- 14 Temmuz 2016
- 436
- 123
- 18
- Konu Sahibi guzelgunler777
Daha öncede 2 konu açmıştım. Ne zaman dibe vursam buraya geliyorum bunları konusabilecegim tek bi kimsem bile yok. Bu yıl mezun oldum ama mezun olma sürecinde çok zorluk yaşadım geçmişte de çok hatalarım olmuştu diğer konularda anlatmıştım. Okul bitirme surecimde psikiyatr a gitmiştim bütün hayatımı en ince ayrıntısına kadar yazıp psikiyatrin kendin oku rahatlarsin demesi üstüne okumuştum sesli sesli. Fakat annemin kapıda bizi dinlediğini nerden bilebilirdim. Tabi sonra olaylar olaylar. Sonra okul bitti başka bi şehirde is buldum calismaya gittim 1 ay sonra Devlet atamam çıktı gene yaşadığım yerden başka bi şehirde. Sorusturmalardan dolayi hala atamamiz gerçekleşmedi ben de bu süreçte ailemin yanındayım. İş ararken istanbulda yaşayan kendim gibi diş hekimi olan 36 yaşında bi beyle tanıştım. Ben 23 yaşındayım. Onu tanidiktan sonra geçmişte yaşadığım çarpık ilişkilerden dolayi hem aşırı pişman oldum hem de ona çok baglandim. Aramızdaki yaş farkı hariç herseyiyle mükemmel bi insan. Ben de onu tanımaya Karat vermiştim. Malesef onunla görüntülü konuşurken aileme yakalandim. Anneme anlattım gecmisimden ve yaşımdan dolayi aşırı tepki verdi. 1 haftadır falan böyle devam ediyordu. Az önce telefonumda anneme başka resimler gösterirken erkek arkadaşımla yan yana resmimizi gördü 2 arkadaş gibiydik resimde samimilik yoktu ama annem onunla hiç bulusmadik saniyodu. Bana bir sürü laf saydı. Güveni iyice kırıldı. Bi sürü hakaret etti. Calismaya gene başka şehire gideceğim için tamamen korkuyo bana hiç guvenmedigini söylüyor. İlişkiyi onaylamadigini söylüyor. Bizi silersin onunla evlenirsen diyo. Çok demoralize oldum. Erkek arkadaşıma tam anlatamıyorum geçmişimi bilmediği icin. Zaten gecmisimi bilse kesinlikle benle birlikte olmak istemez. Daha önceki konumda bundan da bahsetmiştim. İşe de baslayamadim daha kaç ay sürecek bu soruşturmalar belli değil her açıdan tamamen bunaldım uzun zamandır etmediğim ölmek istiyorum lafını gene kullanmaya başladım ben düzelmeye çalıştıkça hiçbişey yakami bırakmıyor bu durum beni mahvediyo. Annemle ne yapacağımı bilmiyorum zaten aşırı takıntılı ve sinirli bi kadın sürekli gelip gidip bana aşağılayıcı hakaretler ediyo
geçmişteki çarpık iliskilerimden HPV kapmistim genital bölgemde sigiller var bi an once yakılması lazım ama işe baslayamadim için param olmadigindan genel anesteziden de korktuğumdan bi türlü halledemedim annem de bildiği halde sormuyor bile üstünü kapattı aylardır ne yaptın diye sormadi çok zor durumdayım
anneme hem hak veriyorum hem de içim acıyo. Bi yerlere gelmek için toplumda iyi bi yer etmek için senelerce ders çalıştım insanlar bana dışarda diş hekimiyim diye bu kadar saygı duyarken içimdeki yaşadığım utanc eziklik ve annemin asagilamasi beni mahvediyo