• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem haklı mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilika
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e aferin sizeeeee
böyle yaparsanız tabiki beklerler
önce kendinize acımayı öğrenin
ve kardeşinize birdaha gitmeyin temizliğe çok büyük bişey olmadıktan sonra
Evin tüm sorumluluğu onda boşandı. Aşırı yoruluyor ve gerçekten zamanı yok. Çok sık gitmiyorum zaten

Sevdin mi gömdün mü 🤔
Dostça doğruları söyledim canım,kardeşinize temizliğe gidene kadar kendi evinizi temizleyin.Sizde çalışan insansınız size kaç kere geldi yardımcı oldu diye sordum.Anneniz dinç olabilir ama temizlik yapmayı sevmiyor kendine yetecek kadar iş yapıyor olabilir.çözümü kavga değil pratik yollar bulmak....

Dostça doğruları söyledim canım,kardeşinize temizliğe gidene kadar kendi evinizi temizleyin.Sizde çalışan insansınız size kaç kere geldi yardımcı oldu diye sordum.Anneniz dinç olabilir ama temizlik yapmayı sevmiyor kendine yetecek kadar iş yapıyor olabilir.çözümü kavga değil pratik yollar bulmak....
Temizliyorum zaten evimi. Benim derdim annemin elini en ufak şeye atmaması. Pratik yolu şu ben yapacam herşeyi ona göre..

bunları düşünerek boşandı değil mi?
yetişemiyorsa anneniz yapacak siz değil
siz ona da ANNELİK yapıyorsunuz
Haklısınız aslında. Annem ona temizlik yapmıyor ama. Ben de ona üzülüyorum. Bu arada haftada iki gün tatili var kardeşimin. Birinde ev işi yapsa birinde dinlense yine olur ama benden bekliyor işin açıkçası

Bir keresinde kardeşimin evini temizlemeye gidecektim, annem sabah diyor ki bu evi temizle oraya öyle git. Sabah bizim ev öğleden sonra onun evi ...

Evin tüm sorumluluğu onda boşandı. Aşırı yoruluyor ve gerçekten zamanı yok. Çok sık gitmiyorum zaten

iyi de boşanırken bu sorumluluğu alabileceğini düşündü de yaptı bunu. sizin kendinizden eksilterek ona yardım etmenize ne gerek var? resmen gündelikçi muamelesi gördüğünüzü fark etmiyor musunuz? 40 yaşındaısnız ve halen annenizle yaşıyorsunuz. artık neden kendinize ayrı bir hayat inşa etmiyorsunuz?

Siz neden annenizle yaşıyorsunuz?

Siz evden çalışıyorum dediniz peki işiniz yoğun mu ?
Yani tüm gün bilgisayar başında mısınız?
Malesef bizim x kuşağı anne babalar evden çalışmaya çalışıyor gözüyle bakmıyorlar onlara göre siz evde oturup duruyorsunuz.
Bakış açısı böyleyse bunu değiştirmek lazım galiba önce.
Birde anneniz mizaç olarak tembel biri gibi geldi bana değiştiremezsiniz bu yaştan sonra.
Görev dağılımı yapın evde günlere bölün burası senin burası benim gibi.
Sizde yaptığınız işleri sürekli söyleyin.
İmkan varsa ayrı eve çıkın.

Siz evden çalışıyorum dediniz peki işiniz yoğun mu ?
Yani tüm gün bilgisayar başında mısınız?
Malesef bizim x kuşağı anne babalar evden çalışmaya çalışıyor gözüyle bakmıyorlar onlara göre siz evde oturup duruyorsunuz.
Bakış açısı böyleyse bunu değiştirmek lazım galiba önce.
Birde anneniz mizaç olarak tembel biri gibi geldi bana değiştiremezsiniz bu yaştan sonra.
Görev dağılımı yapın evde günlere bölün burası senin burası benim gibi.
Sizde yaptığınız işleri sürekli söyleyin.
İmkan varsa ayrı eve çıkın.
İsim çok yoğun sayılmaz. Annem aşırı titiz biri tembel de değil aslında. Sırf bana inat yapmıyor.
Ayrı ev düşünüyorum evet ...

iyi de boşanırken bu sorumluluğu alabileceğini düşündü de yaptı bunu. sizin kendinizden eksilterek ona yardım etmenize ne gerek var? resmen gündelikçi muamelesi gördüğünüzü fark etmiyor musunuz? 40 yaşındaısnız ve halen annenizle yaşıyorsunuz. artık neden kendinize ayrı bir hayat inşa etmiyorsunuz?
Evet ikisinin de benden bunu beklemeleri ne bileyim bir yandan öyle... Bir yandan vicdan da var kardeşime karşı. Daha önce gelmeyecem artık sana dedim yine gittim.
Ayrı ev evet düşünüyorum bu sıralar artık

Evet ikisinin de benden bunu beklemeleri ne bileyim bir yandan öyle... Bir yandan vicdan da var kardeşime karşı. Daha önce gelmeyecem artık sana dedim yine gittim.
Ayrı ev evet düşünüyorum bu sıralar artık

kardeşinizin vicdanı hiç sızlamıyor ama tam zamanlı çalışan kardeşini kendi evini temizletmeye çağırırken ama. kendinize merhamet etmezseniz kimse size merhamet etmeyecek.

Haklısınız aslında. Annem ona temizlik yapmıyor ama. Ben de ona üzülüyorum. Bu arada haftada iki gün tatili var kardeşimin. Birinde ev işi yapsa birinde dinlense yine olur ama benden bekliyor işin açıkçası
bekliyor mu yapamam diyeceksiniz
kusura bakma kardeşim annem yapmadığı için ben yapmak zorundayım sende annemden yardım iste diyin

Back
X