annem evlat ayrimimi yapiyor

Rozerinrode

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
37
0
:KK1::KK1:2009 yilinda kalp rahatsizlii gecirdim 3yil evden hic cikamadim piskolojim bozuldu anneme beni piskologa gotur dedim seansi 100lira diye goturmedi cok gorup bugunde 2014 yilinda ablamin sosyal fobi yuzunden piskoga gittigini ogrendim annem evlat ayrimimi yapiyor 3yilim evin iconde zindan oldu hergun olecegim dusuncesiyle piskolojim cok bozuktu butun arkadaslarimla gorusmeye gorusmeye hic arkadasim kalmadi kinam olucak kimi cagircam simdi annem evlat ayrimimi yapiyor adil davranmiyormu

Son düzenleme:
:KK1::KK1:2009 yilinda kalp rahatsizlii gecirdim 3yil evden hic cikamadim piskolojim bozuldu anneme beni piskologa gotur dedim seansi 100lira diye goturmedi cok gorup bugunde 2014 yilinda ablamin sosyal fobi yuzunden piskoga gittigini ogrendim annem evlat ayrimimi yapiyor 3yilim evin iconde zindan oldu hergun olecegim dusuncesiyle piskolojim cok bozuktu butun arkadaslarimla gorusmeye gorusmeye hic arkadasim kalmadi kinam olucak kimi cagircam simdi annem evlat ayrimimi yapiyor adil davranmiyormu

Ablanın gittiği psikologun ücreti neymiş ?
sizin maddi geliriniz neydi ?
İkinizin dönemleri arasındaki durumlar ve maddiyatta önemli

Birkac seans gitmis defterine not tutmus tesadufendikkatimi cekti defter okudum maddi durumumuz iyiydi 2ogrenci okutuyordu babam ben okuyamadim kalp hastaligimdan ama anneme piskologa gificem ditince bana hic muamma gostermwfi pahali diye ne zorluklar astigimi bir ben bir allah bilir kwndimi asiri degersiz hissettim annemin bana boyle yaptigi icin cubku annem annemle sirgibi saklsmislar

belki anneniz bes yıl önce gerek görmedi ama şimdi gerekli ve ffaydalı buldu. evlat ayırmaz ama düşünceler değişmiştir zamanla. hem ayırsa ne ayırmasa ne. six önce sağlığınıza sonra mutluluğunuza bakın.

Siz psikologa 2009 da mı gitmek istediniz ?
Belki o zamanlar maddi olarak imkan yoktu,şimdi olmuş olabilir.Ya da bunu ilk isteyen sizdiniz belki o zaman gözüne fazla gelmiştir,ama sonra pişman olmuştur anlamıştır uzman yardımı alınması gerektiğini bu tür durumlarda.
Olabilir bence sizi düşünmemesinden değil de kendi düşünceleri değişmiştir psikolog ile ilgili olarak.

Suan ablsmla disardalar yalinda evlwnwcegim icin yemek ogreniyordum evin yemeklerini ben yapiyordum ama bugun icimden yapmak gelmiyor zeytin eknek yesinler kendime haksizlik yapildigini dusunuyorum

Siz olsaydiniz napardiniz hastaligim.onemli sonucta halada devam ediyor ne dusunurdunuz birde benim acimdan dusunun

Dün de " bu yaz evleniyorum ama ablalarım" diye bir konu açmıştın işin içinden çıkamamıştık. Google translate gibi yazım tarzın var. Ablalarınla bir şeyler var aranda ama anlayamadım. Belki o zaman parası yoktu kadının, şimdi durumu daha uygun.

Suan ablsmla disardalar yalinda evlwnwcegim icin yemek ogreniyordum evin yemeklerini ben yapiyordum ama bugun icimden yapmak gelmiyor zeytin eknek yesinler kendime haksizlik yapildigini dusunuyorum

O şekilde katı bakmayın hemen 5 yıl geçmiş sonuçta o zamanki maddi,manevi durumla şu an bir değil ki.
Belki anneniz çok pişman olmuştur sonra bir daha böyle bir durumda ihmal etmemesi gerektiğini falan anlamıştır.5 yıl önce belki de psikologa gitmenin önemli olmadığını düşünmüştür,ama şu an düşünceleri değişmiş olabilir.Sonuçta dün ile bugünü kıyaslamıyoruz ki koca 5 yıl insanın fikirleri değişebilir...

Sadece ilac tazip gonderirler dedi annem kendi kendi piskolojini yenecen dedi durdu 3yil boyunca annem hic bizi sevmez otoriterdir hic sevgi yok kalbinde uzulmedi bile durumuma hastaligima

Annenle konuş o zaman niye onu gönderiyosun beni göndermedin psikoloğa diye sor. Bu duruma alındığını belirt açıkça.

Sadece ilac tazip gonderirler dedi annem kendi kendi piskolojini yenecen dedi durdu 3yil boyunca annem hic bizi sevmez otoriterdir hic sevgi yok kalbinde uzulmedi bile durumuma hastaligima
ÜZÜLMÜŞTÜr ama bazı insanlar sevgisini ,ilgisini gösteremez.yaşınız kaç merak ettim devlet hast. gidebilirdiniz yada bu kadar üzülmek size zaten iyi gelmez açıkça sorun ablamı gönderdin beni niye göndermedin diye.belki kalp rahatsızlığınız üstüne birde antideprasan içerseniz topğarlıyamazsınız diye düşünmüştür hiçbir anne evladı kötü olsun hasta olsun istemez.otariter insanlarda evladını sever ama herkez gösteremez.sizede hak veriyorum elbellete kendinizin önemsenmediğini düşünüyorsunuz ama artık kabuğunuzu kırıp siz kendinizi önemseyip birşeyler yapın kendiniz için.

özelede gitsniz oda ilaç yazacaktır zaten bana göre psikoterapi alsanızda incan kendi istemedikten sonra gerçekten düzelmiyor.önce istemek gerekli istiyorsanız özel devler farletmez başlayın biryerden kendiniz.sizin harçlığınız yada çalışma durumunuz mesela masa başı yormayan bir işte yok mu?ama annenize bu durummu sorun ve istiyorsanız yine talebinizi dile getirin.

X