• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEM DEMİ SORUN BENDEMİ?

merhaba kk üyeleri iyi akşamlar :KK43: Hiç lafı uzatmadan konuya giricem kimseyi sıkmak istemem. Cuma günü kızımın doğum günü. İlk doğum günü. Eşim günlük alıyor parasını bu ara biraz sıkışıklığımz var ama kızımıza bi hediye almak istedik bir kaçtanede kışlık pasta vs abartmadan. Eve yemek alışverişini geciktiriyoruz bebeğe hediye alabilmek için ki hediyeler ihtiyacı olacak şeyler. lazım olan seyler. Annem ben şunu şunu hazırlicam dedi doğum gününe gerek yok anne biz bizeyiz uğraşmayalım dedim ille hazırlicam diyince tamam dedim neyse bana liste yolladı ama o listede benimde esiminde yemediği çocuğun sevmediği seylerde var anne bunlara gerek yok diyorum olsun diyor. ben masraftan kısmaya çalışıyorum bişeyler alabilmek için annem bana alıncaları sayıyor sevmediğimiz seyler dahil. Bu duruma bozuldum mesela. Şimdi ayırdığım bütçenin bir çoğu annemin isteklerine gidecek hiç kışlığım yo arttırıp kkendimede kışlık almayı planlıyordum . Birde canımı sıkan su var eşim benim çok dağınık ve ppistir kendi kişisel bakımı iyidir temizdir ama ev ortamında pistir. Kızımda aşırı kkirletir yerlerde geziyo zaten ne bulsa ağızına o yüzden sürekli süpürme silme halindeyim. Annem napıyosun diyince temizlik yapıyorum diyince annem başlıyo genemi temizlik kafayı bozmuşsun falan bizdeyken annem süpürge açınca güzel süpürürüm her yeri abartma artık falan kki alakaksı yok masanın altı falan süpürülür benim bildiğim heryer. İster istemez anneme kkızıyorum. Anneme dedimki anne dedim çok uğraşmayalım pasta börek şeylerine gerek yok dedim hem ortalık dağılmasın dedim bunu deme sebebimde kızm hiç durmuyo dip köşe temizliği 2 haftada bitiriyorum ne yazıkki bitirene kadar diğer odalar batıyor zaten. Şimdide daha bu gün bitirdim zar zor. uğraşmak istemiyorum artık gerçekten hani adam gibi yapılsa neyse. Ama annem yapar eder sağolsun ama bi bardağı tabağı alıpta yerine kaldırmaz pislenen yeri silmez. Zaten hep yorgunum iyice yoruluyorum o yemek yapınca çok dağınık ve pis çalışıyor her yere her şey dökülüyo dolap kapaklarına kadar . Canı sağolsun ama insan bari bi bardağı dolaba koyar yada kızım zaten bebekten yoruluyo der tezgahı siler? lütfen bi fikir verin gece gece canım sıkıldı biraz :KK43:

Anlamadığım kısıtlı bütçeniz varsa 1 yaşındaki çocuk herşeyden mutlu olur hediyelere boğmanıza gerek yok ki paranız olduğunda eksiğini birer birer alırsınız akrabalar gelecekse onlarda getirir ufak hediyeler belki ihtiyacı olan bişey getirecekler. Doğum günü önemli bigün ama gözünüZde bu kadar abartmayın durumunuz yoksa boşa özentilik yapmayın sosyal medyada her gördüğünüzü kendinize uyduracaksınız diye kaide yok. Hele mutfak alışverişimden kısıp doğru düzgün yemek yiyemecek ve çocuğuma yediremeyeceksem abartmam şahsen bana saçmalık geldi üzgünüm

Bana çok tuhaf gelıyor , neden malzemeyı o almıyor. Ben aılemden bu sekılde gormedım . Boyle seyler okudukca aılemı sırtımda tasıyasım gelıyor

