• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem her şeye karışıyor?

lostinparadisee

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
33
24
8
22
Annem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.Bugün kahvaltı yaparken de “Ekmeksiz mi yiyorsun?” dedi.Sonra sinirleniyorum ona kavga ediyoruz.Artık karışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?

Annem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.Bugün kahvaltı yaparken de “Ekmeksiz mi yiyorsun?” dedi.Sonra sinirleniyorum ona kavga ediyoruz.Artık karışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?
Bu yeni nesile de bişey denmeye gelmiyor kafayı mı yedınız siz hepimizin annesi böyle 21 yaşındasın ama ellerine bakıyorsun para alıyorsun muhtaçsın onlara bu kadar özgürlük istiyorsan ayrı eve çık kımse bısey sormasın😂👌🏻

Bu yeni nesile de bişey denmeye gelmiyor kafayı mı yedınız siz hepimizin annesi böyle 21 yaşındasın ama ellerine bakıyorsun para alıyorsun muhtaçsın onlara bu kadar özgürlük istiyorsan ayrı eve çık kımse bısey sormasın😂👌🏻
Bide erkek arkadaşları olur bu nesilin nefes alma tut içinde dese ay beni seviyor tutayım nefesimi der. Anne babalarının ev halkının da burnundan getirirler göz göze gelince bile…

😃anneyim tabikide her sofraya gelişinde ellerini yıkadın mı besmele cektın mı odanı topla dişlerini fırçala diyorum ister 50 yaşına gelsin o benım çocuğum olacak hep.

Ayrı eve gecınce aramalara başlıcam
ne zaman kendı evını duzenını kurma kararı aldı o zaman da aynı bu enerjimle sorucam oğlum evınde eksiğin varmı sana yemek konserveleyim mi , arıcam her akşam günün nasıl gectı bi derdin varmı die

Evlenınce de bu aramaları bırakırım artık o benı arasın die beklerım

Ne zaman baba oldu o zaman derim ki kendıme , tamam işte şimdi oldu artık evlat için nasıl yüreği hop hop etti , öğrendi neden annesinin kendını sürekli merak içinde bıraktığını .

Bir 10 yıl sonra diyeceksin ki iyiki annem bana karışmış hep bunları söylemiş anneler gözleri ile korkuturdu bizleri iyi ki öyle yapmışlar bunda kızacak birşey yok akıllı ol biraz

Ergenlik bitince geçer bu sinirin, annenin kalbini kırma.
Maalesef ergenlik yaşı 25’e dayandı.

Okurken kahkaha attım.
Annemi kaybettim 5 sene önce
Ama benim de babam bana aynı :)
Annemden sonra daha da düştü üzerime
Evli barklı kadınım
Yemek yedin mi sıkı gitin üşütme 😂
Zayıfladın mı kilo verme
Bunun gibi bir çok şey
Gül geç😂

Ayy cidden ergenlik yasi kaca çıktı ya en son habeei olan varmi

Evlerimiz eğitimin başladığı yerdir, evet eve gelene nezaketen hoşgeldin demen gerekir, odanı toplamayi hatirlatmaya gerek olmamalı su yaşta lakin gerekiyor demek ki, klasik Türk annesi lafidir ekmek yemezsen doymayacaksin gibi hissederler. Bu mu karışmak.

Sevgilin kılık kıyafetine, oturmana kalkmana, çevrene, makyajına karissa sevgiden olurdu dimi.

Dana kadar olmuşsun hala odanı toplamıyor, misafire hoşgeldin demen gerektiğini düşünemiyorsan annen mecburen uyarıyordur.

Yok ben yabani gibi takılıp pislik içinde yaşamak istiyorum diyorsan o zaman aile evinde kalmayıp kendi düzenini kuracaksın.

Evlerimiz eğitimin başladığı yerdir, evet eve gelene nezaketen hoşgeldin demen gerekir, odanı toplamayi hatirlatmaya gerek olmamalı su yaşta lakin gerekiyor demek ki, klasik Türk annesi lafidir ekmek yemezsen doymayacaksin gibi hissederler. Bu mu karışmak.

Sevgilin kılık kıyafetine, oturmana kalkmana, çevrene, makyajına karissa sevgiden olurdu dimi.
Aa sevgilisi karışırsa sahipleniyor
Ekmek ye derse onu düşünüyor olur 😂

Ey gidi gençlik nelere takılıyorsunuz :) çok ararsın bu günlerini

Küçüğüm, güzel kızım hangi anne karışmıyorki ? İnan karışmayan genelde ilgisiz olabilir. 45 yaşındayım hala karışıyor 😆 ve bende kızıma karışabiliyorum daha 13 yaşında

Annem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.
bu yasiniza kadar bunlarin soylenmeden yapilmasi gerektihini ogrenmediniz mi?? Aman yarabbim yaa, umidim cekildi bir an, hic mi ogrenmeyecek bizim cocuklar da bunlari

:sinirli:

Eklentiler

• insan.webp
    insan.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 14
Back
X