Lütfen beni kutlamayın, ben ailemin sırtıma yüklediği yükleri taşıyamıyorum artık.. Görseniz namazında niyazında, ağzı dumalı insanlar ama nasıl bir fırsat bulurum da kalb kırarım diye fırsat kolluyorlar.. Küçüklüğümden beri hep bu hataları tamir etmeye çalışarak geçti, artık bende de psikoloji kalmadı.. Allahım lütfen evlatlarım ne eşimin ailesine ne benim aileme benzemesin.. Tek nir mazlumun bile kalbini kırmasın, hep yapıcı olsunlar, hangi derde deva olsam diye fırsat kollasınlar.. Sizlerin de hepimizin evlatları arkadaşlar lütfen yumuşak huylu yetiştirelim yeni nesli..
büyük abinizde konuşsanız? yani ilk gelininizin eşiyle, belki kardeşine yapılan huzursuzluğa kendi eşininde sebep olduğunu bilirse uyarır, ciddiyetle durumu ilk gelinin eşi olan kardeşinize açıklarsanız hanımına dur emeyi sınır çizmeyi, kimsenin huzurunu bozmaya hakkı olmadığını savunur.....
birde annenizle konuşmuyor pek görüşmüyorsanız, babanıza açıklayın durumu, sahip çıksın eşinin eline diline...
anneniz ve ilk gelininizle sizin konuşmanız fayda etmiyorsa belki kocalarının tepkisi edecektir, hem babanızbu durumu annenize nazaran daha duyarlı karşılayıp oğlunun huzurunun bozulmasını istemicektir diye düşünüyorum...
son olarak bende sizin yerinizde olsam aynı şeyi yapar üzülür ve elimden gldiğince o kızı korumaya çalışırdım!
kendi eşimden kulaklarımla duyduğum laf şudur arkadaşlar
benim annem hakkında kim ne derse desin isterse çok kötü şeyler yaptı desinler ben kimseye aldırmam o benim annem dedi
hatta sen desen gene aldırmam dedi
anladım ki erkeklerin kafa anneye odaklı
o yüzden siz kardeşinizle istediğinizi konuşun o annesini haklı bulacaktır bi şekilde
sizin gelinde iş biter
o biraz dişini göstersin bakalım nolacak
Haklı olabilirdim bi nebze arkadaşım ama ben kv ve kp yüzünden mesleğimden oldum, 3 aylık çocuğumla süründüm, boşanmanın eşiğine geldik eşimin kafa sanki etti o zaman.. Şimdi asla taviz vermiyor beni ezdirmiyo.. Karım ve çocuğum herseyden herkesten önce diyo yüzlerine.. Ama cidden çok çektik bu duruma gelene kadar..
Valla şöyle öğüt verdim size tuhaf ya da saçma gelebilir.. Yuvayı yuva yapan çocuk.. Çocuk sahibi olursan kocan kimsenin lağına bakmaz onun uyku düzeni için sizi bi yere sürüklemez.. Bana hak verdi, haklısın anladım dedi.. En nefret ettiğim şey birilerinin işine burnumu sokmak ama kardeşim bebek delisi.. En güzel çare bu gibi.. İnşallah bu kız da sınırları korumayı öğrenir..
Valla şöyle öğüt verdim size tuhaf ya da saçma gelebilir.. Yuvayı yuva yapan çocuk.. Çocuk sahibi olursan kocan kimsenin lağına bakmaz onun uyku düzeni için sizi bi yere sürüklemez.. Bana hak verdi, haklısın anladım dedi.. En nefret ettiğim şey birilerinin işine burnumu sokmak ama kardeşim bebek delisi.. En güzel çare bu gibi.. İnşallah bu kız da sınırları korumayı öğrenir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?