annem eski nisanlimin resmini yirtti?

vefa12

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
32
7
1
33
annemin cuzdanina bakarken eski nisanlimin fotografi cikti ayrilali 2 ay fln oldu 5 yildir birlikteydik annem elimden cekip yirtti agladim bende cok uzuldum yirttigi icin bikere bakcaktim 5 yil oncesinin resmiydi annemle konusmuyorum ?

Niye ayrildiniz ki annen mi ayirdi hayirdir bu kadar tepkin niye

Anlamadım eski nişanlının resmi annenin cüzdanında mıydı? Neden ki?

annnein cuzdaninda ne isi var
e ayrilmisin iste adam yarin gider evlenir o zaman napacaksin
ayrilmisin iste onu unut ..

annemin cuzdanina bakarken eski nisanlimin fotografi cikti ayrilali 2 ay fln oldu 5 yildir birlikteydik annem elimden cekip yirtti agladim bende cok uzuldum yirttigi icin bikere bakcaktim 5 yil oncesinin resmiydi annemle konusmuyorum ?
anneniz iyi yapmış. hatta az bile yapmış. üzerine size de bir iki söz söylemeliymiş.
kızını dövmeyen dizini döver diye özlü bir sözümüzü size hatırlatmak isterim.

Ağlayacak ne var fotoğraf istiyorsan eski zamanda yaşamıyoruz bu adam hiç mi sosyal medya kullanmıyor bu 1 .
2 . Annenin cüzdanın da eski nişanlının fotoğrafı ne arıyor?
3 . Seviyorsaniz neden ayrıldınız?
4. Sevmiyorsan neden ağlıyorsun?

Geçmiş geçmişte kalmış 5 yıl olmuş artık daha neyine bakacaksınız yahu? Kadın böyle arabeske bağlayacağınızı bildiğinden yırtmıştır.

Geçmiş geçmişte kalmış 5 yıl olmuş artık daha neyine bakacaksınız yahu? Kadın böyle arabeske bağlayacağınızı bildiğinden yırtmıştır.
Yok ilişki 5 yıllık, ayrılık 2 ay önce yaşanmış.

Gerçi bence 2 ay da çok geçmiş

Yok ilişki 5 yıllık, ayrılık 2 ay önce yaşanmış.

Gerçi bence 2 ay da çok geçmiş

Haa pardon kafa kalmadı ki bende de :) Yıllar yıllar öncesinin fotoğrafı sanıp arabeske bağladı sanmıştım, 2 ay önceyse niye bu fotoğraf derdi ya artık her yer sosyal medya istediği kadar baksın, bu adamın hesabı falan yok mu hiç?

Abartma canm adı üstünde eski hem annenin cüzdanında ne işi var çok saçma

18 yasindayken cekilmid bir fotografti ne biliyim bakicaktim galiba biraz duygusal yaklastim olaya

Annenin cuzdanindan çıktıysa sende ayriysan yirtmak onun hakki, senin cuzdanindan çıkanı da sen yirtarsin.

İyide annen madem resmi yırtacaktı cüzdanında niye saklamış ki.

Alt tarafı bir erkek için seni doğuran büyüten kadına küsmek ne aptalca.

kalmis iste ama ben bakmak istedim bi kere elimden cekip yirtti buna karar vermek benim hakkim degilmi
bu sebepten dolayı anneyle konuşmamak gerçekten çok çocukca ve yersiz bi davranış şekli
..
nişanlı sizin nişanlı olduğu için kendinizde bu şekilde bi hak görüyorsanız şayet , fotoda annenizin kendine ait cüzdanından çıktığı ve kendi tercihine göre sakladığı için de bence annenizin de o resmi yırtma ve sonlandırma hakkı var derim hemde sonuna kadar :)

belli anneniz sizi üzdüğü için o kişiye bi hayli kızgın .. bakın sizi üzdüğü için diyorum yani SİZİN İÇİN ...
bence sizi yolda bırakan değmeyecek insanlar için anneciğinizi üzmeyin... nişanlı çok bulursun ama bi anne daha bulmazsın ... bence annenizden özür dileyin derim ... bi derin nefes alın da daha aklı selim düşünün ... yaptığınız çok saçma ve üzücü ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…