Annem depresyonda acı çekiyorum

lavmibeybi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
12
0
16
İstanbul
17 yaşındayım. Annem 3. kez depresyon geçiriyo. İlkine şahit olmadım. İlk depresyonu dedemin ölümü yüzündendi iklncisi abimin üniversite tercihleri yüzünden şimdi yine abimin basit bir rahatsızlığı yüzünden. Annem önümde kıvranıyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Acı çekiyor uyuyamıyor bir şey yemiyor. Psikiyatristi perşembe dönücek burda değilmiş. Abimin test sonuçları da 4 5 gün sonra çıkıcak. Öyle bir şey ki annem deli gibi hiçbir farkı yok. Ben hayatımda bir kere babamı ağlarken gördüm o da bu yüzdendi. Psikolojim çok kötü . Yapabileceğim tek şey buraya yazmak. Bide babam geceleri çalışıyor bazen abim de bizle yaşamıyor ve ben bu yükün altında eziliyorum ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum

üzülme bitanem depresyon biz kadınların geçirme ihtimali yüksek hastalıklardan biridir. ve bir sağlık sorunudur. depresyona delilik gözüyle değil bir sağlıksal rahatsızlık olarak bakmalıyız artık çünkü sağlığın tanımı fizyolojik ve ruhsal iyilik halidir. annene destek ol çok dua et doktor randevu ve terapilerini ihmal etme büyük sevgiye ihtiyacı var. unutma bu bir delilik değil bir tür rahatsızlık

17 yaşındayım. Annem 3. kez depresyon geçiriyo. İlkine şahit olmadım. İlk depresyonu dedemin ölümü yüzündendi iklncisi abimin üniversite tercihleri yüzünden şimdi yine abimin basit bir rahatsızlığı yüzünden. Annem önümde kıvranıyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Acı çekiyor uyuyamıyor bir şey yemiyor. Psikiyatristi perşembe dönücek burda değilmiş. Abimin test sonuçları da 4 5 gün sonra çıkıcak. Öyle bir şey ki annem deli gibi hiçbir farkı yok. Ben hayatımda bir kere babamı ağlarken gördüm o da bu yüzdendi. Psikolojim çok kötü . Yapabileceğim tek şey buraya yazmak. Bide babam geceleri çalışıyor bazen abim de bizle yaşamıyor ve ben bu yükün altında eziliyorum ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum

canım Allah yardımcın olsun zor bir durum ancak inşallah en kısa zamanda düzelir.unutmaki her bayan yasadığı sıkıntılardan dolayı strese girip psikolojisi bozuluyor:(

Acil şifalar inşallah! Bu süreçte size destek olabilecek bir teyzen, halan yok mu? Gelsin bir süre sizle kalsınlar.

Canım acil şifalar ama olayın senle hiçbir alakası yok bunu unutma. Annen dedenin ölümünü hala atlatamamış olabilir mi, çünkü diğer depresyonları üniversite tercihi ve basit bir rahatsızlık diyorsun. Dedenin ölümü kadar ağır şeyler değil o yüzden sordum, ya da abine çok düşkün de olabilir. Annene elinden geldiğince destek olmaya, onunla konuşmaya çalış ancak yapamıyorsan da kendini suçlama çünkü senin de yapacağın bir şey yoktur o zaman. Arada dışarı çık istersen evde çok durma, olanları görüp hiçbir şey yapamamak seni daha kötü hissedirecektir.

4-5 günde bir şey olmaz o kadar önemsemeyin.anne bile olsa sizi de düşünmesi lazım.

Back
X