Annem hayatimi mahvetti....Yavaş yavaş

Af buyur ,annenin akıl sağlığı yerinde mi?:deli:

Oda mı yoksa ailesinden bu tarz hem psikolojik,hem fiziki şiddete maruz kaldı...?

Acısını ömür boyu evlatlarından çıkarmış...

Annelerin ayakları altına cennet serilmiştir...

Ama böylelerine değil!

Bende onu düşünmuyorum değil.
Heralde vardi.
Babam kendini cok yetistirmis sewilen sayilan sözune hürmet edilen bir kişilikti.
Annmde tam tersi onu goren kardesleri bile yolunu değistirirdi.
Cehaleti de cok fazlaydi..
Belkide icten ice bunun ezikliğini yasadi bilmiorum.
Ama ina sorsaniz en iyisi en akillisi kendisi.

TAMAM işte bu ezikliği yaşamış içten içe .
Daha bilmediğiniz nicesi vardır.
Yoksa düşünün mutlu bir insan neden yapsın böyle birşeyi ?0
Alttan alarak sabır gösterin.
Anne işte atılmaz satılmaz.
Yapacağınız şu durumda eğer anlamıyorsa kırmadan AZ GÖRÜŞMEK.

Sizin yerinizde olsam telefonla da iletisim kurmazdim yanina gittiginizde mesafeli olursunuz kıymetinizi gecte olsa anlar umarim. Yasadiklariniz sizde kocaman bi yara ve oyle de kalacak bu yasta bile hala niye ugrasir bi ANNE? Bence gorusmeyin

Konustum cok konustum.
Dinledi dinledi.
Sus dün b.k tun bugun kalkmis bana akilmi veriyon.
En cok da canimi acidan iki yuzluluğu babamin yaninda baska biri oluyor du halada öyle.
babanıza birgün ne var ne yok anlatın annenizle artık en asgari görüşeceğinizi ama onu çok sevdiğinizi söyleyin
o sizi hala eziyorsa cevap vermiyor musunuz
birde babanızı sever miydi isteyerek mi evlenmiş acaba
bazı annele kocasına olan hırsı çocuklarından çıkarıyor malesef

Babanıza neden demediniz zamanında. Annenize haddini bildirirdi eminim ki. Boşanacaklarsada boşanırlardı eminimkü velayet babada olurdu.

Şimdide eşinize anlatmıyorsunuz. Ya anlatsananıza. Biz yabancıyız sadece derdinize ortak olabiliriz ama eşiniz süze yardım edecek olan insan. İçinize ata ata sizinde psikolojiniz gerçekten kötü olacak.

Hayatımda olup biteni yakınımdaki insanlardan saklamak gibi bir adetim hüç olmadı. Her yaşadığım şey dilimin ucundadır gizlemem anlatırım. Mesela erkek arkadaşımda birşeye mi kızdım söylemeyip onun anlamasını beklemem ya da ne bileyim söylemeyip tavır almam. Direk yapıştırırım neden böyle böyle diye. Neden sizler saklıyorsunuz içinize atıp herşeyle kendiniz mücadele etmeye çalışıyorsunuz. Hayat arkadaşınızla paylaşabilirsiniz

görüşmemek bu kadar zormu , bunu gerçekten soruyorum arama sorma görüşme ,seni mutsuz eden biri
bu anne değil kim olursa olsun , içindeki yara çok büyük belli ki ,

bizde babamızdan çok dayak yiyerek büyüdük ama ben daha çocuguma bir tane tokat atmadım , sende annen gibi olmazsın
istemezsen olmazsın ,

Niye iliskiyi kesmiyorsunuz ki? Annelik dogurmakla olmuyo. Boşu boşuna kendinizi yipratiyorsunuz ...

Boyle anne kutsal mutsal degil.Niye gorusuyorsun daha cocuklugunu mahvetmis birde simdi mi yetecek.Siz kendi kendinize ediyorsunuz.Gorusmeye devam ederseniz bisey degismeyecek.

görüşmeyin

birde çocuğun ilk 2 yılında hele ki şu emeklemeyle herşeyi çekiştirme döneminde anne gözünü ayıramaz çocuk yaramazıdır
bu sebeple sinirli gibi olmanız normal öncelikle bu dönemin geçici olduğunu unutmayın

Annen hiç normal değil.kesinlikle artık koskoca birey olduğunu ona hissettir.bunun için çabalama ama artık ondan bağımsız birey ol artık.hayatina müdahale etmesine ve sana küfür edip asagilamasina izin verme.kendini senin üzerinde her tasavvuru ben yapabilirim sanmış yıllarca.neden? Çünkü o doğurdu.halbuki mülkün sahibi Allahtir.biz Allahın anne babaya emanetiyiz.emanete iyi bakmamis ve hala surdurmesine lütfen izin verme.nedense ben buradan gerildim

Annem 6 kardeş ve ananem çok ilgisiz bir anneymiş ufak tefek dövermişte ama genel olarak hiç birine sevgi göstermemiş. Geçenlerde annemle konuşurken bana beni doğurduğunda annesi gibi olmaktan korktuğu için ilk zamanlarda ağladığını anlattı. İnanın annem okadar iyi bir annedir ki tamam belki mıç mıç değiliz ama sevgisini ve emeğini hep hissettim. O yüzden sakın böyle bir korkunuz olmasın bana kalırsa bunun için ağlamanız ve korkmanız bile onun gibi olamayacağınızın en büyük kanıtı.

çocuğunuza iyi bir anne olmak için lütfen destek alın. Annenizle görüşmeyi tamamen kesmeseniz bile minimuma indirin.

Bide bişey çok enteresan geldi anneniz babaniz evdeyken öyle davranmiyormus.demekki iyi olabilirmis ama olmamış çok üzücü.hani psikopat desek babanıza da öyle davranmazmiydi??

Back
X