Biz de çok doğumgününe, etkinliğe yemek götürdük. Evde yapar, tuppere ,borcama, yoğurt kutusuna koyar gittiğimiz evde servis ederiz.
İlk defa duyuyorum gönüllü yapılıp malzemelerin ev sahibinden istendiği bir yemek.
Bence anneniz sizi saymiyor. Kararlı bir dille 'anne ben sabahtan evi hazırlayıp odaların kapısını kapatacağım, bin tane işim var. Eğer evden yapıp geleceksen bana yardım için, elbet gel. Ama burada beni de görüp perişan edeceksen istemiyorum. Zaten pazar size geleceğiz, orada da kutlarız bir doğum günü
Diyebilirsin

merhaba kk üyeleri iyi akşamlar :( Hiç lafı uzatmadan konuya giricem kimseyi sıkmak istemem. Cuma günü kızımın doğum günü. İlk doğum günü. Eşim günlük alıyor parasını bu ara biraz sıkışıklığımz var ama kızımıza bi hediye almak istedik bir kaçtanede kışlık pasta vs abartmadan. Eve yemek alışverişini geciktiriyoruz bebeğe hediye alabilmek için ki hediyeler ihtiyacı olacak şeyler. lazım olan seyler. Annem ben şunu şunu hazırlicam dedi doğum gününe gerek yok anne biz bizeyiz uğraşmayalım dedim ille hazırlicam diyince tamam dedim neyse bana liste yolladı ama o listede benimde esiminde yemediği çocuğun sevmediği seylerde var anne bunlara gerek yok diyorum olsun diyor. ben masraftan kısmaya çalışıyorum bişeyler alabilmek için annem bana alıncaları sayıyor sevmediğimiz seyler dahil. Bu duruma bozuldum mesela. Şimdi ayırdığım bütçenin bir çoğu annemin isteklerine gidecek hiç kışlığım yo arttırıp kkendimede kışlık almayı planlıyordum . Birde canımı sıkan su var eşim benim çok dağınık ve ppistir kendi kişisel bakımı iyidir temizdir ama ev ortamında pistir. Kızımda aşırı kkirletir yerlerde geziyo zaten ne bulsa ağızına o yüzden sürekli süpürme silme halindeyim. Annem napıyosun diyince temizlik yapıyorum diyince annem başlıyo genemi temizlik kafayı bozmuşsun falan bizdeyken annem süpürge açınca güzel süpürürüm her yeri abartma artık falan kki alakaksı yok masanın altı falan süpürülür benim bildiğim heryer. İster istemez anneme kkızıyorum. Anneme dedimki anne dedim çok uğraşmayalım pasta börek şeylerine gerek yok dedim hem ortalık dağılmasın dedim bunu deme sebebimde kızm hiç durmuyo dip köşe temizliği 2 haftada bitiriyorum ne yazıkki bitirene kadar diğer odalar batıyor zaten. Şimdide daha bu gün bitirdim zar zor. uğraşmak istemiyorum artık gerçekten hani adam gibi yapılsa neyse. Ama annem yapar eder sağolsun ama bi bardağı tabağı alıpta yerine kaldırmaz pislenen yeri silmez. Zaten hep yorgunum iyice yoruluyorum o yemek yapınca çok dağınık ve pis çalışıyor her yere her şey dökülüyo dolap kapaklarına kadar . Canı sağolsun ama insan bari bi bardağı dolaba koyar yada kızım zaten bebekten yoruluyo der tezgahı siler? lütfen bi fikir verin gece gece canım sıkıldı biraz :(
Anneniz torununun dogumgunu icin yapacagi ikramliklari size mi aldiriyor hic yapmasın daha iyi

ya 300 tllik bi salıncak vardı benim kızm sallanmadan asla uyumaz çok yoruluyorum geceleri gündüzleri çoğu zaman sallamakla geçiyo ayaklarım ağrıyo artık diye salıncak aldık iyisinden alalım dedik annem 100 tlsini kendi verdi. ÇEkiniyorum şimdi sen al demeye :KK43:
Kusura bakmayın ama şu aralar mutfak harcamalarımızı bile bebeğin hediyeleri için erteledik demişsiniz ya ben buna takıldım
Bence bu salıncak özelliklede uyutmak için hiç uygun değil kolaya kaçmak için bebeğinizin sağlığıyla oynuyorsunuz hemde bu sıkışıklıkda gereksiz bir harcama
1 yaşındaymış artık sallamak yerine yavaş yavaş yatağında uyutmaya alıştırın

Annenizlede açık açık konuşun en güzeli

Back
X