- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Baştan samimi olduğum için sonradan nasıl mesafe koyarım noldu bu geline derler mi diye düşünüyorumMisillemeden anlıyormuş ışte anladığı dilden konuş
Birden olmaz tabi ne bilim mesafeli davran biraz ama eşine irdele bunu onlar anlamasada eşin anlasın neyi neden yaptığınıBaştan samimi olduğum için sonradan nasıl mesafe koyarım noldu bu geline derler mi diye düşünüyorum
Kesinlikle öyle bir kadın. İnanın olmasa üzülmem ki haklı der geçerim. Birden mesafe koymak siritmaz mi yardımcı olur musunuzAilene nasıl davranıyorsa ,sende onun ailesine birebir aynı davran.noluyoz derse , seni örnek alıyorum dersin..nezaman normale dönersen bende ozaman dönecem dersin.eğer annen gerçekten dediğin gibi bir kadınsa , kocanız haksızlık yapıyor.iki cümle kurmak zor değil.
Hayır nerede ne konusulacagini cok iyi bilen biridir kendisi. Oyle bi cekinme durumu yok yani. Onun annesi kabahatli degil evet ama benim annem de değil.Eşinin soğukluğu kayınvalidenin kabahati değil ki hıncını onlarla mesafeli olarak alıcaksın.yeni evliyseniz henüz alışamamış olabilir ,erkekler sanki biraz daha geç alışıyorlar.çekiniyordur ,kayınvalideyle nasıl konuşulur henüz kestiremiyordur.zamana bırakın bence annenize de kendisiyle ilgili bir sıkıntı olmadığını yapısının böyle olduğunu anlatın kadın üzerine alınıp gelmemezlik yapmasın.
Ben de öyle düşünüp üzülüyorum. Hep suyuna gitti annem yaranamadı cok pismanliklarim var bu konuda.Hiç bir iyilik cezasız kalmıyor,dört döndüğü için makbul değildir anneniz!Ümüğünü sıksa kıymetli olabilirdi belki..
Yapacak pek bişey yok içinden gelmiyorsa gelmiyordur..Siz güleryüzlü olmaya devam edin çünkü mizacınız böyleyse misilleme yapmak isteseniz dahi somurtamazsınız ..
Ailemle mi?Of en iyisi uzak olmakalo! alo! okadar
Sırıtmaz canım sırıtmaz.ailesi noluyoruz derse , kocama sorun dersin geçersin.Kesinlikle öyle bir kadın. İnanın olmasa üzülmem ki haklı der geçerim. Birden mesafe koymak siritmaz mi yardımcı olur musunuz
Peki nasıl koyabilirim mesafeyi?Sırıtmaz canım sırıtmaz.ailesi noluyoruz derse , kocama sorun dersin geçersin.
Nasıl davranayim biraz daha açar mısınız? Canı yansın ki cesaret edemesin bi daha güler yüzünü esirgemesin istiyorum.Onu kendi silahıyla vur!
Biraz acımasızca gelebilir ama konu anne olunca benim şalterler atıyor
Misilleme ..
Nasıl davranayim biraz daha açar mısınız? Canı yansın ki cesaret edemesin bi daha güler yüzünü esirgemesin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?