- Emoji Skoru
- -19
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi hurremsultannnn
Başlıkta gördüğünüz gibi annem her görüştüğüm kişiye bir kulp takıyor kötülüyor mesela bir şey anlatıyorum hemen salak mal ondan adam olmaz konuşma etme diyor. Öyle çok kişiyle de konuşmuyorum yani mesela bir arkadaşım sürekli görüşmek istiyordu bende dedim böyle böyle diye anneme işte görüşme etme deli midir nedir niye görüşeceksin ben öyle şeyler düşünmüyorum de diyor ya tamam ama kendisi babamla sevgili olmuş kaç yıl onu hiç söylemiyor anca ben benim şeylerime laf ediyor ve bu beni kırıyor sanki her önüme gelen insanla konuşuyorum gibi sadece 1 sevgilim 1 de flörtüm oldu. Onda da annemin haberi olsun istedim hep hemen ben sorumluluk alamam babana da şöyle böyle bir şey var diye dedi ama daha çocukla 2 hafta falan sevgiliydik anne saçmalama ne diycem dedim annem sürekli o çocuktan adam olmaz tipine bak maymun gibi sende nasıl beğendin bunu bilmem ne hatta bir gün sordum dayanamayıp anne sen niye böyle yapıyorsun diye ben seni kıskanıyorum seni benden başkası sevemez dedi şok oldum. Artık bir sonraki level benim için hayat arkadaşımı bulmak mesleğimi icra etmek kendi hayatımı yoluna koymak.
Yani annem benim hayatımda birisi olmasını istemiyor ve ben bu konuda kendimi çok kötü hissediyorum yasitlarimin hep sevgilisi var millet geziyor tozuyor ben öyle değilim anneme çok sinirliyim kendi zamanında babamı tavlamak kaç sene görüşmüş ama benim öyle şey yapmamı istemiyor mesela biri beni beğeniyor söylüyorum böyle böyle diye hemen bir yüzü düşüyor o salaktır maldır diye bilmeden etmeden hemen kötülüyor çok zoruma gidiyor sizce ne yapmalıyım.
Artık bende iyi bir ilişkim olsun istiyorum ve annemin böyle konuşmamasını
Yani annem benim hayatımda birisi olmasını istemiyor ve ben bu konuda kendimi çok kötü hissediyorum yasitlarimin hep sevgilisi var millet geziyor tozuyor ben öyle değilim anneme çok sinirliyim kendi zamanında babamı tavlamak kaç sene görüşmüş ama benim öyle şey yapmamı istemiyor mesela biri beni beğeniyor söylüyorum böyle böyle diye hemen bir yüzü düşüyor o salaktır maldır diye bilmeden etmeden hemen kötülüyor çok zoruma gidiyor sizce ne yapmalıyım.
Artık bende iyi bir ilişkim olsun istiyorum ve annemin böyle konuşmamasını