annem ile babam anlaşamıyorlar

yenibirben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
113
1
296
Edirne
Kızlar eşimle sorunlar bitiyor ailemle başlıyor sıkıldım artık...
Annemle babam oldum olası hiç anlaşamıyolar annemin varsa yoksa kardeşleri memleketi babamı hiç istemiyor küçüklüğümden beri 20 saatlik mesafede olsa hiç memleketine gitmemezlik etmedi annem gittikmide aylarca kalıyoduk babamı burda yalnız bırakıp. Kardeşleri çok mu mükemmel hayır! Evde hizmetçi yerine kullanıp elinden harçlığını alırlar ama o bayılır kardeşlerine babamın içkisi sigarası yok dövmesi falanda yok emekli ve dışarda gezmeyi sevmiyo evde oturması bişeylerle oyalanmasıda anneme batıyo. Gençken sinirliymiş çektirmiş anneme halada asabi biraz ama eziyet denilcek bişeyi yok hele kayınpederimin yanında resmen melek kaynanam gıkını çıkartmaz onunda kardeşleri uzakta olduğu halde gitmeye bile kalkmaz benim annemse en ufak bişeyde ayrılcam naraları atar senede 2 kez memleketine gider kolay kolay gelmez hem maddi hem manevi külfet umrunda olmaz.
İki tarafında vardır hataları ama annem daha bekarken psikolojik sorunluymuş zaten benden bile nefret ediyo ama kardeşlerinin çocuklarına canını verir. Bana dün akşam "ölsende kurtulsam bende memleketime gitsem" dedi. Ben onun için başka şehirden gelip onunla aynı apartmana taşındım zaten düğünümde hep kavga etti babamla ayrı oturdu ağlayarak gelin oldum düğünden sonrada çekti gitti düğün tatilimi burda geçirip babama bakmak zorunda kaldım aylar sonra benim aramalarıma dayanamayıp döndü orda onu çaycı olarak işe sokmaya çalışmışlar elindeki paraları almışlar ama varsa yoksa onlar...
Eşim bile kaçıyo annemden bizimle biyere gelcek diye ödümüz patlıyo hep çünkü babamı şikayet edip bizimde moralimizi bozuyo. Zaten nereye gitsek gelmeye kalkıyo istemesen küsüyo 3 kişi evli gibiyiz son zamanlarda bıraktı gelmeyi ramazanda oruçlu diye gezmedi daha doğrusu ama yine başlar.
İlk gittiğinde babam hep sinirini benden çıkardı senin düğün eziyetinden bunaldı falan dedi hep beni suçladı yine giderse yine aynı şeyler olur hergünüm burnumdan gelir aynı apartmandayız naparım bilmiyorum çekip gitsem babam yalnız kalır, kalsam 2 eve birden bakamam. Annemide özlerim, insanlara rezil olmak laf anlatmakta cabası. Napcam bilmiyorum benimde canıma yetti artık idare etmek eşimlede huzursuz oluyorum. Çocuğum olsa belki yumuşardı annem ama tedavi görüyoruz olmuyo bu halime bile acımıyo.
Gitse bidaha görüşemem babamda başkasıyla evlenmeye kalkar böylede hergün kavgalılar zaten iki yabancı gibiler. Bana akıl verin napayım?

Canim annenin babanin evliligini sen kurtaramazsin. Onlarin iliskisine hic karisma bence. Kendi iliskileri icin neyin dogru oldugunu bilirler.
Seni anliyorum üzülüyorsun elbette bu duruma ama elinden birsey gelmez, sen kendi iliskine, kendi eviligine odaklan. Madem annen bekarkende daha psikolojik sorunlar yasiyordu, neden bir psikologa gitmediki? Annenin psikolojisini sen düzeltemezsin, cünkü rahatsizligi nedir bilmiyorsun.

Sana karsi yapilan suclamalarida sakin kabul etme, üzerine alinma. Senin bunda bir sucun yok.

Köy yerinde psikoloğu ne bilsinler düşmemişler üzerine ama bi dr bu kızı evlendirmeyin yürütemez gel git akıllı demiş. İstesemde karışamıyorum zaten oturup konuşulcak biri değil benimde artık kendimle bile uğraşasım yok asıl psikologluk ben oldum:(

boşuna ugraşma annenı degiştiremezsın.. ve annen yuzunden evlılıgınde bozulur.. sankı benım annemın bır versıyonu annen.... dınleme, takma, yanında göturme... rest çek ve kendı hayatına çekil...
eger baban evlenmek isterse yenıden destek ol.. hıç engel olma.. demek ailesını çok istıyorsa gıtsın onlarla yaşasın.. babanın ölumunu beklemesıne gerek yok...

ben zamanında babama çok dedım ayrıl, ben desteklerım senın evlenmenı dıye ama dınlemedı tabı.. çok fesat bır annem benım genç kızlıgımı köle olarak geçirtti...
hatta babana evlenme konusunda sonuna kadar yardımcı ol...

allah bana öyle bi merhamet vermişki naparsa yapsın annemi atamıyorum. Giderse belki ikisi içinde en iyisi ama hep aklım onda olcak. Bugün çok ağladım yüzüme bile bakmadı kadın herkesten daha rahatken hiçbi derdi yokken nefret ediyo bizden eşim bile rahat batıyo heralde diyo. Gidersede hergün ağlıcam kalırsada, bari diyorum kalsın yanımda olsun ama o kafasına neyi koyduysa onu yapar kimseyi dinlemez bayram tatili bitsin şimdi otobüs bulamam falan dedi en son. Çocuk gibi desem değil deli gibi desem değil ikiside mutsuzlar bende mutsuzum eşimede yansıtıyorum ama gidincede düzelmicek yine mutsuz olcam hergün konusu açılcak babam hep bana söylencek bende bırakıp gidememki 2 adamın 2 evin yükü bana kalcak özlicem dedikodular olcak eksikliği olcak hep bilemiyorum:(

Back
X