Annem evlat ayrimi yapiyor

Annem ise bana agzinda bir hakaret geziyor dedi ben de demin oglun kufur etti ama dedim hemen lafi degistirdi

Keske herkes sizin gibi dusunse alay etmesinler ama naparlarsa yapsinlar benim ailem psikolojik sorunum oldugunu bilip ilac kullanmama ragmsn yapiyor bunlari benim abim ruh hastasi ama onu degil beni goturuyorlar hep ruh hastasi abim tencere.kapagi icin bagirdi bende cildirdim catal attim biberleri attim masayi kirdim ciglik cigliga kactim ev savas alanina dondu antidepresnaimida icmemistim zaten cildirdim kisaca
Psikiyatristler der ki :bize gerçek hastalar gelmez
Gerçek hastaların hasta ettiği insanlar gelir

Ç

Annem ise bana agzinda bir hakaret geziyor dedi ben de demin oglun kufur etti ama dedim hemen lafi degistirdi
Canim senin gectigin bu yollari bizde bi kac sene evvel gectik ama o donemlerde inanki herkesin boyle sorunlari olabiliyor. Sen ilaclarini kullan ve ofkeni kontrol et bide tabiki aklini sadece hukuk fakultesine odakla hersey guzel olacak bi kac seneye gececek inan bana 🙏

Oglu dediginiz kişi sizinde abiniz. Sevmeye çalışın, ozaman batmaz kimsenin davranışı.
Evlât ayırımı kötüdür evet, ama buna odaklanıp her hareketi ayırım gibi algılamak yanlış. "Yalandan gurur duydum" dedi diyordunuz, belkide gerçektir.

Bu konunun nesi ile alay ediliyor anlamadım
Konu sahibi durumuna üzüldüm
Ama bir yardım almayı düşünebilirsin
Deateğe ihtiyacın var gibi
Annen ile bu durumu açıkca konuşmayı denedin mi hiç

Bence okulunu bitir hayatini kur, disardada hayat kolay degil maalesef. Derslerine odaklan. Yarin bir gun birsey oldugunda annene eminim senin kapini calar oglu donup bskmaz bile.. o kadar cok canli ornek varki boyle gercek hayatta..

Back
X