Annem her eşyasını kıskanıyor. Kardeşlerim de anneme uyarak kiskaclik yapiyorlar

Onlar sizi sevsin diye onlara herseyi alip her dediklerine boynunuzu bukerseniz daha cok yipratirlar sizi. Siz belki alistiniz bu duruma ama cocuklariniza yazik. Uc bavul gidip bir bavul donmek yerine cocuklarinizla keyifli kaliteli vakit gecirebilceginiz yerlere gidin. Annenizle kardeslerinizle sadece telefonda gorusun. Nasil olsa kiymet bilmicekler hic yoktan kendinizi cocuklarinizi ezdirdiginizle kaliyorsunuz

Okadar çaresizim ki ne yapacağımı bilmiyorum. Ben evli ve 4 çocukluyum annemlere gelmek istiyorum lakin her gelişim benim hayal kirikligim. Annem 2 evlilik yaptı ikisinide boşadı.iki kardesimde annemde kalıyor. Marka tabletler telefonlar makyaj malzemeleri birçok elektironik aletler alıyorlar ve saklıyorlar bir ikitane olsa çifter çifter. Bizim zamanimizda bize birşey alınmaz essek gibi çalıştırdılar. Neyse şarj alletlerini bile kıskanıyor annem torunları dokunmasın ben görmeyeyim bilmeyeyim diye çaba harciyorlar. Annem kendi eşyalarını ve kardeşlerimi okadar kıskanıyor ki artık kafayı yememek elde değil. Konuşuyorum anne sen kıskanç sin cocuklarinda dediğim zaman annem hem suratını asiyor ve hakaret dolusu laf söyleyip acitasyon yapıyor. Halbuki onlara yapılan bize hiç yapılıyordu. Çocuklarım teyzesi ve dayısının elindekileri görüyor istiyor ağlıyor bizede al diye ama durumum yok alamam almam da aslında çok pahalı eşyalar. Anlamadığım annem param yok deyip bunları nereden buluyor. Ameliyat oldum annem yanıma bile gelmedi. Benide diğer kardeşlerim gibi sevmesini çok isterdim en çok içim buna yanıyor.
Kişisel eşyalarını sakınmalari normal çocuklar zarar verebiliyor, pahalı yada manevi olarak önemli ürünleri bende saklarım çocuk geleceği zaman. Benim çocuğumda yakın akrabaların eşyalarına ciddi zarar veriyor, eşyalarınızı saklayın derim yada ben kaldırmaya özen gösteririm zarar vermesin diye iyi bir şey değil sonuçta.

Kardeşleriniz ve siz ayrı babalardansınız galiba ben öyle anladım. Şimdi sizin babanızın sağladığı imkanlarla kardeşlerinizin babasının sağladığı imkanlar bir olmayabilir. Onlar daha refahta siz daha zorda büyümüş olabilirsiniz bu konuda yapılacak bir şey yok. Burda bir ayrımcılık söz konusu değil bana göre. Pahalı eşyalar da öyle 4 küçük çocuğun eline verilecek şeyler değil. 1 değil ki 4 çocuk var kavga olur bişey olur eşyalar zarar görür, sizin evde olsa siz bile vermezsiniz çocuğun eline çok normal. Burda asıl mesele siz bu duruma çok içerlenmişsiniz, çok kıskanmışsınız kardeşlerinizi. Annenizin gözüne girmek için kendinizden veriyorsunuz sürekli, temizliğini yapıp eşyalarınızı veriyorsunuz temelli, bu kendini kullandırtmak oluyor, böyle olmaz siz kendi 4 çocuğunuzun rızkından sorumlusunuz annenizin zaten temizliğe eşyaya ihtiyacı yok onlar kendilerini kurtarmışlar bir şekilde. Annenizle bağ kurmak istiyorsunuz ama o ameliyatınıza bile gelmemiş. Yani anneniz sizi artık bir yaşa geldi bi şekilde ailesini kurdu deyip salmış ilgilenmiyor. Siz de bu kadar üzerine düşmeyin kendinizi kullandırtacak kadar. Kendi çocuklarınızı büyütmeye bakın bize tablet paylaşmadı diyene kadar. Çalışın didinin o çocukları o eve götürüp yokluklarını hatırlatacağınıza onlara da iyi şartlar sağlayın.
Sagol gerçekten mesele alamamam değil herşeyi alırım hatta bende kardeşlerime de alırım çocuklar zarar verse en iyisini de alırım çocuklarıma almama mevzusu da internette saçma sapan şeylerle ugrasmasinlar diye onlara oyuncak paten kitap alma taraftarıyım sosyalleşme taraftarıyım. Ben kardeşlerime bakıyorum kimseleri yok arkadaşları bile yok cevrelerinde kimseyi istemiyorlar kimseyi evlerine kimse gelmiyor ve birbirlerini dolduruyorlar. Yinede sagol

Onlar sizi sevsin diye onlara herseyi alip her dediklerine boynunuzu bukerseniz daha cok yipratirlar sizi. Siz belki alistiniz bu duruma ama cocuklariniza yazik. Uc bavul gidip bir bavul donmek yerine cocuklarinizla keyifli kaliteli vakit gecirebilceginiz yerlere gidin. Annenizle kardeslerinizle sadece telefonda gorusun. Nasil olsa kiymet bilmicekler hic yoktan kendinizi cocuklarinizi ezdirdiginizle kaliyorsunuz
Cook teşekkür ederim

Back
X