- 23 Ağustos 2012
- 14.892
- 39.392
- 798
bu sorunun cevabı bu değil, söylediğiniz söz farklı yaptığınız hareket farklı.Çok konuştum tartıştım yok....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sorunun cevabı bu değil, söylediğiniz söz farklı yaptığınız hareket farklı.Çok konuştum tartıştım yok....
Tek yasasan kim temizleyecekti öyle düşün. Ablan boşanmışsa ona gönder çocuklarla ilgilensin bariAlayım da wc banyo da yıkıyor mu![]()
Haklısınız kendime değer vermeye çalışıyorum da annem değer vermiyor işte...bu sorunun cevabı bu değil, söylediğiniz söz farklı yaptığınız hareket farklı.
Bende isterim böyle kardeş yaKonum at![]()
Arada ona gidiyor yemek yapıyor bazen. Öyle düşüneyim bari napim...Tek yasasan kim temizleyecekti öyle düşün. Ablan boşanmışsa ona gönder çocuklarla ilgilensin bari
Elimizden geliyorsa o da ben de yaparız böyle şeyler. Kardeşlik bunu gerektirirBende isterim böyle kardeş ya
e aferin sizeeeeeÇalışıyor evdeyken gideyim yardımcı olayım dedim
Evin tüm sorumluluğu onda boşandı. Aşırı yoruluyor ve gerçekten zamanı yok. Çok sık gitmiyorum zatene aferin sizeeeee
böyle yaparsanız tabiki beklerler
önce kendinize acımayı öğrenin
ve kardeşinize birdaha gitmeyin temizliğe çok büyük bişey olmadıktan sonra
Dostça doğruları söyledim canım,kardeşinize temizliğe gidene kadar kendi evinizi temizleyin.Sizde çalışan insansınız size kaç kere geldi yardımcı oldu diye sordum.Anneniz dinç olabilir ama temizlik yapmayı sevmiyor kendine yetecek kadar iş yapıyor olabilir.çözümü kavga değil pratik yollar bulmak....Sevdin mi gömdün mü![]()
bunları düşünerek boşandı değil mi?Evin tüm sorumluluğu onda boşandı. Aşırı yoruluyor ve gerçekten zamanı yok. Çok sık gitmiyorum zaten
Temizliyorum zaten evimi. Benim derdim annemin elini en ufak şeye atmaması. Pratik yolu şu ben yapacam herşeyi ona göre..Dostça doğruları söyledim canım,kardeşinize temizliğe gidene kadar kendi evinizi temizleyin.Sizde çalışan insansınız size kaç kere geldi yardımcı oldu diye sordum.Anneniz dinç olabilir ama temizlik yapmayı sevmiyor kendine yetecek kadar iş yapıyor olabilir.çözümü kavga değil pratik yollar bulmak....
Haklısınız aslında. Annem ona temizlik yapmıyor ama. Ben de ona üzülüyorum. Bu arada haftada iki gün tatili var kardeşimin. Birinde ev işi yapsa birinde dinlense yine olur ama benden bekliyor işin açıkçasıbunları düşünerek boşandı değil mi?
yetişemiyorsa anneniz yapacak siz değil
siz ona da ANNELİK yapıyorsunuz
Evin tüm sorumluluğu onda boşandı. Aşırı yoruluyor ve gerçekten zamanı yok. Çok sık gitmiyorum zaten
İsim çok yoğun sayılmaz. Annem aşırı titiz biri tembel de değil aslında. Sırf bana inat yapmıyor.Siz evden çalışıyorum dediniz peki işiniz yoğun mu ?
Yani tüm gün bilgisayar başında mısınız?
Malesef bizim x kuşağı anne babalar evden çalışmaya çalışıyor gözüyle bakmıyorlar onlara göre siz evde oturup duruyorsunuz.
Bakış açısı böyleyse bunu değiştirmek lazım galiba önce.
Birde anneniz mizaç olarak tembel biri gibi geldi bana değiştiremezsiniz bu yaştan sonra.
Görev dağılımı yapın evde günlere bölün burası senin burası benim gibi.
Sizde yaptığınız işleri sürekli söyleyin.
İmkan varsa ayrı eve çıkın.
Evet ikisinin de benden bunu beklemeleri ne bileyim bir yandan öyle... Bir yandan vicdan da var kardeşime karşı. Daha önce gelmeyecem artık sana dedim yine gittim.iyi de boşanırken bu sorumluluğu alabileceğini düşündü de yaptı bunu. sizin kendinizden eksilterek ona yardım etmenize ne gerek var? resmen gündelikçi muamelesi gördüğünüzü fark etmiyor musunuz? 40 yaşındaısnız ve halen annenizle yaşıyorsunuz. artık neden kendinize ayrı bir hayat inşa etmiyorsunuz?
Evet ikisinin de benden bunu beklemeleri ne bileyim bir yandan öyle... Bir yandan vicdan da var kardeşime karşı. Daha önce gelmeyecem artık sana dedim yine gittim.
Ayrı ev evet düşünüyorum bu sıralar artık
bekliyor mu yapamam diyeceksinizHaklısınız aslında. Annem ona temizlik yapmıyor ama. Ben de ona üzülüyorum. Bu arada haftada iki gün tatili var kardeşimin. Birinde ev işi yapsa birinde dinlense yine olur ama benden bekliyor işin açıkçası