Kardeşleriniz ve siz ayrı babalardansınız galiba ben öyle anladım. Şimdi sizin babanızın sağladığı imkanlarla kardeşlerinizin babasının sağladığı imkanlar bir olmayabilir. Onlar daha refahta siz daha zorda büyümüş olabilirsiniz bu konuda yapılacak bir şey yok. Burda bir ayrımcılık söz konusu değil bana göre. Pahalı eşyalar da öyle 4 küçük çocuğun eline verilecek şeyler değil. 1 değil ki 4 çocuk var kavga olur bişey olur eşyalar zarar görür, sizin evde olsa siz bile vermezsiniz çocuğun eline çok normal. Burda asıl mesele siz bu duruma çok içerlenmişsiniz, çok kıskanmışsınız kardeşlerinizi. Annenizin gözüne girmek için kendinizden veriyorsunuz sürekli, temizliğini yapıp eşyalarınızı veriyorsunuz temelli, bu kendini kullandırtmak oluyor, böyle olmaz siz kendi 4 çocuğunuzun rızkından sorumlusunuz annenizin zaten temizliğe eşyaya ihtiyacı yok onlar kendilerini kurtarmışlar bir şekilde. Annenizle bağ kurmak istiyorsunuz ama o ameliyatınıza bile gelmemiş. Yani anneniz sizi artık bir yaşa geldi bi şekilde ailesini kurdu deyip salmış ilgilenmiyor. Siz de bu kadar üzerine düşmeyin kendinizi kullandırtacak kadar. Kendi çocuklarınızı büyütmeye bakın bize tablet paylaşmadı diyene kadar. Çalışın didinin o çocukları o eve götürüp yokluklarını hatırlatacağınıza onlara da iyi şartlar sağlayın.