• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem her şeye karışıyor?

Annem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.Bugün kahvaltı yaparken de “Ekmeksiz mi yiyorsun?” dedi.Sonra sinirleniyorum ona kavga ediyoruz.Artık karışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?
30 yaşındayım çocuğum var annem halen der misafirlere hoş geldin dedin mi😆çocukluk travmam bu cümle öyle diyeyim, ama hiç takmıyorum artık bu tarz cümleleri annemin huyunu çözdüm o öyle artık değiştirmek imkansız😀 bazen de dalgaya alıp gülerek hayır canım istmedi ben de hoş geldiniz demedim derim😆 demem o ki siz de takmayın ne var cümlelerinde odanızı toplayın yani topladıysanız topladım anne demek zor mu? Sinirlenmeye kabgaya gerek yok böyle şeyler için

Annem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.Bugün kahvaltı yaparken de “Ekmeksiz mi yiyorsun?” dedi.Sonra sinirleniyorum ona kavga ediyoruz.Artık karışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?
21 yaşındasınız ve odanızı topla demeden toplamiyorsaniz bir kendinizi değerlendirin. Ayrıca ne bu şiddet bu celal arkadaş az bı sakin

Back
X