annem gece yataktan kalkinca bayildi.simdi gece uyuyamiyorum

normalmi davranislarim

• Ankete Katılan
    33
Cokgecmis olsun simdi nasil durumu..insani psikolojikolarak cok yipratiyor sizin psikolojiniz nasil

Evtcnm cokgecmis olsun. .benimki gunduz normal araara gece kusup bayilmaya basliyor.sigara iciyordu 70yasinda kavga gurultu biraktirdik.kalp doktoru gece holtertakmisti gece 1den sonra tansiyon 9/5 edusmus.acaba tansiyon dustugu icinmibayiliyo? Kafam allak bullak .suannasil annenizin durumu sizin psikolojiniz nasil

Amincanim insallah. Herkese rabbim sifa versin. Migreniyok cnm

Cokgecmis olsun simdi nasil durumu..insani psikolojikolarak cok yipratiyor sizin psikolojiniz nasil
Bzim olay hastanede amaelyat sonrası olduğu için altında başka bit hastalık aramadık , o yüzden sizin kadar korku yok ben de ama annem rahatsız genel olarak dizlerinden
Bir kaç defa güç kaybı yaşadığı için düştü , evde kardeşim ile yaşıyorlar , çok üzülüyorum annem için elbette sürekli aklımda , insan düşünüyor hep zaten maalesef , ben başka ildeyim
Allah şifa versin hepsine
Ne zaman belli olacak sizin sonuçlar

Buhafta tum tahliller bitcek kardiyoloji ve noroloji ama doktor burda dahiliyeye git dedi haftaya da ona gideriz .yani 10gunde full checkup bitecek insallah

öncelikle çok geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur tahliller temzi çıkar ama size tavsiyem tek doktorla yetinmeyin hatta araştırın en iyisine götürün aynı şeyleri 3 yıl önce bizde babamda yaşadık Rabbim yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alirsiniz. Geçen haftalarda ben de gece wcye kalkıp bayıldım hemen ardından kustum. Surekli bas agrim icin nöroloji ve felaket omuz ağrılarım olduğu için ortopediden randevu almistim. Beyin mr i istedi doktor. Sonucu yarın alacağım,ortopedi de ayın 9unda. Allah yardımcımız olsun, tum hastalara sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…