- 29 Ocak 2012
- 225
- 107
- 303
Sorunu olsaydi mutlaka soylerdi. Asil depresyonda olan benim zatenHerkese karsi iyi sadece bana karsi saldirgan. Sanirim ben cok saf yada acik soylemek gerekirse cok aptal bir insanimki butun sinirini ofkesini bana kusuyor. Durumun duzelecegini asla dusunmuyorum tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim
Evet evin en buyuk cocugu benim. Eskiden annem beni cok severdi bana cok deger verirdi simdi ise birine kizdiginda sinirini benim uzerime bosaltiyorAranizdaki yas farki cok olmadigindan dolayi olabilir. En buyuk kardesmisiniz
Yok hayir daha 38 yasinda menopoz doneminde degil yani. Su an öz annemden üvey evlat muamelesi goruyorum maalesefAnneniz menopoz evresinde olabilir mi acaba?
Annemde böyle gariplikler yapmıştı bu dönemlerde.
Keske benmde gorusmeme gibi bi imkanim olsaydi. Sozde unv. sinavina hazirlaniyorum gozu surekli bende ona islerde yardimci olmama ragmen surekli bana -bi ise yaramiyorsun Allah canini alsin- diye beddua ediyorbenım annemde cok acımasız ve ınsafsız sanırım dunyada tektır benımkısı. artık sıldım zaten gorusmuyoruz ınan en kotusu ınsafsız anne. vıcdanı varsa sanslısın takma kafana gecer.
Universite sinavlarina hazirlaniyorum. Insallah kazanirim ve bu huzursuz ortamdan kurtulurum. Bu bozuk psikolojiyle sinavi kazanip kazanmayacagimda kesin mi onu da bilemiyorumkendinizi geri çekin biraz. bazen tartıştıktan sonra karşı taraf ne derse batıyor. allah yardım etsin evde huzursuzluk çok kötü. okuyor yada çalışıyor musunuz acaba?
hayır asla böyle düşünme.çalışırsan kazanırsınUniversite sinavlarina hazirlaniyorum. Insallah kazanirim ve bu huzursuz ortamdan kurtulurum. Bu bozuk psikolojiyle sinavi kazanip kazanmayacagimda kesin mi onu da bilemiyorum
Evet bende oyle yapiyorum hep alttan aliyorum. Aslinda söyle bisey var; genelde annem temizler evi ama beni oturuyor halde gorunce basliyor kimse bana yardm etmiyor biktim artik sizden diye soylenmeye.. Insallah dediginiz gibi sinavlara calisip basaracagim Allahin izniylehayır asla böyle düşünme.çalışırsan kazanırsın
annen evi temizlemeni istiyorsa kalk erkenden temizle sonra dersini çalış
seni çok iyi anlıyorum bazen bizde de krizler çıkar genelde çok iyiyiz .
demek istiyorum ki bir dönemden geçiyorsunuz annenle.
alttan almaya çalış
canım kadın da sıkılmış demekki artık bişeyler yapmaktan bi kaç gün dinlendirin onu yemeği temizliği yapın zaten bi kaç gün sonra boş durmaktan sıkılacaktır. anne hiçbir zaman kötü olamaz canımmEvet bende oyle yapiyorum hep alttan aliyorum. Aslinda söyle bisey var; genelde annem temizler evi ama beni oturuyor halde gorunce basliyor kimse bana yardm etmiyor biktim artik sizden diye soylenmeye.. Insallah dediginiz gibi sinavlara calisip basaracagim Allahin izniyle
Bilemiyorum artik hep suskun kalacagim. Dun aksamdan simdiye kdr bir kelime bile konusmadik evin icinde iki yabanci gibi ayri odalarda oturuyoruzcanım kadın da sıkılmış demekki artık bişeyler yapmaktan bi kaç gün dinlendirin onu yemeği temizliği yapın zaten bi kaç gün sonra boş durmaktan sıkılacaktır. anne hiçbir zaman kötü olamaz canımm
Buyuk cocuklarin sikintisi bu heleki 2den fazla kardes olup yas farkiniz varsa sizi kizi gibi degil de ona evde yardimci olmasi gereken bi arkadasmis gibi goruyolar. Bunu konusup halletmeye calisabilirsin. Tabii insan bi yastan sonra degismiyor. Evlatsin sonucta bi yerde cani yanar hislerinj ona anlattiginda. İnsallah araniz duzelirEvet evin en buyuk cocugu benim. Eskiden annem beni cok severdi bana cok deger verirdi simdi ise birine kizdiginda sinirini benim uzerime bosaltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?