür benim bildiğim heryer. İster istemez anneme kkızıyorum. Anneme dedimki anne dedim çok uğraşmayalım pasta börek şeylerine gerek yok dedim hem ortalık dağılmasın dedim bunu deme sebebimde kızm hiç durmuyo dip köşe temizliği 2 haftada bitiriyorum ne yazıkki bitirene kadar diğer odalar batıyor zaten. Şimdide daha bu gün bitirdim zar zor. uğraşmak istemiyorum artık gerçekten hani adam gibi yapılsa neyse. Ama annem yapar eder sağolsun ama bi bardağı tabağı alıpta yerine kaldırmaz pislenen yeri silmez. Zaten hep yorgunum iyice yoruluyorum o yemek yapınca çok dağınık ve pis çalışıyor her yere her şey dökülüyo dolap kapaklarına kadar . Canı sağolsun ama insan bari bi bardağı dolaba koyar yada kızım zaten bebekten yoruluyo der tezgahı siler? lütfen bi fikir verin gece gece canım sıkıldı biraz :KK43:
Annenize paranızın olmadığını söyleyin açık açık yoksa laftan anlamıyorlar.

Ayri evdeyseniz sizden malzemeleri alip mi yapacak.evde yapip getirsin .bence cekinmeyin anneniz degil mi alamayiz deyin acikca.surekli mi sizde?temizlik konusunda bu kadar rahatsiz ettigine gore sizi .

Ben anneye bu kadar ofkelenmenizi gerektirecek bir durum gormedim .Hepimizin annesi yapiyor bu tarz seyler Acikca soyleyin bu Kadar alamayiz diye.

Şöyle de
Anne bu ay çok sıkıştık bukadar masraf bizi daha da yoracak oyüzden Doğum günü yapmak istemiyorum sadece pasta kessek yeter seneye toparlamış olursak en güzelini yaparız öptüm de bitir

Back
X