ben senin konunu hatırladım. hatta iki uc gun once aklıma geldin desem inanır mısın? cok dusundum ama ismini hatırlayamadıgım icin mesaj atamadım saglık durumunu merak etmistim. yasadıgın seyleri hatırlıyorum, annenle olanları, erkek arkadasınla annen yuzunden ayrılma bence, ki zaten sen de oyle yazmıssın. ataman olana kadar annene bir sey caktırmamaya calıs en azından gözüne batma. annenin su an sana onunla evlenirsen bizi sil demesi de ne sacma daha tanımadan etmeden ustelik o da meslektaşınmış gayet duzgun isi gucu varsa niye silersin bizi diyor ki? ben onceki konunda da demistim simdi de diyorum zaten psikiyatr da demis senin yasadıklarının cok buyuk sorumlusu ve nedeni zaten ailen, o yuzden gecmise pismanlıkla bakma, ders cıkardın ve ogrendin, gecti bitti. ayrıca erkek arkadasına da bir sey acıklamak zorunda degilsin, kendisi de 36 yasında bir doktorsa zaten açık görüslü modern bir insandır diye dusunuyorum. iliskinde mutluysan devam et, senin yasadıkların sana cok sey kattı ve cok olgun bir kızsın o yuzden yas farkı problem olmaz aksine daha guvende hissedersin kendini. anneni de idare etmeye calıs ve telefonu tuvalete girdiginde falan kullan dısarıda cok elinde dolasma. baska caresi yok sık dişini atanana kadar :)