Niye ayrildiniz ki annen mi ayirdi hayirdir bu kadar tepkin niye
kalmis iste ama ben bakmak istedim bi kere elimden cekip yirtti buna karar vermek benim hakkim degilmiAnnenin cüzdanında eski nişanlının resmi ne arıyor ki.
Ay ne hakki Allah askina sen de yirtmayacak miydin ? Kadin belliki uzulme diye yirttikalmis iste ama ben bakmak istedim bi kere elimden cekip yirtti buna karar vermek benim hakkim degilmi
anneniz iyi yapmış. hatta az bile yapmış. üzerine size de bir iki söz söylemeliymiş.annemin cuzdanina bakarken eski nisanlimin fotografi cikti ayrilali 2 ay fln oldu 5 yildir birlikteydik annem elimden cekip yirtti agladim bende cok uzuldum yirttigi icin bikere bakcaktim 5 yil oncesinin resmiydi annemle konusmuyorum ?
Yok ilişki 5 yıllık, ayrılık 2 ay önce yaşanmış.Geçmiş geçmişte kalmış 5 yıl olmuş artık daha neyine bakacaksınız yahu? Kadın böyle arabeske bağlayacağınızı bildiğinden yırtmıştır.
Yok ilişki 5 yıllık, ayrılık 2 ay önce yaşanmış.
Gerçi bence 2 ay da çok geçmiş
Haa pardon kafa kalmadı ki bende de :) Yıllar yıllar öncesinin fotoğrafı sanıp arabeske bağladı sanmıştım, 2 ay önceyse niye bu fotoğraf derdi ya artık her yer sosyal medya istediği kadar baksın, bu adamın hesabı falan yok mu hiç?
Annenin cuzdanindan çıktıysa sende ayriysan yirtmak onun hakki, senin cuzdanindan çıkanı da sen yirtarsin.
İyide annen madem resmi yırtacaktı cüzdanında niye saklamış ki.
bu sebepten dolayı anneyle konuşmamak gerçekten çok çocukca ve yersiz bi davranış şeklikalmis iste ama ben bakmak istedim bi kere elimden cekip yirtti buna karar vermek benim hakkim degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?