Annem günlüğümü okudu, arkadaşımın sırrını öğrendi :(

Arkadaşının sırrını senin günlüğüne yazman hata bir kere...
Ve diğer bir hatada annene günlüğü kendi ellerinle vermen...
Aslında anneni de hatalı buluyorum... o günlüğü sen ona veriyorsan demekki doğru söylüyorsundur yalan söyleme gibi bir şansın olmadığını bildiği halde o yazılanları okumak saygısızlıktır bence...

o kızın yaptığı hata senin bu sırrı paylaşman hata annende söledise hata yani bu konu baştan aşağı hata.bence kız kendi konuşmalı annesile

kendimi düşünüyorum da
annem böyle bir şeyi bilse, sakın söyleme beni kaybedersin desem kesinlikle susar. söylemez.

hem banane arkadaşımın özel hayatından?
anneme ne arkadaşımın seks hayatından?
senin günlüğe yazman hata zaten.
yazık arkadaşına da güvenmiş anlatmış.

Hayır anlamıyorum arkadaşınızın ozeli niye günlüğüne yazıyorsun oda acayip bide annenizle oku diye veriyorsunuz şimdi söylerse o kız ne kadar zor umrumda kalacak. Annenle konuş okumuş mu belki hepsini okuma di eğer okuduysa san sorar ilaki yoksa al hemen günlüğü o sayfayı yurt at insanların başı agirmasin

Hayır anlamıyorum arkadaşınızın ozeli niye günlüğüne yazıyorsun oda acayip bide annenizle oku diye veriyorsunuz şimdi söylerse o kız ne kadar zor umrumda kalacak. Annenle konuş okumuş mu belki hepsini okuma di eğer okuduysa san sorar ilaki yoksa al hemen günlüğü o sayfayı yurt at insanların başı agirmasin
Olay 2009 da olmuş R riri2134
Konuyu niye hortlattin kız?

Back
X