Annem evlat ayrimi yapiyor

O zaman icinizi sondurup cikabilirsiniz hanimfendi kimse silah zoruyla yorum yaptirmsdi
Hanımefendi içimde yanan birşey yok en başta bunu söyleyeyim. Kaç defadır aynı konuları açıp duruyorsunuz. İstediğiniz kadar istediğiniz gibi konu açabilirsiniz bir sınırlama yok, ancak söylediğimiz hiçbirşey umursamayıp hiç söylememişiz gibi devam ediyorsunuz. Söylenenlerin hangisini uyguladınız Allah aşkına? Cevap vermeye gelince gayet güzel cevap veriyorsunuz annenizle de bu konuyu konuşabilirsiniz zor değil yani. İyi günler.

Senin yaşındayken, benim anneminde bir dediği diğer dediğini tutmazdı.
Stres topu gibiydim kullan kullan at.
Sonrada parasıyla bir şeyler yapmaya çalışırdı. Aynı babam.

Ne diyebilirimki? Okulun bitmeden yapacak bir şey yok gibi. Moralini sıkı tutmalısın. Biliyorum zor ama üzülmen sadece sana zarar veriyor.

Neye göre kime göre tembel.
Bizim zamanımızda matematik yapamayan tembel yapabilen zekiydi. Halbuki zekanın sayısalı var, sozeli var, sanatsalı var.....

Bu kadar olur hanımefendi, ben sözel bölüm full yapıyordum, matematiğim de iyiydi ve beni zorla sayısal seçtirmişlerdi. Fizik neyse de diğer fen derslerim sıfırdı, ne mühendis ne doktor olamadım diye dayak yemişliğim vardır benim. Pek ala avukat, psikolog olurdum, ancak çok saçma bir bölüm okudum. Ben kendim seneler sonra sistem değişince dilden sınava girdim, İngilizce öğretmeni oldum. İnşallah herkes bilinçlenir.

Artık kabullensen de konu açmasan daha iyi olmaz mı? Ailen seni sevmiyor abini daha çok seviyor,herkes herkesi sevmek zorunda değil ki ... sen sırf annen baban diye onları sevmek zorunda değilsin onlar da seni... ama şunu da unutma seni önemsemeseler doktora gidip tedavi olmanı istemezler di

Oh be actim rahatladim annem bariz sekilde ayrimci cok uzun anlaticam anneme gore ben hep yaramaz tembel ise yaramaz bir cocuktum abim ise caliskan uslu zeki ise yarayan bir cocuktu ben ne yapsam anneme yaranamadim ona gore her seye aglayan bagiran soguk nevale pisirik ve huysuz bir cocuktum abim ise uslu aglamayan bagirmayan sicakkanli her ortamda kendini sevdirebilen birisiydi buyudum abim hep takdir aldi ben tesekkur liseye gectim ilk sene kaldim abim univ kazandi bana ise aptal muamelesi yapildi gectim sinifi yaranamadim zaten gorevindi dediler sustum abim benimle dalga gecti karsilik verince alingan ya da terbiyesiz oldum annem ise guldu ben yapinca terbiyesiz oldum elimde hep telefon televizyon asosyal biriydim annem veli toplantilarinda abimi ovdu beni gomdu hem de hocalarin yaninda eve gelince ise yalandan beni cok gururlandirdin dedi is yapinca dunyanin en iyi evladi oldum oglu eve gelince yine corap gibi atildim koseye o gelince ikisi bir olup benimle dalga gecerlerdi psikolojim bozuk muamelesi gorup psikiyatrise goturuldum ama oglu evde teror estirip bagirdi babam ve annem ise erkektir yapar seyine girdiler beni dovduler kac kez ona bir kez olsun el kaldirmadilar onlara gore ben hic calismadim hep yattim simariktim huysuzdum alingandim ama abim dort dortluktu dedim ben hukuk kazanicam inanmadilar ama inanmis gibi yaptilar ya da oyle yapmayi sectiler kisaca evde hep ayri tutuldum :KK43:

Ailenin yanlış bir tutumu var doğru
Senin de hataların var
Ama artık kendine acımaktan vazgeç
Şikayetçi olduğun yönleri törpüle, hatalarını düzelt, hayatını kurmak için çabala, sızlanmakla ömür geçmez

Himm hiperaktiviten oldugunu yeni okudum.spora ilgin nasil?hukuk olmasa da spor akademisi olabilir belki?

Kardesimle aynı yaştasın bazen onunda pat diye kalkıp ortamı terk ettiği oluyor hep gelişim aşamasında oldugunuz için
Şuan bir kimlik arayisindasiniz Melankolik takılma evresindesiniz.
Eğer ayrımcılık varsa cabala uğraş kendine iyi bir gelecek hazırla git açık açık duygularını anlat Ailene Fevri olmadan
Onlar senin ailen tirnagina bir zarar gelse içleri yanar içindeki sıkıntıları anlat lütfen
Ve artık biraz düz yasa dert arama

Sacma yorumlar yapacaklar lutfen girmesin konuya

Simdi senin 484928382 kez actigin konular malum. Konularina nasil bilimsel bir aciklama istiyorsun? Hani kimin yazip yazmayacagini seciyorsun ya! Ee biz de belki dogru duzgun konu gormek istiyoruz olamaz mi?
Bir de sacma yorum yapacaklar demissin de konularin malum :KK53:

Ben de anneme kotu davranirim cunku aklima yaptigo ayrim ogluyla beni asagilamalari bana bagirmalari geliyor bu yuzden hep bagiririm ona

Ki abim beni hep aglatan birisi ne zaman evde yalniz kalsak hep bir sey yapip beni aglatie sonra susturmaya calisir 90 kilo bana tekme atmisligi bar

Karşınızdaki bir lise öğrencisi hanımlar. Küçücük.
Sabah birinci sınıf öğrencisine öğretmeninin davranışlarıyla ilgili ahkam kesiyordunuz pedagojiyle ilgili, şimdi bu yaştaki , üstelik psikolojik sorunu olan bir çocuğa davranışınız hoş mu?
aynı konuyu yüzlerce kez açmış olabilir, okumadan geçin ama alay etmek neden?

Karşınızdaki bir lise öğrencisi hanımlar. Küçücük.
Sabah birinci sınıf öğrencisine öğretmeninin davranışlarıyla ilgili ahkam kesiyordunuz pedagojiyle ilgili, şimdi bu yaştaki , üstelik psikolojik sorunu olan bir çocuğa davranışınız hoş mu?
aynı konuyu yüzlerce kez açmış olabilir, okumadan geçin ama alay etmek neden?
Keske herkes sizin gibi dusunse alay etmesinler ama naparlarsa yapsinlar benim ailem psikolojik sorunum oldugunu bilip ilac kullanmama ragmsn yapiyor bunlari benim abim ruh hastasi ama onu degil beni goturuyorlar hep ruh hastasi abim tencere.kapagi icin bagirdi bende cildirdim catal attim biberleri attim masayi kirdim ciglik cigliga kactim ev savas alanina dondu antidepresnaimida icmemistim zaten cildirdim kisaca

Cantami atti neden atiyorsun diyince kufur etti sabah ben edince adim her seye cikti o edince kimse bir sey demedi benim ailem ruh hastasi asil kendilero gitmeliler psikiyatrise bende onlara siz aptalsiniz size her sey mustehak ne yapsam hakediyorsunuz bundan sonra siz benim icin bittiniz.dedim

Back
X