Herkese merhaba annem hakkında çok rahatsız olduğum bi konu var çok üzülüyorum . Annemlerin bi evleri var yazlık.sene de 1 ben giderim senede 1 annem bize gelir.yani öyle sürekli görüşme durumumuz yok.benim bi oğlum var 18 aylık.inanılmaz yaramaz hiç uyumaz hiç durmaz bi çocuk .eşim(normal de saolsun yardımcıdır). Ama aşırı yoğun ve düzensiz bi işi olduğu için bana pek bi katkısı yok.sene de 1 kere gittiğim de aşırı geriyor annem beni.zaten burda zır şartlar altındayım bi mutlu olayım diye gidiyorum eşime karşı daha da mahcup oluyorum.durumu anlatayım. Annem yaptığı en ufak bişeyi bas bas bağırarak kafama kakıyor.örnek vereyim eşimle erkek kardeşim iyi anlaşırlar dışarı çakmışlardı canları makarna istemiş .kardeşim annemi aramış makarna yapar mısın diye(düz beyaz makarna) annem ona tamam dedi bana ağzına geleni saydı anne çocuğu tut ben yapayım 2 dk da olur diyorum hala bas bas bağırıyor bana da yaptırmıyor halbuki kaç senelik ev hanımıyım. Çocuk değilim sonuçta .bağıra bağıra ayran yapıyor anne bırak ben yaparım diyorum onu da yaptırmıyor yok sen bilmezsin diyo lafa bak.ben de gergin gergin bi köşede bekliyorum.neyse o sırada eşim ve kardeşim gülerek geldiler gayet neşeliler tabi bişeyden haberleri yok.ben de eşime patladım sen mi istedin bu makarnayı diye birbirimize girdik saçma sapan bi mesele için bilmiyorum anlatabildim mi.sizin anneleriniz nasıldır beni zaten senede 2 kere görüyor hani öle zahmetli biri kesinlikle değilim herseyini kendim yaparım bize gelir asla bişey yapmaz bi yöresel yemek isterim yapar ama burnumdan getirir insan özlemez mi annesinin bi yemeğini ben söyleyemiyorum anneme kendim de yapamıyorum oğlum asla durmaz bu arada kalabalık bi aile değiliz.hani yorgun falan da değil bilmiyorum karışık mı anlattım çok üzgünüm yani insan annesinden de bu kadar laf duyarsa nasıl olur gerçekten çok üzgünüm