• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem için dua Allah rızası için yalvarıyorum

Annem beyin kanaması geçirdi annemden Allahtan ve bir kişiden başka kimsem yok yalvarırım size anneme dua eder misiniz Ayşe meltem adı yalvarıyorum size
Rabbim Şafi ismiyle tez zamanda kalıcı acil şifalar versin inşallah 🙏

Anneniniz için okudum.Allah şifa versin afiyet versin Annenizi ve sizi selamete çıkarsın 🤲

Güzel anneciğiniz için dua ettim Rabbim sağlığına kavuştursun, sizlere bağışlasın 🙏🏻

Allah'ım şifa ile ayağa kaldırsın çabucak.

Annem beyin kanaması geçirdi annemden Allahtan ve bir kişiden başka kimsem yok yalvarırım size anneme dua eder misiniz Ayşe meltem adı yalvarıyorum size
Denk geldim, geçen gün annenize dua etmiştil şimdi tekrar dua edeceğim anneciğinize. Nasıl annenizin durumu bu arada?

Annem vefat etti.
Annem öyle bir insandı ki bütün hayvanların resmen annesiydi.. bütün canlıların şuan kedileriyle,köpekleriyle beraber cennetindedir umarım.
Dua edenlerden Allah razı olsun. Gördüğünüz de bir Fatiha okursanız Allah razı olsun sizden 🤍

annen nasıl canım geçmiş olsun dualarım sizinle

Annem vefat etti.
Annem öyle bir insandı ki bütün hayvanların resmen annesiydi.. bütün canlıların şuan kedileriyle,köpekleriyle beraber cennetindedir umarım.
Dua edenlerden Allah razı olsun. Gördüğünüz de bir Fatiha okursanız Allah razı olsun sizden 🤍
Mekanı cennet olsun konunuzu şimdi gördüm. Benim baban 2012de geçirdi beyin kanaması biraz düzeldi sonra 1.5 senefir filan tekrar yatağa bağımlı tam olmasa da yeniden çekmeye başladı. Şu an ona çorba yedirmeye çalışıyorum uyukluyo. Asla da yaşamak istemiyo. Psikolojik ve nörolojik olarak bitik. Inanın Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye dua ediyorum sadecd biz bakan olduğumuz halde. Belki yazdıklarım acıtır ama acıtmasın. Allah ferahlık versin.

Mekanı cennet olsun konunuzu şimdi gördüm. Benim baban 2012de geçirdi beyin kanaması biraz düzeldi sonra 1.5 senefir filan tekrar yatağa bağımlı tam olmasa da yeniden çekmeye başladı. Şu an ona çorba yedirmeye çalışıyorum uyukluyo. Asla da yaşamak istemiyo. Psikolojik ve nörolojik olarak bitik. Inanın Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye dua ediyorum sadecd biz bakan olduğumuz halde. Belki yazdıklarım acıtır ama acıtmasın. Allah ferahlık versin.
Evde oturmuyorum, çok yoğun bir şekilde rapor hazırlıyorum görmedim . Azarlayarak mı sevap işliyorsun? Başı sağ olsun. Annesi için dua ederim. Lütfen kötü olmayın, iyi olun.

Başınız sağ olsun
Allah rahmet eylesin 🙏😔

Başınız sağ olsun Allah sabır versin 🙏 Allah anneciğinizi merhameti rahmetiyle sarıp sarmalasın inşallah 🙏

Mekanı cennet olsun inşallah tam dua etmek için gelecektim vefat etti mesajınızı okudum gerçekten çok üzüldüm size kocaman sarılmak istiyorum, umarım iyisinizdir. Size de bol sabırlar diliyorum. Rabbimin merhameti rahmeti üzerinize olsun 🤲🏻 anneniz için de fatiha okudum Allah kabul etsin :(

Back
X