Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim Şafi ismiyle tez zamanda kalıcı acil şifalar versin inşallahAnnem beyin kanaması geçirdi annemden Allahtan ve bir kişiden başka kimsem yok yalvarırım size anneme dua eder misiniz Ayşe meltem adı yalvarıyorum size
Denk geldim, geçen gün annenize dua etmiştil şimdi tekrar dua edeceğim anneciğinize. Nasıl annenizin durumu bu arada?Annem beyin kanaması geçirdi annemden Allahtan ve bir kişiden başka kimsem yok yalvarırım size anneme dua eder misiniz Ayşe meltem adı yalvarıyorum size
annen nasıl canım geçmiş olsun dualarım sizinleAnnem beyin kanaması geçirdi annemden Allahtan ve bir kişiden başka kimsem yok yalvarırım size anneme dua eder misiniz Ayşe meltem adı yalvarıyorum size
Bi saat önce vefat etti yazmış neden okumuyosunuz 3 5 medaj var alt tarafıannen nasıl canım geçmiş olsun dualarım sizinle
Mekanı cennet olsun konunuzu şimdi gördüm. Benim baban 2012de geçirdi beyin kanaması biraz düzeldi sonra 1.5 senefir filan tekrar yatağa bağımlı tam olmasa da yeniden çekmeye başladı. Şu an ona çorba yedirmeye çalışıyorum uyukluyo. Asla da yaşamak istemiyo. Psikolojik ve nörolojik olarak bitik. Inanın Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye dua ediyorum sadecd biz bakan olduğumuz halde. Belki yazdıklarım acıtır ama acıtmasın. Allah ferahlık versin.Annem vefat etti.
Annem öyle bir insandı ki bütün hayvanların resmen annesiydi.. bütün canlıların şuan kedileriyle,köpekleriyle beraber cennetindedir umarım.
Dua edenlerden Allah razı olsun. Gördüğünüz de bir Fatiha okursanız Allah razı olsun sizden![]()
Evde oturmuyorum, çok yoğun bir şekilde rapor hazırlıyorum görmedim . Azarlayarak mı sevap işliyorsun? Başı sağ olsun. Annesi için dua ederim. Lütfen kötü olmayın, iyi olun.Mekanı cennet olsun konunuzu şimdi gördüm. Benim baban 2012de geçirdi beyin kanaması biraz düzeldi sonra 1.5 senefir filan tekrar yatağa bağımlı tam olmasa da yeniden çekmeye başladı. Şu an ona çorba yedirmeye çalışıyorum uyukluyo. Asla da yaşamak istemiyo. Psikolojik ve nörolojik olarak bitik. Inanın Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye dua ediyorum sadecd biz bakan olduğumuz halde. Belki yazdıklarım acıtır ama acıtmasın. Allah ferahlık versin.