- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Annem ise bana agzinda bir hakaret geziyor dedi ben de demin oglun kufur etti ama dedim hemen lafi degistirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneni olduğu gibi kabullenBen de anlamiyirum
Psikiyatristler der ki :bize gerçek hastalar gelmezKeske herkes sizin gibi dusunse alay etmesinler ama naparlarsa yapsinlar benim ailem psikolojik sorunum oldugunu bilip ilac kullanmama ragmsn yapiyor bunlari benim abim ruh hastasi ama onu degil beni goturuyorlar hep ruh hastasi abim tencere.kapagi icin bagirdi bende cildirdim catal attim biberleri attim masayi kirdim ciglik cigliga kactim ev savas alanina dondu antidepresnaimida icmemistim zaten cildirdim kisaca
Canim senin gectigin bu yollari bizde bi kac sene evvel gectik ama o donemlerde inanki herkesin boyle sorunlari olabiliyor. Sen ilaclarini kullan ve ofkeni kontrol et bide tabiki aklini sadece hukuk fakultesine odakla hersey guzel olacak bi kac seneye gececek inan banaAnnem ise bana agzinda bir hakaret geziyor dedi ben de demin oglun kufur etti ama dedim hemen lafi degistirdi
Daha iyiDikkatin nasıl derslerde?
İlaçlarını kullanmamazlık etme dikkat eksikliği için diyorum
O kadar haklisin kiPsikiyatristler der ki :bize gerçek hastalar gelmez
Gerçek hastaların hasta ettiği insanlar gelir
Ç
Tamam.