Annem ile ilgili sorunlarım

anladım tatlım herkezın lafını dınleyıp onlardan akıl alıyorsa en iyi akıl aldıgı sozlerıne kulak ak verdıgı kısıyı al karsın konuş azıcıkta ağla annenle konusmasını iste annenle buu durumu paylaşırsa olur gıbıme gelıyor hatta yalandan bu sekılde cocuk bakılmaz ben bakarım ben ustlenırım herseyını gıbı seyler soylebılır

Cok sert cıkıştım zamanlar cok oldu.Oyle sıkıntılar yasadım ki ofke krizleri gecirdim giderim dedim en olmadı intihar ederim dedim kaldı ki teşebbüs ettim bile.Ama bu olay beni okula yollamayacağı zaman oldu ki en son tamam dedi her turlu desteği verdi bana oyle okuyabildim.Psikiyatr gittim en aon baktım benim carem yok.Ama boyle davranmak hic bir sey halledemedigi gibi yani suanki durum icin anneme oyle davrandığım için de kendimi çok kötü hissetim.Emeginin karşılığı bu muamele değil :KK43:

anladım tatlım herkezın lafını dınleyıp onlardan akıl alıyorsa en iyi akıl aldıgı sozlerıne kulak ak verdıgı kısıyı al karsın konuş azıcıkta ağla annenle konusmasını iste annenle buu durumu paylaşırsa olur gıbıme gelıyor hatta yalandan bu sekılde cocuk bakılmaz ben bakarım ben ustlenırım herseyını gıbı seyler soylebılır

Psikolog olayına hic yanasmiyor kac defa soyledim ona.Ama yok nuh diyor peygamber demiyor.

Herkesin kendince bir hayatı var. Eğer orta yolda buluşmayı kabul etmiyorsa bazı şeylerin sonucuna katlanmak zorunda.
Direk tavrını koy bence.

Hadi sen ysanmisliklara bagliyosun da ben neye baglayim annemin yaptiklarini?

Maddi durumumuz cok cok iyi oldugu halde bahce,tavuk gibi(50 kadar) garip ugraslari var

Arkadas edinmez gezmez hayattan bikmis.tek dunyasi tavuklari

Gel gezelim desen hastayim der ama kosa kosa koye bahceye fasulye biber ekmeye gider

Ve bizi de kisitlar.27 yasindayim ustelik.

Degismiyolar canim malesef.annem her konuda haklidir asla kusur kabul etmez.arkadaslarla bulusuruz surekli arar cagirir eve rezil eder bizi

Konunu da sabote ettim kusura bakma.az once tartistim .ustune bu konu gelince tutamadim kendmi

Çocuğunu babasız büyütmek zorunda kalmış, hayatın sillesini yemiş bir kadıncağız. Hiç kolay değil. Hem de elinde bir kız çocuğu. Hem de bizim toplumumuzda. Size ve kendisine laf gelmesin diye bir işe kalkarken herkesin onayını almaya çalışıyor. Ne olur annenizin kalbini kırmayın. İnşallah güzel yerlere gelirsiniz. Ama annenizi bırakıp gitmeyin. Onu hayata karşı temelli yapayalnız bırakmayın :KK43:

Çocuğunu babasız büyütmek zorunda kalmış, hayatın sillesini yemiş bir kadıncağız. Hiç kolay değil. Hem de elinde bir kız çocuğu. Hem de bizim toplumumuzda. Size ve kendisine laf gelmesin diye bir işe kalkarken herkesin onayını almaya çalışıyor. Ne olur annenizin kalbini kırmayın. İnşallah güzel yerlere gelirsiniz. Ama annenizi bırakıp gitmeyin. Onu hayata karşı temelli yapayalnız bırakmayın :KK43:
aynen ben de böyle düşünüyorum. aklinca size laf gelmesin diye, herkese sorup, onay istiyor kiyamam..size gelecek her lafı, suclamayi tek basina kaldiramayacagini düşünüyor. tabi ki özgür, kimseye boyun egmeyen anneler ister gönül ama hayat cok zor..sanirim bunu genc yasta bir kiz cocuguyla dul kalan anneler anlar..kirmayin, incitmeyin..

Back
X